Christine de Pizan, "Het boek van de stad van de vrouwen" (1405) | Victor Gijsbers's Site verkoop van vrouwen

Victor Gijsbers's Site - Philosophy, literature, interactive fiction, and more.

Christine de Pizan, "Het boek van de stad van de vrouwen" (1405)

Het boek van de stad van de vrouwen, ofwel Livre de la Cité des Dames, ofwel in de Engelse vertaling die ik gelezen heb (van de hand van Rosalind Brown-Grant) The Book of the City of Ladies, is een verzameling argumenten en verhalen waarmee Christine de Pizan tegenwicht vitxfzgn. neue Holzstiefelwilde bieden aan het in de literatuur dominante idee dat vrouwen dom, slecht, zondig, of anderszins maar beter te vermijden waren. Tel daarbij op dat De Pizan zelf de eerste Westerse schrijfster is die door te schrijven in haar levensonderhoud kan voorzien, en je kan begrijpen waarom zij en dit boek van haar specifiek omarmd zijn als proto-feministisch. De vertaalster lijkt dat dan ook het belangrijkste aspect aan het boek te vinden, en legt in de inleiding zelfs omstandig uit dat we het De Pizan niet aan kunnen rekenen dat zij nog niet helemaal geëmancipeerd is, aangezien we haar niet met onze maatstaven mogen beoordelen. Werkelijk? In plaats van zulke open deuren had ik liever meer gehoord over de plaats die dit boek inneemt in de literatuurgeschiedenis.

Het boek leest, al dan niet door de vertaling, weg als een trein. Het doet het meeste denken aan de Metamorphosen van Ovidius: het is een thematische collectie korte verhalen, waarvan sommige enkele pagina's beslaan, andere slechts enkele zinnen. Christine de Pizan tovert ons een grote hoeveelheid eminente vrouwen voor uit de antieke literatuur, de antieke geschiedenis, de Bijbel, de latere Christelijke overleveringen, en haar eigen tijd, die allemaal op de een of andere manier laten zien dat vrouwen wel degelijk slim, creatief, moedig, kuis, liefdevol, dapper, enzovoorts kunnen zijn, en dat de mannen die het tegendeel beweerd hebben slechts domme en jaloerse sukkels zijn. Net als bij Ovidius zijn de verhalen zelf meestal niet van een grote diepgang. Niettemin zijn ze amusant om te lezen, en daarnaast om nog twee andere redenen boeiend: literair-historisch en als herinterpretaties.

Literair-historische zijn de verhalen interessant omdat we allerlei bekende verhalen te zien krijgen zoals ze aan de schrijvers van de late middeleeuwen zijn doorgegeven. Met enige regelmaat zakt je mond open van verbazing: bijvoorbeeld wanneer De Pizan ons vertelt dat Ovidius is gecastreerd vanwege zijn levensstijl; of als ze Artemisia laat optreden aan de kant van de Grieken in plaats van aan de kant van Xerxes; of als ze vertelt dat Socrates ter dood werd veroordeeld omdat hij monotheïsme propageerde; of, misschien strikt genomen minder verbazend maar toch, als Plato wordt gepresenteerd als "de leraar van Aristoteles". Over het algemeen genomen was ik echter onder de indruk van de kennis die men in 1400 kennelijk in Frankrijk al had van de antieke cultuur en literatuur. Graag, heel graag, had ik in het notenapparaat meet hierover gelezen. Hoe zijn deze verhalen verdraaid? Hoe zijn ze overgeleverd? Welke dingen die Christine de Pizan zegt kloppen nu eigenlijk wel, en welke niet? Bijna elke keer is de vertaalster hierover echter stil.

Als herinterpretaties zijn de verhalen interessant omdat we enkele keren een ander perspectief op een episode krijgen dan we gewend zijn. een mooi voorbeeld hiervan is de episode van Dido en Aeneas. In Het boek van de stad van de vrouwen volgt deze op het levensverhaal van Dido, niet op dat van Aeneas, wat onze sympathie al verandert; en bovendien is het duidelijk dat Aeneas beloofd heeft om Dido te trouwen, en 'm vervolgens, nadat zij hem alles gegeven heeft, peert. Dido sterft van verdriet. Dat zijn twee vliegen in één klap: we zien dat Dido een zeer trouw hart heeft, en het klassieke idee dat Dido zich overgeeft aan "teveel irrationele passie" verdwijnt. Daarmee zien we ook dat eerdere schrijvers inderdaad geen recht hebben gedaan aan de vrouwen in hun verhalen.

De korte verhalen in Het boek van de stad van de vrouwen zijn ingebed in een allegorische vertelling waarin Christine van al haar waanideeën bevrijd wordt door drie hemelse vrouwen: Rede, Rectitude, en Rechtvaardigheid. (Er is vast een mooi Nederlands woord voor Rectitude, maar mij schiet even niets te binnen.) Deze zullen één voor één optreden als vertelster van de levensbeschrijvingen van moedige vrouwen, en haar daarmee helpen een stad te bouwen met stevige muren waar vanaf nu alle kuise en rechtvaardige vrouwen kunnen leven, vrij van aanvallen. Het begin van het boek is retorisch zeer sterk. In plaats van zichzelf als de voorvechtster van vrouwen te presenteren, laat Christine de Pizan zichzelf juist zien als iemand die aan haar eigen geslacht gaat twijfelen na het lezen van allerlei boeken:

If it is true, dear Lord God, that women are guilty of such horrors as so many men seem to say, and as you yourself have said that the testimony of two or more witnesses is conclusive, how can I doubt their word? Oh God, why wasn't I born a male so that my every desire would be to serve you, to do right in all things, and to be as perfect a creature as man claims to be? Since you chose not to show such grace to me, please pardon and forgive me, dear Lord, if I fail to serve you as well as I should, for the servant who receives fewer rewards from his lord is less obligated to him in his service. (p. 7)

Dat is natuurlijk hilarisch. De opzet van het boek is sowieso erg moedig: De Pizan als door God uitverkorene die de waarheid mag verkondigen aan de mensheid, en de traditie moet herschrijven. Het is nog niet zo erg als Dante, maar komt toch goed in de richting. Als Vrouwe Rede dan ook nog eens zegt "I am part of God and God is part of me: in effect we amount to the same thing", dan zien we niet alleen dat De Pizan God op het toneel brengt, maar zelfs suggereert dat God identiek kan zijn aan een vrouw. Kijk, daar houd ik van.

