Vans schoonmaken - wikiHow timberland werk schoenen

Vans schoonmaken

3 Methoden:De witte rand blekenVans snel schoonmakenVans grondig schoonmaken

Vans maakt verschillende soorten canvas skateschoenen met voornamelijk witte zolen, die er het beste uitzien wanneer ze fris en schoon zijn. Als je je Vans er weer als nieuw uit wilt laten zien, dan kun je enkele snelle manieren leren om ze schoon te maken, de witte rand te bleken en ze af en toe grondig te reinigen zodat je schoenen zo lang mogelijk meegaan. Deze methoden zijn ook geschikt voor andere soorten canvas sneakers.

1
De witte rand bleken

 1. Titel afbeelding Clean Vans Step 1
  1
  Kies een schoonmaakmiddel. Veel mensen willen dat de witte, rubberen zolen van hun Vans er netjes en nieuw uitzien. Het kost misschien wat extra moeite en wat extra materialen om je oude Vans weer die uitstraling te geven als toen ze nieuw uit de doos kwamen. Deze methode is ook geschikt voor andere canvas schoenen, zoals Toms of Keds.[1] Om de witte gedeelten van je Vans schoon te maken, kun je verschillende huishoudelijke middelen gebruiken:
  • Bleek
  • Vloeibare nagellakverwijderaar (aceton)
  • Ontsmettingsalcohol
  • Glasreiniger
  • Wonderspons
  • Waterstofperoxide
  • Zuiveringszout en water
  • Citroensap
 2. Titel afbeelding Clean Vans Step 2
  2
  Zet de schoenen op een afgedekte werkplek neer. Zet je schoenen en het schoonmaakmiddel op een schone handdoek neer. Gebruik een oude tandenborstel of een schoenborstel om het schoonmaakmiddel op je schoenen aan te brengen. Als je binnenshuis aan de slag gaat met bleek of een ander schoonmaakmiddel dat mogelijk vlekken kan maken, zorg er dan voor dat je je werkplek goed afgedekt hebt.
  • Aceton en bleek moet je waarschijnlijk buiten gebruiken of in een goed geventileerde ruimte.
 3. Titel afbeelding Clean Vans Step 3
  3
  Bedek het canvas oppervlak van gekleurde Vans. Als je een van de hierboven beschreven agressieve reinigers op het canvas van gekleurde Vans gebruikt, dan zal dit vlekken achterlaten. Dit betekent dat je wat afplakband moet gebruiken om het canvas mee te bedekken. Gebruik het in ieder geval op het gedeelte naast de zool.
  • Sommige mensen denken dat Vans waar bleek op gespetterd is er cool uitzien. Het is jouw keuze.
 4. Titel afbeelding Clean Vans Step 9
  4
  Dompel de borstel in het schoonmaakmiddel. Breng een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel op je borstel of een oude tandenborstel aan en poets grondig de rubberen zolen van beide schoenen. Maak cirkelvormige bewegingen en breng nieuw schoonmaakmiddel op de borstel aan wanneer dat nodig is. Werk langs de buitenrand van de schoenen en maak de onderkant ook schoon, als je dat wilt.
 5. Titel afbeelding Clean Vans Step 5
  5
  Neem de schoenen af met schoon water. Wanneer je beide schoenen schoon hebt gemaakt, neem je ze af met een stuk keukenpapier of een keukenhanddoek die je lichtelijk vochtig hebt gemaakt met schoon water. De rubberen randen van je schoenen zouden nu stralend wit moeten zijn.