Waar ik daarentegen niet van houd, wat zelfs verschrikkelijk is, dat zijn de levensbeschrijvingen van de heiligen in het derde deel. Dertig, veertig pagina's vol jonge vrouwen die afschuwelijk worden gemarteld terwijl God ze in leven houdt, hun lichaam herstelt, de martelinstrumenten doet breken, de beulen plotseling laat sterven, en dan weer meer martelingen tot ze eindelijk een keertje dood gaan. Borsten worden afgesneden en tongen uitgerukt, terwijl de vrouwen in kwestie zonder ophouden Jezus blijven prijzen. En dat wordt allemaal "glorieus" genoemd, en gezien als de hoogste manier om God te dienen? Idolen verpulveren wanneer de Here wordt aangeroepen, maar alle boze rechters, vaders en keizers blijven alleen maar meer martelingen bedenken om de dames in kwestie van het Christendom af te houden. Tevergeefs. Velen bekeren zich juist. En allemaal gaan ze na afschuwelijke lichamelijke martelingen te hebben doorstaan dood en krijgen ze de "kroon van hun martelaarschap".

Wat een wansmaak! Wat een zieke verbeelding, die ons met dit soort walgelijke verhalen opscheept en durft te claimen dat ze het beste van de mens uitbeelden! Alsof het transcendente van het menselijk leven ligt in het onder de handen van kwaadaardige beulen sterven voor een overtuiging... alsof de verlossing komt door zoiets als een kruisdood... Ik heb bij het lezen van deze passages een walging ervaren die een nieuwe diepte geeft aan een heel aantal passages van Nietzsche.


verkoop van vrouwen

timberland boots à vendre
木材作業用ブーツ
木材冬のブーツ
65.540 resultaten

Topzoekertjes

Ook hier staan met uw zoekertje?
Schitterende Racefiets Merida Ride 300!!

Schitterende Racefiets Merida Ride 300!!

Zeer mooie fiets en rijdt ongelooflijk goed maar helaas heen tijd meer om te fietsen! Fiets aangekocht juni 2016 en misschien 30x gereden Kleur: mat zwart rood Maat: 52 cm Frame: Ride Lite Voorvork: Road carbon comp Voorderailleur: shimano Tiagra D Achterderailleur: shimano Tiagra GS Shifters : Shimano Tiagra Dual control Remhendel: attached Remmen: Merida Road Comp Crankstel: Shimano Tiagra 50 -34 Ketting: KMC X10 Naven: attached Velgen: Shimano R501 Cassette: Shimano CS-HG500-10 11-32 Banden: Maxxis...

€ 720,00
Gent
Lapierre FDJ Team Edition

Lapierre FDJ Team Edition

Hierbij verkoop ik mijn Lapierre. Fiets is altijd gebruikt geweest als 3e fiets, dus heeft bijna geen kilometers op de teller. Is vorig jaar nieuw terug gekregen uit garantie. Frame is maat M en maar 1 jaar oud. Afgemonteerd met ultegra 10speed en ambrosio trainingswielen.

€ 900,00
1 bieding(en)
Eeklo
MTB Ridley 1ste eigenaar

MTB Ridley 1ste eigenaar

MTB Ridley Ignite C30 in zeer goede staat. 1ste eigenaar, garantiekaart aankoop aanwezig. Carbon + XT afgemonteerd. Weinig kilometers mee gereden wegens hartklachten. 2 paar wielen, 29er en 27er, allemaal gekocht samen met fiets. versnellingen : 11 speed / vooraan: 26-38 achteraan: 11-36 Schijfremmen / Rock Shok vering 100 mm vooraan Maat : large ( 172 - 185 cm ) GSM nummer : 0497 500 600

€ 1.400,00
3 bieding(en)
Hemiksem
Nieuw:Scoppio corsa tiagra

Nieuw:Scoppio corsa tiagra

Frame: Scoppio Alu Zadel: SMG Liberty Wielen: Rodi Airline 24 spokes Vork: Alu Banden :Schwalbe Lugano FIETSMAAT: 59 Deze fiets in zwart & rood heeft een alu 6061 Lightweight-kader, Shimano Tiagra-versnellingen en weegt 9,8kg. De visual is indicatief! Het Scoppio frame van de SCR 701.1 is gemaakt uit X6 aerospace aluminium. Deze speciale aluminium legering is tot 50% sterker en 30% lichter dan de standaard. Dankzij de gepolierde lasnaden komt het design, verkrijgbaar in 2 kleuren, volledig tot zijn recht....

€ 700,00
0 bieding(en)
Gent Sint-Amandsberg
Ridley Triton C (Maat 54)

Ridley Triton C (Maat 54)

Mijn Oude Racefiets staat hier in de kelder in de weg en doe hem daarmee weg. Ridley Triton C Maat 54 Afgemonteerd met Campagnolo Centaur ( enkel de linkse shifter is Mirage) Campagnolo Vento wheelset Wordt nog gereinigd en gereviseerd voor verkoop .

€ 400,00
0 bieding(en)
Schoten
Batavus damesfiets

Batavus damesfiets

Batavus damesfiets met 4 versnellingen Nexus. Nieuw comfort gel zadel Nieuwe LED lichten op batterijen voor en achter Nieuwe bel Fiets is in orde. Ideaal als stationsfiets of studentenfiets.

€ 75,00
0 bieding(en)
Mol
Nieuw:BeOne RAW Shimano 105 20-speed

Nieuw:BeOne RAW Shimano 105 20-speed

frame: be one raw alloy fork: alloy rear derailleur: shimano 105 shifter: shimano 105 cassette: shimano 105 chainwheel: shimano 105 wheels: shimano 105 saddle: rodi airline 24 spokes tyres: smg liberty a-head: schwalbe lugano handlebar: zoom prf weight: 9,9 kg framemaat: 59cm. De fiets is als prijs gewonnen bij een spel en hij zit nog in de verpakking.