2
Vans snel schoonmaken

 1. Titel afbeelding Clean Vans Step 6
  1
  Verwijder al het aangekoekte vuil aan de buitenkant. Als je Vans erg vies zijn en je ze wilt beginnen schoon te maken, neem je schoenen dan mee naar buiten. Houd ze boven een plek waar je zonder problemen vuil op kunt laten vallen.
  • Als je schoenen modderig zijn, laat ze dan grondig drogen voordat je ze afborstelt. Het zal op die manier gemakkelijker zijn.
  • Gebruik een zachte schoenborstel of een tandenborstel om het aangekoekte vuil weg te borstelen. Sla de zolen van de schoenen tegen elkaar aan om kleine deeltjes stof en vuil weg te kloppen.
 2. Titel afbeelding Clean Vans Step 7
  2
  Gebruik afwasmiddel en warm water. Vul een emmer voor de helft met warm water en voeg een of twee eetlepels (15 tot 30 milliliter) mild afwasmiddel toe. Roer door het water in de emmer heen totdat er zeepsop ontstaat.
 3. Titel afbeelding Clean Vans Step 8
  3
  Pak een middelgrote tot grote borstel met zachte haren en dompel deze in het schuimende water. Houd de schoen in je ene hand vast en borstel met je andere hand heen en weer over het oppervlak van de schoenen.
  • Als de schoenen erg vuil zijn, dan kun je het oppervlak lichtjes in het water dompelen. Borstel de schoenen stevig om de onderkant schoon te maken.
 4. Titel afbeelding Clean Vans Step 9
  4
  Spoel de schoenen af met warm, schoon water. Nadat je de schoenen grondig geschrobd hebt, spoel je ze snel af met schoon, warm water. Dit kun je binnenshuis doen of je kunt een andere emmer gebruiken.
 5. Titel afbeelding Clean Vans Step 10
  5
  Droog de schoenen grondig. Leg de natte schoenen op een schone, witte handdoek neer en wikkel de handdoek om beide schoenen. Druk het overtollige water met de handdoek uit het canvas. Herhaal dit bij de andere schoen.
  • Zet de schoenen buiten neer om ze aan de lucht te laten drogen. Als de schoenen wit zijn, zet ze dan in direct zonlicht neer om ze enigszins te bleken.
  • Stop de schoenen vol met kleine handdoeken of gewone, witte stukken keukenpapier om het water te absorberen. Zo voorkom je dat de schoenen krimpen, evenals die zwarte strepen op de plekken waar je Vans buigen wanneer je loopt.[2]

3
Vans grondig schoonmaken

 1. Titel afbeelding Clean Vans Step 11
  1
  Gebruik deze methode alleen bij Vans van canvas of synthetisch materiaal. Vans maakt allerlei soorten schoenen van verschillende materialen, waaronder leer. Leer zou verpest worden als je het nat zou maken. Kijk op het label in de schoen om erachter te komen of de schoenen van canvas of een ander synthetisch materiaal gemaakt zijn.
  • Als je Vans van leer of suède hebt, gebruik dan dezelfde schoonmaakmethoden als je bij andere leren schoenen zou doen. Dompel ze niet in water en gebruik geen wasmiddel om ze schoon te maken.
 2. Titel afbeelding Clean Vans Step 12
  2
  Behandel de vlekken op je schoenen voor met een mild vlekkenmiddel. Als je in dikke modder gestapt bent of olie of vet op je schoenen hebt gekregen, gebruik dan een enzymreiniger of een ander product uit de winkel om de vlek voor het wassen te verwijderen. Breng het middel op de vlekken aan en laat de schoenen een tijdje staan terwijl je de wasmachine instelt.
 3. Titel afbeelding Clean Vans Step 13
  3
  Stel je wasmachine in op een mild wasprogramma en gebruik koud water. Gebruik het mildste en koudste wasprogramma op je wasmachine, om zowel de schoenen als de wasmachine veilig te houden. Het is over het algemeen niet zo'n goed idee om schoenen hard door een wastrommel te laten slingeren, maar als je dit op de juiste manier doet, zou het geen problemen op moeten leveren.
 4. Titel afbeelding Clean Vans Step 14
  4
  Stop je Vans in een kussensloop. Veel mensen zijn bang dat de lijm en de naden van de Vans loslaten wanneer ze ze in de wasmachine wassen. Als je de schoenen van tevoren echter in een kussensloop stopt en ze samen met andere vuile was in de wasmachine doet, zoals badhanddoeken of kleine tapijten, dan is dit een goede manier om de wasmachine zo vol te maken dat de schoenen niet zoveel heen en weer geslingerd worden. Je Vans zouden gewoon heel moeten blijven.
  • Het wordt over het algemeen niet aangeraden om je schoenen vaker dan een keer in de zes maanden in de wasmachine te wassen. Je loopt anders het risico dat ze beschadigen.
  • Als je je zorgen maakt over de voering of de inlegzolen in je Vans, dan kun je deze het beste volledig uit je schoenen halen en ze na het wassen er weer indoen. Je kunt ook nieuwe inlegzolen in je schoenen stoppen.
 5. Titel afbeelding Clean Vans Step 15
  5
  Gebruik half zoveel wasmiddel als normaal. Zorg ervoor dat je voor zowel een machinewas als een handwas een mild wasmiddel gebruikt. Stop de schoenen in de kussensloop in de wasmachine, samen met de rest van de vuile was.
  • Als je een bovenlader hebt, wacht dan totdat de machine zich voor de helft met water gevuld heeft. Zo hoeven je schoenen minder lang in het water te liggen. De schoenen zullen nog steeds goed schoon worden, maar ze zullen minder lang in het water liggen.
 6. Titel afbeelding Clean Vans Step 16
  6
  Laat de Vans die je in de wasmachine gewassen hebt aan de lucht drogen. Stop je schoenen niet in de droger. Dit kan zowel het canvas als de zolen uit laten drogen, waardoor er scheuren bij de naden ontstaan. Het is ook een goede manier om je droger te beschadigen.
  • Als je Vans snel gedroogd moeten worden en je het niet erg vindt als er scheuren ontstaan, stop ze dan in de droger samen met enkele handdoeken zodat ze niet zo hard door de trommel geslingerd worden.