€ 600,00
0 bieding(en)
Gent Sint-Amandsberg
Stan's notubes Ztr Crest Wielset 29 - Nieuwe staat

Stan's notubes Ztr Crest Wielset 29 - Nieuwe staat

Ztr crest wielset 29 inch met xt naven Nieuwe staat (een keer gebruikt) snelspanner voor- en achteraan Schijven, banden en nieuwe SLX cassette 10sp worden ermee geleverd Prijs : 350 euro Voor 50 € extra, krijgt u twee Fast Track Specialized banden

€ 350,00
0 bieding(en)
Bruxelles Schaarbeek
te koop

te koop

te koop ridley helium sl maat smal voor 1.70 tot 1.78 cm groot schimano ultegra 11 speed tandwielen 53/39 De rest van de onderdelen alles carbon 4za ,zeer licht onder de 7 kg prijs met wielen 1300 zonder 1100€

€ 1.300,00
0 bieding(en)
Heusden-Zolder
retro fiets volledig handgemaakt € 239,00

retro fiets volledig handgemaakt € 239,00

retro fiets volledig handgemaakt € 239,00

€ 239,00
0 bieding(en)
Sint-Amands Oppuurs
EMX-525 Racefiets Di2 voor een spotprijs

EMX-525 Racefiets Di2 voor een spotprijs

Prachtige EMX-525 racefiets met Di2-groep electronische versnelling. Paradepaardje van de Eddy Merckx collectie. Weg wegens aankoop nieuwe fiets. - Shimano Ultegra 6870 Di2 (electronisch, lader inbegrepen) - Mavic Cosmic Elite wielset - 2 Continental 4000 GP 4000s II buitenbandjes (1 gloednieuw, andere 3 maanden oud) - Perfect onderhouden fiets, ketting en cassette van zomer 2017, rotor 3d+ trapstel, vertanding vooraan = 52/36 - Maat 60 - goed voor iemand vanaf 1m85 - 1m90. Valt te bekijken hoe sportief...

€ 1.950,00
Rotselaar Werchter
herenfiets specilized

herenfiets specilized

herenfiets SPECIALIZED geschikt v pers tot 1.75 m , 3 x 7 versnellingen , de fiets is nagezien door fietshersteller en staat rijklaar, info op sms 0470968770 of bel voor 20.00 u

€ 125,00
0 bieding(en)
Oostkamp
damesfiets gonza 28 inch

damesfiets gonza 28 inch

damesfiets gonza 28 inch en frame maat 53 cm goede banden verlichting remmen en slot

€ 60,00
0 bieding(en)
Hamont-Achel
koersfiets Jan Janssen

koersfiets Jan Janssen

Deze fiets in aluminium werd nieuw gekocht op 30/12/2015 (1072,73 EUR). Onze zoon stopte echter met koersen de zomer daarop. De fiets is dus als gloednieuw. De fiets is dus geschikt voor aspiranten vanaf 12 jaar. Model: Tour de France 51 105_11S CT MAT. Interne kabel-routing en carbon voorvork. De versnellingen zijn van Shimano 105. De fiets heeft klikpedalen. Schoenen erbij zijn maat 39. Voor meer info: 0498 22 90 47

€ 700,00
0 bieding(en)
Antwerpen
mooie jongensfiets

mooie jongensfiets

zo goed als nieuw. 2x mee gereden nog te groot voor onze zoon

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
Brugge Zeebrugge
shimano Tiargra crank 50-34T FC-4650 172.5mm

shimano Tiargra crank 50-34T FC-4650 172.5mm

shimano Tiargra crank compac 50-34T FC-4650 172.5mm 1week gebruikt in de Alpen te vervanging van 50-36T

€ 50,00
0 bieding(en)
Alken
Carbon crossfiets ridley x night met sram red

Carbon crossfiets ridley x night met sram red

Hierbij verkoop ik mijn carbon Ridley x-night crossfiets maat 54 cc. De afstand van center bracket tot bovenkant zadel is 75 cm maar kan nog 1,5 cm hoger geplaatst worden. De fiets is afgemonteerd met Sram Red 10 speed, enkel achterderailleur is Sram Rival. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano XTR SPD pedalen, Avid shorty ultimate remmen en 4ZA carbon stuur. Deze fiets in nog in goede staat maar heeft uiteraard gebruikssporen. Recent werden versnellingskabels, bracket, derailleurwieltjes en...

€ 725,00
0 bieding(en)
Wortegem-Petegem Wortegem
Mountainbike volwassenen

Mountainbike volwassenen

- 21 versnellingen - shimano remmen, naven,... - banden zijn geschikt voor baan & offroad gebruik - voorvering - niet voor kinderen - mooie fiets in goede staat, alles perfect werkend - fiets sportfiets mountainbike mtb bmx herenfiets kotfiets studentenfiets damesfiets

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
Bonheiden
crosfiets

crosfiets

crosfiets jongens kan ook met ander zadel volledig in orde bandemaat 20 met versnellingen gsm 0496111997

€ 40,00
0 bieding(en)
Tielt
iTek herenfiets zo goed als nieuw.

iTek herenfiets zo goed als nieuw.

ITek herenfiets met 3 versnellingen Jasbeschermers Beugelslot Gesloten kettingkast Deze fiets is tip top in orde en bijna als nieuw. Zeer weinig gereden en altijd binnen gestaan. Weg wegens aankoop elektrische fiets.

€ 110,00
0 bieding(en)
Mol
mountenbike

mountenbike

nog zeer goede bike is maar een keer gebruikt wegens geen tijd fotoos spreken voor zich interesse bel of mail 0471772135

€ 800,00
0 bieding(en)
Tessenderlo
meisjesfiets

meisjesfiets

maat 20 met versnellingen in zeer goede staat

€ 100,00
0 bieding(en)
Westerlo
mooie kinderfiets

mooie kinderfiets

mooie kinderfiets met versnellingen bandemaat 24 in zeer goede staat volledig in orde gsm 0496111997

€ 70,00
0 bieding(en)
Tielt
Trek Emonda 60cm carbonfiets Shimano 105

Trek Emonda 60cm carbonfiets Shimano 105

Het model van Trek voor de Vlaamse wegen. Full Carbon frame in de grootste maat 60. Shimano 105 versnellingen en compact cranckstel 34/50 vooraan Bontrager Tubeless ready (TLR) wielen Bontrager bidonhouders x2 BBB zadel Goeie allround koersfiets in Carbon voor iemand tussen 1m80 en 1m95

€ 900,00
Antwerpen
mooie kinderfiets

mooie kinderfiets

mooie kinderfiets met versnellingen bandemaat 24 volledig in orde 0496111997

€ 60,00
0 bieding(en)
Tielt
Meisjesfiets

Meisjesfiets

Meisjesfiets, paars/roze, 24 inch. In goede staat, maar wel gebruikt. Net nagekeken, remmen en lichten in orde.

€ 60,00
0 bieding(en)
Antwerpen Wilrijk
Stuurpen BBB 10cm

Stuurpen BBB 10cm

Ik verkoop een stuurpen BBB. Lengte : 10cm Voor stuurdiameter 31,8 mm Hoek : +/- 8° Gebruikt, maar in prima staat.

€ 15,00
0 bieding(en)
Opwijk
Damesfiets Oxford

Damesfiets Oxford

Fietst goed zeer licht maar enkel wat aan te werken aan de achterremmen. 28 inch wielmaat. Staat al een tijdje in mijn garage en heb er geen tijd meer door aankoop van een scooter. De prijs voor de fiets is 40 maar er valt nog over te praten. Intresse? Bel me op mijn nummer +32488384072 of stuur me gerust een berichtje?

€ 40,00
Antwerpen Borgerhout
zadelpen pro plt

zadelpen pro plt

Ik bied een zadelpen voor racefiets PRO PLT te koop. Diameter : 31,8mm Lengte : 22cm

€ 10,00
Opwijk
Koersfiets Specialized Allez maat 54 - 55

Koersfiets Specialized Allez maat 54 - 55

Shimano Tiagra Triple Weg wegens aankoop nieuwe fiets. Klein onderhoud noodzakelijk, maar machtige fiets om mee te rijden. Aangekocht 2010

€ 250,00
0 bieding(en)
Ardooie
Gazelle SPN 1

Gazelle SPN 1

maat 57 (1.65-1.85cm) 27 versnellingen Shimano Tiagra remmen v-brakes Textro rx3 drinkbushouder Cordo voetklemmen kun je verwijderen sportief gel zadel lichtgewicht 10,8 kg nieuwe tubes banden anti-lek Lugano wielklemmen zonder gereedschap te monteren in perfecte staat als nieuw vaste prijs nieuwprijs 699 euro+opties 0484805560 Je wilt je benen voelen. Je hoofd leegmaken. Er doorheen zitten en toch weer doorgaan. Sneller, beter, moeilijker, zwaarder. Dan wil je vanaf nu een Gazelle SPN.

€ 295,00
Antwerpen
Tacx Flow

Tacx Flow

Te koop: fietsrollen – Tacx Flow de motorrem is onlangs vernieuwd en sindsdien niet meer gebruikt geweest!! Met stuurcomputer om af te lezen wat snelheid, cadans, wattage en hartslag is. Compatibel met analoge gecodeerde hartslagbanden (polar ed.). eenvoudig op te bergen (kan dicht geplooid worden) Elektromagnetische rem wordt aangestuurd door stuurcomputer (met display) om op vermogen of weerstand te trainen. Er is ook een bedieningsmodule bij om het Tacx Trainings Software (TTS) te bedienen. Inclusief:...

€ 125,00
0 bieding(en)
Evergem Ertvelde
Symex vouwfiets te koop

Symex vouwfiets te koop

Symex vouwfiets te koop

€ 150,00
0 bieding(en)
Antwerpen
Meisjesfiets 16 inch ZGAN

Meisjesfiets 16 inch ZGAN

Perfecte staat. Altijd binnen gestaan. Graag uw bod aub Afhalen.

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
Ichtegem Bekegem
TARMAC sl4 carbon, 11 sp ultegra, superfiets, m. 56

TARMAC sl4 carbon, 11 sp ultegra, superfiets, m. 56

Bij interesse ENKEL bellen (géén sms, mails, chat graag) : 0032474672820. 11 speed Shimano ULTEGRA. Maat 56 Zijn splinternieuw : de wielen + cassette, bekabeling (intern), remblokjes, stuurlint. Full carbon racefiets. Stuurpen ook in carbon. Klikpedalen Look Kéo. 2 drinkbushouders. Fiets is in prima staat. Enkel een gebruikerskrasje (zie foto). Testritje (bij droog weer) uiteraard mogelijk na telefonische afspraak. Op onzin-biedingen wordt niet gereageerd (worden verwijderd).

€ 1.300,00
Eeklo
kinderfiets volare

kinderfiets volare

HALLO , bij deze meld ik een mooie kinderfiets van het merk VOLARE aan . Volledig in orde en is voorzien van zeer goede 20 inch banden , bagagedrager vooraan met een trekker , nieuwe regelbare pikkel , ding dong bel , led verlichting vooraan en led verlichting achteraan , gesloten kettingkast , voor rem en terugtraprem ( torpedo ). Vraagprijs is 65 euro . Zolang deze advertentie online staat is deze fiets steeds beschikbaar . Bekijk ook mijn andere advertenties . Bij het reageren via GSM gelieve de merk...

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
Diepenbeek Genk
Croozer kid for 1 fietskar *Perfecte staat*

Croozer kid for 1 fietskar *Perfecte staat*

Deze zéér degelijke fietskar is niet veel gebruikt en bevindt zich zodus in perfecte staat! Inclusief alle bijhorende onderdelen. Uitrusting: Klein buggywiel, groot loopwiel met wielophanging, fietsdisselstang met tweedelige universele koppeling. Betrouwbaar: Bescherming tegen botsingen door voor en achterbumpers, metalen chassis met zij-bescherming en aluminium opbouw, muurvaste zitplaatsverankering, in het frame geintegreerde bescherming tegen botsen, eenvoudig bedienbare parkeerrem, hoge stabiliteit...

€ 300,00
Hechtel-Eksel
retro peugeot ventoux koersfiets

retro peugeot ventoux koersfiets

peugeot ventoux frame maat 60 cm

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
Hamont-Achel

Tweedehands Fietsen

Naast fietsen vind je op 2dehands.be ook alle fietsonderdelen. Aan alle uitvinders en liefhebbers die graag aan hun fiets sleutelen: hier gebeurt het! Of je nu graag langs het kanaal rijdt op een koersfiets, lid bent van een specialized wielerclub of in je vrije tijd liefst met je bmx door de modder scheurt: er zit zeker een fiets in ons aanbod die jou op de billen geschreven is. Crossfietsen, damesfietsen, kinderfietsen en stadsfietsen van merken als Ridley, Cannondale, Scott of Merckx staan te wachten om je benen de zweep te geven. Moet je een troep kinderen vervoeren per tweewiel? Dan kan je hier voordelig een goeie bakfiets of fietskar aanschaffen. En zijn je kinderen er uitgegroeid? Dan bied je je materiaal hier weer te koop aan. Train je deze winter liever in de huiskamer om in de zomer eindelijk die Mont Ventoux uitdaging aan te gaan? Zoek dan snel tussen het aanbod rollen.