Benodigdheden

 • Tandenborstel/schoenborstel
 • Water
 • Vlekkenmiddel
 • Zonlicht
 • Emmer
 • Bleek zonder kleurstoffen
 • Handdoek
 • Middelgrote tot grote borstel met zachte haren

Bronnen

 1. http://cleanmyspace.com/clean-your-canvas-shoes-toms-keds/
 2. http://www.howtocleanstuff.net/how-to-clean-white-canvas-vans/

Gerelateerde wikiHows

Kleuren in je outfit combineren

Schoenen dragen die te groot zijn

Je eigen rok maken

Een leren tas schoonmaken

Kreukels uit kleding verwijderen zonder strijkijzer

Een nep Louis Vuitton tas herkennen

Een parel op echtheid controleren

Vaststellen of een diamant echt is

Er ouder uit zien

Je kleden voor een begrafenis

Artikelinfo

Categorieën: Mode & Stijl

In andere talen:

English: Clean Vans, Español: limpiar tus Vans, Deutsch: Vans sauber machen, Русский: чистить кеды Vans, Português: Limpas Sapatos de Lona, Italiano: Lavare le Scarpe Vans, Français: nettoyer des chaussures en toile, 中文: 清洗帆布鞋, Bahasa Indonesia: Membersihkan Sepatu Vans, Čeština: Jak vyčistit Vansky, हिन्दी: वैन्स को साफ़ करें, Tiếng Việt: Làm sạch giày Vans, العربية: تنظيف الأحذية القماشية, 한국어: 반스 신발 세탁하는 방법

 • Overleg
 • Afdrukken
 • E-mail
 • Bewerken
 • Schrijf fanmail
ティンバーランド服d="rating_container">

Deze pagina is 11.034 keer bekeken.

Bron en naamsvermelding
 

timberland werk schoenen

botas de madeira preto
timberlake campingplats
timberland kvinna stövlar
scarpe da barca Timberland

Welkom op onze online webwinkel

 • DamesDames
 • HerenHeren
  • Comfort 2017
  • Nieuwe collectie - Weken van keeken Dames
  • Nieuwe collectie - Weken van keeken Heren
  • Nieuwe collectie - Weken van keeken Kind
 • JongensJongens
 • MeisjesMeisjes

Nieuwste producten

4 artikel(en)

 • Shabbies Groen 

  181020054 Shabbies
  € 199,95
  € 199,95
 • Vingino Blauw 

  AaronMid Vingino
  € 99,95
  € 99,95
 • Magnanni Bruin 

  20027 Magnanni
  € 299,95
  € 299,95
 • Dr Martens Zwart 

  Pascal Dr Martens
  € 164,95
  € 164,95

Van Keeken schoenen

Van Mandersloostraat 27 tel: 0172-471008 (winkel)
2406 CB Alphen aan den Rijn website
webwinkel@vankeekenschoenen.nl


Favicon of timberland-werkschoenen.nl Timberland-werkschoenen.nl Timberland werkschoenen, veiligheidsschoenen & werkkleding

Timberland werkschoenen shop. U online specialist voor werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen, veiligheidslaarzen, alsook werkkleding

Keywords: Timberland, werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen, veiligheidslaars, welted, cruisemax, snyder, goodyear, robust, pro, 24/7, thinsulate, warm

Visit Site

About timberland-werkschoenen.nl


Good news, the domain name hasn't registered yet. TLD (Top level domain) of the domain name is nl and SLD (Second level domain) length equals to 23.. it's too long. A human-memoribility domain name length should be maximum chars of 9 as well as brand-friendly. Domain name choosing is important to maximize search engine-referred traffic.

We haven't dedected registrant information. For further raw whois information please take a look at the Whois section.

timberland-werkschoenen.nl's A record assigned to 86.109.13.23 . if you want to see such as Name Server, CNAME, MX etc. please look at the DNS section. More timberland-werkschoenen.nl DNS information may be found in

Last Reload: 2 years ago

Country: Netherlands (NL)
Meta Title: Timberland werkschoenen, veiligheidsschoenen & werkkleding
Meta Description: Timberland werkschoenen shop. U online specialist voor werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen, veiligheidslaarzen, alsook werkkleding
Meta Keywords: Timberland, werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen, veiligheidslaars, welted, cruisemax, snyder, goodyear, robust, pro, 24/7, thinsulate, warm

Server Location


Geo IP provides you such as latitude, longitude and ISP (Internet Service Provider) etc. informations. Our GeoIP service found where is host timberland-werkschoenen.nl . Currently, hosted in Netherlands and its service provider is Alphamega .

Latitude: 52.3667
Longitude: 4.9
Timezone: Europe/Amsterdam
Country: Netherlands (NL)

DNS Records


Basicly, DNS (Domain Name System) is a system that converts human-readable website names into computer-readable numeric IP addresses. Example, A record indicates you which ip address will resolve when you access to timberland-werkschoenen.nl on the browser.

Host Type TTL Class Other
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN MX 20 mail.timberland-werkschoenen.nl.
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN MX 10 mailin-plum.alphamegahosting.com.
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN NS ns2.alphamegahosting.com.
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN NS ns.alphamegahosting.com.
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN NS ns2.alphamegahosting.nl.
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN A 86.109.13.23
timberland-werkschoenen.nl. 21599 IN SOA ns.alphamegahosting.com. dnsadmin.alphamegahosting.com. 2014121214 14400 3600 1209600 86400

Heading Analysis


Timberland werkschoenen, veiligheidsschoenen & werkkleding
UW ONLINE SPECIALIST VOOR TIMBERLAND WERKSCHOENEN, VEILIGHEIDSSCHOENEN & WERKKLEDING
Timberland werklaarzen offshorelaars Cruisemax
Timberland PRO 620 professional werkbroek khaki

Whois Information


Whois is a protocol that is access to registering information. You can reach when the website was registered, when it will be expire, what is contact details of the site with the following informations. In a nutshell, it includes these informations;

HTTP Header Analysis


HTTP Header information is a part of HTTP protocol that a user's browser sends to called nginx containing the details of what the browser wants and will accept back from the web server.

Status-Code: 200
Response Time: 492
Server nginx
Date Sat, 05 Dec 2015 05:42:51 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Connection keep-alive
P3P CP="CAO PSA OUR"
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma no-cache
Set-Cookie PHPSESSID=nasv8sb8pl92k92ajtebthpg45; path=/
X-Powered-By PleskLin
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Go to top

Reverse Ip


Websites hosted with the same IP Address

Favicon of shoe-accessories.eu Shoe-accessories.eu Shoe accessories shop
Favicon of woodenshoes-woodenclogs.com Woodenshoes-woodenclogs.com Houten klompen & (schoen)klompen souvenirs shop
Favicon of lizeva.nl Lizeva.nl Lizeva Trainingen
Favicon of deco-tech.nl Deco-tech.nl Deco Tech
Favicon of bazroni.nl Bazroni.nl Bazroni BV, wij hebben het vandaag gedaan... als uw vraagt wanneer het...

Similars


Websites which similar to Timberland-werkschoenen

Favicon of timberland-werkschoenen.eu Timberland-werkschoenen.eu

Mistakes


The following list shows you to spelling mistakes possible of the internet users for the website searched timberland-werkschoenen.nl.

Show All Mistakes Hide All Mistakes