Toon meer


img.wp-smiley, img.emoji { display: inline !important; border: none !important; box-shadow: none !important; height: 1em !important; width: 1em !important; margin: 0 .07em !important; vertical-align: -0.1em !important; background: none !important; padding: 0 !important; } .widget_facebook_likebox { overflow: hidden; } img#wpstats{display:none} .widget_et_recent_tweets .widget_list a, .widget_et_recent_tweets .et-extra-icon, .widget_et_recent_tweets .widget-footer .et-extra-social-icon, .widget_et_recent_tweets .widget-footer .et-extra-social-icon::before, .project-details .project-details-title, .et_filterable_portfolio .filterable_portfolio_filter a.current, .et_extra_layout .et_pb_column .module-head h1, .et_pb_extra_column .module-head h1, #portfolio_filter a.current, .woocommerce div.product div.summary .product_meta a, .woocommerce-page div.product div.summary .product_meta a, .et_pb_widget.woocommerce .product_list_widget li .amount, .et_pb_widget li a:hover, .et_pb_widget.woocommerce .product_list_widget li a:hover, .et_pb_widget.widget_et_recent_videos .widget_list .title:hover, .et_pb_widget.widget_et_recent_videos .widget_list .title.active, .woocommerce .woocommerce-info:before, .woocommerce .summary .price .amount, .woocommerce-page .summary .price .amount, .et_pb_widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .total .amount, .woocommerce .star-rating span:before, .woocommerce ul.products li.product a .price ins .amount, .woocommerce-page ul.products li.product a .price ins .amount, .woocommerce ul.products li.product a .price .amount, .woocommerce-page ul.products li.product a .price .amount, .woocommerce ul.products li.product a .amount, .woocommerce-page ul.products li.product a .amount, widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .product_list_widget li a.remove, .woocommerce ul.products li.product a .price ins, .woocommerce-page ul.products li.product a .price ins, .et_pb_widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .price_label .to, .et_pb_widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .price_label .from { color: #e71f85; } .single .score-bar, .widget_et_recent_reviews .review-breakdowns .score-bar, .et_pb_extra_module .posts-list article .post-thumbnail, .et_extra_other_module .posts-list article .post-thumbnail, .et_pb_widget .widget_list_portrait, .et_pb_widget .widget_list_thumbnail, .quote-format, .link-format, .audio-format .audio-wrapper, .paginated .pagination li.active, .score-bar, .review-summary-score-box, .post-footer .rating-stars #rating-stars img.star-on, .post-footer .rating-stars #rated-stars img.star-on, .author-box-module .author-box-avatar, .timeline-menu li.active a:before, .woocommerce div.product form.cart .button, .woocommerce-page div.product form.cart .button, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce .woocommerce-message, .woocommerce-page .woocommerce-message, .woocommerce button.button.alt, .woocommerce .et_pb_widget .buttons .button, .woocommerce .et_pb_widget .buttons .button:hover, .woocommerce .et_pb_widget .buttons .button:after, .woocommerce input[type="submit"], .woocommerce #respond #submit, .woocommerce .button.alt, .et_pb_widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .product_list_widget li a.remove:hover, .et_pb_widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider .ui-slider-range { background-color: #e71f85; } #et-menu > li > ul, #et-menu li > ul, #et-menu > li > ul > li > ul, .et-top-search-primary-menu-item .et-top-search, .et_pb_module, .module, .page article, .authors-page .page, #timeline-sticky-header, .et_extra_other_module, .woocommerce .woocommerce-info, .woocommerce div.product .woocommerce-tabs ul.tabs li.active a { border-color: #e71f85; } body { font-size: 15px; } body, p { line-height: 1.8em; } h1, h2, h3, h4, h5, h6, h1 a, h2 a, h3 a, h4 a, h5 a, h6 a { font-weight: normal; font-style: normal; text-transform: none; text-decoration: none; } h1, h2, h3, h4, h5, h6, h1 a, h2 a, h3 a, h4 a, h5 a, h6 a { font-family: 'Montserrat', Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; } body { font-family: 'Roboto', Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; } a, a:visited { color: #e61085; } body { color: #6b6b6b; } h1, h2, h3, h4, h5, h6, h1 a, h2 a, h3 a, h4 a, h5 a, h6 a { color: #52100f; } .archive h1, .search h1 { color: #52100f; } #et-menu li a { font-size: 15px; } #et-menu li { letter-spacing: 1px; } #et-menu li { font-family: 'Montserrat', Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; } #et-navigation ul li, #et-navigation li a, #et-navigation > ul > li > a { font-weight: normal; font-style: normal; text-transform: uppercase; text-decoration: none; } #et-menu > li a, #et-menu > li.menu-item-has-children > a:after, #et-menu > li.mega-menu-featured > a:after, #et-extra-mobile-menu > li.mega-menu-featured > a:after { color: #b2a0a0; } #et-menu > li > a:hover, #et-menu > li.menu-item-has-children > a:hover:after, #et-menu > li.mega-menu-featured > a:hover:after, #et-navigation > ul#et-menu > li.current-menu-item > a, #et-navigation > ul#et-menu > li.current_page_item > a, #et-extra-mobile-menu > li.mega-menu-featured > a:hover:after, #et-extra-mobile-menu > li.current-menu-item > a, #et-extra-mobile-menu > li.current_page_item > a, #et-extra-mobile-menu > li > a:hover { color: #e71b85; } #et-navigation > ul > li > a:before { background-color: #e71b85; } #main-header { background-color: #ffffff; } #et-menu > li > ul, #et-menu li > ul, #et-menu > li > ul > li > ul, #et-mobile-navigation nav, .et-top-search-primary-menu-item .et-top-search { background-color: #ffffff; } #et-menu li > ul li a, #et-menu li.mega-menu > ul > li > a, #et-menu .sub-menu li.mega-menu-featured > a:after, #et-menu .sub-menu li.menu-item-has-children > a:after, #et-extra-mobile-menu .sub-menu li.mega-menu-featured > a:after, #et-extra-mobile-menu li a, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li .title, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li .title, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li .featured-post h2, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li .featured-post h2, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li .featured-post .post-meta a, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li .featured-post .post-meta a, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li.menu-item .recent-list .recent-post .post-content .post-meta, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li.menu-item .recent-list .recent-post .post-content .post-meta, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li.menu-item .recent-list .recent-post .post-content .post-meta a, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li.menu-item .recent-list .recent-post .post-content .post-meta a { color: #484848; } #et-menu li > ul li a:hover, #et-extra-mobile-menu li > ul li a:hover, #et-menu li > ul li.current-menu-item a, #et-menu li > ul li.current_page_item a, #et-extra-mobile-menu li > ul li.current-menu-item a, #et-extra-mobile-menu li > ul li.current_page_item a, #et-menu li.mega-menu > ul > li > a:hover, #et-menu .sub-menu li.mega-menu-featured > a:hover:after, #et-menu .sub-menu li.menu-item-has-children > a:hover:after, #et-extra-mobile-menu .sub-menu li.mega-menu-featured > a:hover:after, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li .featured-post .post-meta a:hover, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li .featured-post .post-meta a:hover, #et-menu li.mega-menu-featured > ul li.menu-item .recent-list .recent-post .post-content .post-meta a:hover, #et-extra-mobile-menu li.mega-menu-featured > ul li.menu-item .recent-list .recent-post .post-content .post-meta a:hover { color: #e71b85; } #et-secondary-menu li { font-size: 15px; } #top-header { background-color: #7cbcc1; } #et-secondary-menu a, #et-secondary-menu li.menu-item-has-children > a:after { color: #ffffff; } #et-trending-label, .et-trending-post a { font-size: 12.000000px; } #et-trending-button { width: 17.142857px; height: 17.142857px; } #et-trending-button span { width: 17.142857px; height: 1.714286px; } #et-trending-button.toggled span:first-child { -webkit-transform: translateY(5.571429px) rotate(45deg); transform: translateY(5.571429px) rotate(45deg); } #et-trending-button.toggled span:last-child { -webkit-transform: translateY(-5.571429px) rotate(-45deg); transform: translateY(-5.571429px) rotate(-45deg); } #et-info .et-cart, #et-info .et-top-search .et-search-field { letter-spacing: 1px; } .et-fixed-header #et-menu li a { font-size: 17px; } #footer-bottom { background-color: #7dbcc1; } #page-container .button, #page-container button, #page-container button[type="submit"], #page-container input[type="submit"], #page-container input[type="reset"], #page-container input[type="button"], .read-more-button, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link, .widget_tag_cloud a, .widget_tag_cloud a:visited, .post-nav .nav-links .button, a.read-more-button, a.read-more-button:visited, #footer .widget_tag_cloud a, #footer .widget_tag_cloud a:visited, #footer a.read-more-button, #footer a.read-more-button:visited, #footer .button, #footer button, #footer button[type="submit"], #footer input[type="submit"], #footer input[type="reset"], #footer input[type="button"], .woocommerce .button, .woocommerce-page .button, .woocommerce input.button, .woocommerce-page input.button, .woocommerce input[type="submit"], .woocommerce-page input[type="submit"], .woocommerce .cart input.button, .woocommerce-page .cart input.button, .woocommerce a.button, .woocommerce-page a.button, .woocommerce .woocommerce-message .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .button, .woocommerce a.checkout-button, .woocommerce-page a.checkout-button, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce a.btn.alt, .woocommerce-page a.btn.alt, .woocommerce #payment #place_order, .woocommerce-page #payment #place_order, .woocommerce div.product form.cart .button, .woocommerce-page div.product form.cart .button, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce .read-more-button, .woocommerce-page .read-more-button, .woocommerce input.read-more-button, .woocommerce-page input.read-more-button, .woocommerce .cart input.read-more-button, .woocommerce-page .cart input.read-more-button, .woocommerce a.read-more-button, .woocommerce-page a.read-more-button, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button { color: #ffffff; } #page-container .button, #page-container button, #page-container button[type="submit"], #page-container input[type="submit"], #page-container input[type="reset"], #page-container input[type="button"], .read-more-button, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link, .widget_tag_cloud a, .widget_tag_cloud a:visited, .post-nav .nav-links .button, a.read-more-button, a.read-more-button:visited, #footer .widget_tag_cloud a, #footer .widget_tag_cloud a:visited, #footer a.read-more-button, #footer a.read-more-button:visited, #footer .button, #footer button, #footer button[type="submit"], #footer input[type="submit"], #footer input[type="reset"], #footer input[type="button"], .woocommerce .button, .woocommerce-page .button, .woocommerce input.button, .woocommerce-page input.button, .woocommerce input[type="submit"], .woocommerce-page input[type="submit"], .woocommerce .cart input.button, .woocommerce-page .cart input.button, .woocommerce a.button, .woocommerce-page a.button, .woocommerce .woocommerce-message .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .button, .woocommerce a.checkout-button, .woocommerce-page a.checkout-button, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce a.btn.alt, .woocommerce-page a.btn.alt, .woocommerce #payment #place_order, .woocommerce-page #payment #place_order, .woocommerce div.product form.cart .button, .woocommerce-page div.product form.cart .button, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce .read-more-button, .woocommerce-page .read-more-button, .woocommerce input.read-more-button, .woocommerce-page input.read-more-button, .woocommerce .cart input.read-more-button, .woocommerce-page .cart input.read-more-button, .woocommerce a.read-more-button, .woocommerce-page a.read-more-button, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button { background-color: #f297a5; } #page-container .button, #page-container button, #page-container button[type="submit"], #page-container input[type="submit"], #page-container input[type="reset"], #page-container input[type="button"], .read-more-button, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link, .widget_tag_cloud a, .widget_tag_cloud a:visited, .post-nav .nav-links .button, a.read-more-button, a.read-more-button:visited, #footer .widget_tag_cloud a, #footer .widget_tag_cloud a:visited, #footer a.read-more-button, #footer a.read-more-button:visited, #footer .button, #footer button, #footer button[type="submit"], #footer input[type="submit"], #footer input[type="reset"], #footer input[type="button"], .woocommerce .button, .woocommerce-page .button, .woocommerce input.button, .woocommerce-page input.button, .woocommerce input[type="submit"], .woocommerce-page input[type="submit"], .woocommerce .cart input.button, .woocommerce-page .cart input.button, .woocommerce a.button, .woocommerce-page a.button, .woocommerce .woocommerce-message .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .button, .woocommerce a.checkout-button, .woocommerce-page a.checkout-button, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce a.btn.alt, .woocommerce-page a.btn.alt, .woocommerce #payment #place_order, .woocommerce-page #payment #place_order, .woocommerce div.product form.cart .button, .woocommerce-page div.product form.cart .button, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce .read-more-button, .woocommerce-page .read-more-button, .woocommerce input.read-more-button, .woocommerce-page input.read-more-button, .woocommerce .cart input.read-more-button, .woocommerce-page .cart input.read-more-button, .woocommerce a.read-more-button, .woocommerce-page a.read-more-button, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button { letter-spacing: 1px; } #page-container .button, #page-container button, #page-container button[type="submit"], #page-container input[type="submit"], #page-container input[type="reset"], #page-container input[type="button"], .read-more-button, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link, .widget_tag_cloud a, .widget_tag_cloud a:visited, .post-nav .nav-links .button, a.read-more-button, a.read-more-button:visited, #footer .widget_tag_cloud a, #footer .widget_tag_cloud a:visited, #footer a.read-more-button, #footer a.read-more-button:visited, #footer .button, #footer button, #footer button[type="submit"], #footer input[type="submit"], #footer input[type="reset"], #footer input[type="button"], .woocommerce .button, .woocommerce-page .button, .woocommerce input.button, .woocommerce-page input.button, .woocommerce input[type="submit"], .woocommerce-page input[type="submit"], .woocommerce .cart input.button, .woocommerce-page .cart input.button, .woocommerce a.button, .woocommerce-page a.button, .woocommerce .woocommerce-message .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .button, .woocommerce a.checkout-button, .woocommerce-page a.checkout-button, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce a.btn.alt, .woocommerce-page a.btn.alt, .woocommerce #payment #place_order, .woocommerce-page #payment #place_order, .woocommerce div.product form.cart .button, .woocommerce-page div.product form.cart .button, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce .read-more-button, .woocommerce-page .read-more-button, .woocommerce input.read-more-button, .woocommerce-page input.read-more-button, .woocommerce .cart input.read-more-button, .woocommerce-page .cart input.read-more-button, .woocommerce a.read-more-button, .woocommerce-page a.read-more-button, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button { font-weight: normal; font-style: normal; text-transform: none; text-decoration: none; } #page-container .button, #page-container button, #page-container button[type="submit"], #page-container input[type="submit"], #page-container input[type="reset"], #page-container input[type="button"], .read-more-button, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link, .widget_tag_cloud a, .widget_tag_cloud a:visited, .post-nav .nav-links .button, a.read-more-button, a.read-more-button:visited, #footer .widget_tag_cloud a, #footer .widget_tag_cloud a:visited, #footer a.read-more-button, #footer a.read-more-button:visited, #footer .button, #footer button, #footer button[type="submit"], #footer input[type="submit"], #footer input[type="reset"], #footer input[type="button"], .woocommerce .button, .woocommerce-page .button, .woocommerce input.button, .woocommerce-page input.button, .woocommerce input[type="submit"], .woocommerce-page input[type="submit"], .woocommerce .cart input.button, .woocommerce-page .cart input.button, .woocommerce a.button, .woocommerce-page a.button, .woocommerce .woocommerce-message .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .button, .woocommerce a.checkout-button, .woocommerce-page a.checkout-button, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button, .woocommerce a.btn.alt, .woocommerce-page a.btn.alt, .woocommerce #payment #place_order, .woocommerce-page #payment #place_order, .woocommerce div.product form.cart .button, .woocommerce-page div.product form.cart .button, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit, .woocommerce .read-more-button, .woocommerce-page .read-more-button, .woocommerce input.read-more-button, .woocommerce-page input.read-more-button, .woocommerce .cart input.read-more-button, .woocommerce-page .cart input.read-more-button, .woocommerce a.read-more-button, .woocommerce-page a.read-more-button, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button, .woocommerce .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button { font-family: 'Montserrat', Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; } #page-container .button:hover, #page-container button:hover, #page-container button[type="submit"]:hover, #page-container input[type="submit"]:hover, #page-container input[type="reset"]:hover, #page-container input[type="button"]:hover, .read-more-button:hover, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link:hover, .widget_tag_cloud a:hover, .widget_tag_cloud a:visited:hover, .post-nav .nav-links .button:hover, a.read-more-button:hover, a.read-more-button:visited:hover, #footer .widget_tag_cloud a:hover, #footer .widget_tag_cloud a:visited:hover, #footer a.read-more-button:hover, #footer a.read-more-button:visited:hover, #footer .button:hover, #footer button:hover, #footer button[type="submit"]:hover, #footer input[type="submit"]:hover, #footer input[type="reset"]:hover, #footer input[type="button"]:hover, .woocommerce .button:hover, .woocommerce-page .button:hover, .woocommerce input.button:hover, .woocommerce-page input.button:hover, .woocommerce input[type="submit"]:hover, .woocommerce-page input[type="submit"]:hover, .woocommerce .cart input.button:hover, .woocommerce-page .cart input.button:hover, .woocommerce a.button:hover, .woocommerce-page a.button:hover, .woocommerce .woocommerce-message .button:hover, .woocommerce-page .woocommerce-message .button:hover, .woocommerce a.checkout-button:hover, .woocommerce-page a.checkout-button:hover, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button:hover, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button:hover, .woocommerce a.btn.alt:hover, .woocommerce-page a.btn.alt:hover, .woocommerce #payment #place_order:hover, .woocommerce-page #payment #place_order:hover, .woocommerce div.product form.cart .button:hover, .woocommerce-page div.product form.cart .button:hover, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit:hover, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit:hover, .woocommerce .read-more-button:hover, .woocommerce-page .read-more-button:hover, .woocommerce input.read-more-button:hover, .woocommerce-page input.read-more-button:hover, .woocommerce .cart input.read-more-button:hover, .woocommerce-page .cart input.read-more-button:hover, .woocommerce a.read-more-button:hover, .woocommerce-page a.read-more-button:hover, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button:hover, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button:hover, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button:hover, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button:hover, .woocommerce .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button:hover, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button:hover, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a:hover, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a:hover, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button:hover, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button:hover, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button:hover, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button:hover, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button:hover { color: rgba(255,255,255,0.6); } #page-container .button:hover, #page-container button:hover, #page-container button[type="submit"]:hover, #page-container input[type="submit"]:hover, #page-container input[type="reset"]:hover, #page-container input[type="button"]:hover, .read-more-button:hover, .comment-body .comment_area .comment-content .reply-container .comment-reply-link:hover, .widget_tag_cloud a:hover, .widget_tag_cloud a:visited:hover, .post-nav .nav-links .button:hover, a.read-more-button:hover, a.read-more-button:visited:hover, #footer .widget_tag_cloud a:hover, #footer .widget_tag_cloud a:visited:hover, #footer a.read-more-button:hover, #footer a.read-more-button:visited:hover, #footer .button:hover, #footer button:hover, #footer button[type="submit"]:hover, #footer input[type="submit"]:hover, #footer input[type="reset"]:hover, #footer input[type="button"]:hover, .woocommerce .button:hover, .woocommerce-page .button:hover, .woocommerce input.button:hover, .woocommerce-page input.button:hover, .woocommerce input[type="submit"]:hover, .woocommerce-page input[type="submit"]:hover, .woocommerce .cart input.button:hover, .woocommerce-page .cart input.button:hover, .woocommerce a.button:hover, .woocommerce-page a.button:hover, .woocommerce .woocommerce-message .button:hover, .woocommerce-page .woocommerce-message .button:hover, .woocommerce a.checkout-button:hover, .woocommerce-page a.checkout-button:hover, .woocommerce .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button:hover, .woocommerce-page .wc-proceed-to-checkout a.checkout-button:hover, .woocommerce a.btn.alt:hover, .woocommerce-page a.btn.alt:hover, .woocommerce #payment #place_order:hover, .woocommerce-page #payment #place_order:hover, .woocommerce div.product form.cart .button:hover, .woocommerce-page div.product form.cart .button:hover, .woocommerce div.product #respond .form-submit input#submit:hover, .woocommerce-page div.product #respond .form-submit input#submit:hover, .woocommerce .read-more-button:hover, .woocommerce-page .read-more-button:hover, .woocommerce input.read-more-button:hover, .woocommerce-page input.read-more-button:hover, .woocommerce .cart input.read-more-button:hover, .woocommerce-page .cart input.read-more-button:hover, .woocommerce a.read-more-button:hover, .woocommerce-page a.read-more-button:hover, .woocommerce .woocommerce-message .read-more-button:hover, .woocommerce-page .woocommerce-message .read-more-button:hover, .woocommerce div.product form.cart .read-more-button:hover, .woocommerce-page div.product form.cart .read-more-button:hover, .woocommerce .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce .cart input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page .cart input.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce a.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page a.post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page .woocommerce-message .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce div.product form.cart .post-nav .nav-links .button:hover, .woocommerce-page div.product form.cart .post-nav .nav-links .button:hover, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button:hover, .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a:hover, .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a:hover, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button:hover, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button:hover, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button:hover, .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button:hover, .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav ul li a:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_layered_nav_filters ul li a:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .read-more-button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .read-more-button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_shopping_cart .widget_shopping_cart_content .buttons .post-nav .nav-links .button:hover, #footer .widget.woocommerce.widget_price_filter .price_slider_wrapper .price_slider_amount .post-nav .nav-links .button:hover { background-color: #52100f; } @media only screen and (min-width: 768px) { #main-header .logo { height: 80.6px; margin: 21.7px 0; } .header.left-right #et-navigation > ul > li > a { padding-bottom: 54.5px; } } @media only screen and (min-width: 768px) { .et-fixed-header #main-header .logo { height: 66.88px; margin: 10.56px 0; } .et-fixed-header .header.left-right #et-navigation > ul > li > a { padding-bottom: 35.5px; } } .woocommerce-product-gallery{ opacity: 1 !important; } Login 0 Items Start hier Blog Workshops & Cursussen Meststoffen voor jouw blog Maak, lanceer en verkoop je eigen digitale producten Ontwerp je Eigen Merk Contact

Select Page

Wat mag je hier verwachten de komende maanden?

sep 28, 2017 | Dienstmededelingen | 1

Ik ben in blijde verwachting van mijn eerste kindje en ben nu aan de eindspurt van mijn zwangerschap begonnen. Maar wat heeft de komst van dat Beebje als gevolg voor Tuttefrut? Ik zet het allemaal even op een rijtje voor jou.

Read More De zin en onzin van gratis

aug 24, 2017 | Bloggen, Digitale producten, Ondernemen | 1

Een tijdje terug was er een interessante discussie in de Team Tuttefrut Facebookgroep over het commercialiseren van je blog en de stap wagen om bijvoorbeeld digitale producten aan te bieden als blogger. De reactie die je krijgt als je die stap wil zetten als blogger is vaak: “Je gaat toch niet te commercieel worden hé?” of “Ik haak af als je producten gaat beginnen verkopen”.

Read More Hoe je het internet links kan laten liggen tijdens je vakantie

jul 20, 2017 | Ondernemen | 1

De vakantie staat voor velen voor de deur en het is dan als zelfstandige (in bijberoep) heel moeilijk om even afstand te nemen van al het werk en het internet.

Read More Waarom zou iemand je digitale product kopen als alle informatie gratis te vinden is?

jul 13, 2017 | Digitale producten | 3

Nu ik volop de laatste hand aan het leggen ben aan de cursus rond digitale producten, hoor en zie ik regelmatig dezelfde vragen opduiken rond dit onderwerp. Eén van die vragen is “Waarom zou iemand mijn digitale product kopen? Alle informatie is toch gratis online te vinden. En het is niet alsof iemand anders er nog geen digitaal product rond gemaakt heeft,”.

Read More Mijn eerste digitale product en wat ik eruit leerde

jun 22, 2017 | Ondernemen | 1

Mijn eerste digitale product was ook een online cursus en achteraf gezien heb ik daar veel uit geleerd. Achteraf gezien had ik misschien beter een aantal zaken anders aangepakt.

Read More 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 13 Over Kathleen 30. Woont ergens tussen Leuven en Brussel. Creatief geval. Grafisch vormgever. Content creator. Dromer. Gelooft dat iedereen de capaciteiten heeft om succesvol te ondernemen en dromen waar te maken. Wil jou graag helpen om het onderste uit de kan te halen met jouw blog en zaak. .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_content { background-color: #7cbcc1 !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container .et_bloom_form_header { background-color: #bbdce2 !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_2 .carrot_edge .et_bloom_form_content:before { border-top-color: #bbdce2 !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_2 .carrot_edge.et_bloom_form_right .et_bloom_form_content:before, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .carrot_edge.et_bloom_form_left .et_bloom_form_content:before { border-top-color: transparent !important; border-left-color: #bbdce2 !important; } @media only screen and ( max-width: 767px ) {.et_bloom .et_bloom_optin_2 .carrot_edge.et_bloom_form_right .et_bloom_form_content:before, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .carrot_edge.et_bloom_form_left .et_bloom_form_content:before { border-top-color: #bbdce2 !important; border-left-color: transparent !important; } }.et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_content button { background-color: #52100f !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_content button { background-color: #52100f !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container h2, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container h2 span, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container h2 strong { font-family: "Roboto", Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; }.et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container p, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container p span, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container p strong, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container form input, .et_bloom .et_bloom_optin_2 .et_bloom_form_container form button span { font-family: "Roboto", Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; }

Team Tuttefrut

Schrijf je in voor de Tuttefrut nieuwsbrief en krijg als eerste alle nieuwtjes, ontvang unieke downloads en maak deel uit van Team Tuttefrut

Hoera! Je bent nu Tuttefrut VIP! Hierbij krijg je alvast een dikke, vette speekselmedaille! Tuttefrut Tuttefrut Categorieën Achter de schermen Bloggen Design Dienstmededelingen Digitale producten Ondernemen Productiviteit Zelfontplooiing