hvid tandpasta mærkning

Hvordan man får en hvid plet ud af en træ bord

by Wilton July 24
Når finish på bordpladen udvikler en hvid plet, viedfxot. dames timberland støvlerkan det være irriterende, men i de fleste tilfælde er det ikke et alvorligt problem. Pletten kan være resultatet af fugt eller stillestående vand, eller nogen kan have placeret en varm skål på bordet. I begge tilfælde vil du sandsynligvis være i stand til at fjerne det uden lakering af tabellen. Så længe pletten er i finish, og ikke i træet nedenunder, kan du fjerne det med dagligdags husholdningsartikler.

Instruktioner

• Vask bordpladen, derefter sprede et håndklæde over mærket. Indstil en jern til høj varme og tænd for damp. Placer strygejernet på håndklæde over mærket og lad det sidde i omkring et minut. Du kan også forsøge at indstille jern til en lavere temperatur og gnide det ind i håndklæde over pletten. Denne metode vil virke bedst, hvis finishen er lak eller polyurethan.

• Fugt en klud med acetone eller neglelakfjerner, og dup pletten indtil det forsvinder. Denne metode kan fungere, hvis finishen er lak eller shellak. Gnid ikke bordpladen, eller acetonen vil beskadige finish.

• Lav en 50-50 blanding af bagepulver og tandpasta og gnid det ind i pletten. Brug hvid tandpasta til dette i stedet for gel-typen. Du kan også prøve bagepulver blandet med lidt vand, eller bare tandpasta.

• Gnid i mayonnaise, en pasta af olivenolie og salt, eller en 50-50 blanding af olivenolie og eddike. Lad det sidde i op til en time, derefter tørre det af.

• Spred vaseline på pletten og gnid det i. Lad det sidde natten over, derefter tørre det af.

• Spred polermiddel på pletten og gnid det ind med en pudseklud. Denne forbindelse anvendes til at fjerne pletter fra bil finish og er tilgængelig på bil-dele butikker. Hvis pletten er tæt på overfladen, eller er indlejret i det lag af voks, der dækker finish, kan du gnide det ud - uden at beskadige finish.

Hvordan du fjerner hvide mærker fra træ-finish

by Wilton March 13
Fine træ møbler er en fornøjelse at have i hjemmet, men den har brug for skånsom pleje at holde det ser sit bedste. Familiens hjem er især hårdt på træmøbler. Alt det kræver er en sveden glas og der vil være vand skader på træet. De hvide mærker, der vises på færdige træ er resultatet af enten vand eller varme skader. Normalt skaden er kun for voks belægning og det er et hurtigt fix. Lejlighedsvis, skaden er dybere og vil kræve et trick eller to til at gøre mærkerne forsvinde og gendanne din træets finish.

Instruktioner

• Tænd en jern til et medium-høj indstilling og lad det varme. Placer en ren fnugfri klud på mærket, og tryk i fem sekunder med varmt strygejern. Kontroller, om det hvide mærke er væk. Hvis ikke, gentag processen flere gange. Dette virker på skader, der opstod på træ med voks finish. Du kan også opvarme klud med en hårtørrer.

• Fugt en klud dyppet i salat olie og gnid over mærket. Du kan også bruge en DAB af mayonnaise til den samme effekt. Træ overflader med olie finish reagerer godt på denne behandling. Hvid tandpasta gnides ind mærket med en klud vil fjerne hvide mærker på farvede møbler.

• Hæld tre til fire dråber lightergas på en klud eller nok til at fugte området af træ med mærket. Gnid lightergas ind i træet. Så lave en pasta af pulveriseret pimpsten med to eller tre dråber af vegetabilsk olie blandet ind i det. Gnid dette på det område, du netop behandlet med lightergas og mærkerne vil komme ud. Denne metode fungerer bedst på møbler med polyuretan belægninger.

• Fugt en fnugfri klud og derefter tilføje to til tre dråber salmiakspiritus. Gnid i årernes retning, indtil de hvide mærker forsvinder. Dette er ideelt for mærker, som er meget dybt ind i træet.

• Buff træet med møbelpolish eller voks for at afslutte processen. Start i midten af ​​møbler og buff udad med en ren, fnugfri klud. Følg op med en anden ren klud eller den modsatte side af den samme klud til at fjerne overskydende polish eller voks.

Sådan Fix Ridser på en tør slette bord

by Wilton November 27
I de sidste 20 år, ifølge Chris Betcher, "det hvide bord har overtaget fra tavlen som valget display apparat i klasseværelser og bestyrelseslokaler." Dette skyldes til dels mange white boards - eller tør slette bestyrelser - er mindre, billigere og lettere at rengøre. Når det bruges korrekt og rengøres regelmæssigt, den tørre slette bord opretholder et fejlfrit glans - perfekt til at skrive på. Men selv den tørre sletter bord kan blive ridset mod misbrug. Der er én bevist måde at ombygge bestyrelsen efter det er blevet ridset.

Instruktioner

• Rengør bestyrelsen for al snavs og mærker, som du normalt ville gøre med et håndklæde eller en tør viskelæder. Til vanskelige pletter eller faste mærker, der er et produkt, der sælges af Solutions MB Inc. kaldet MB10W whiteboard renere. Andre produkter, såsom Goo Gone, Orange Glow, sprit og endda hvide tandpasta, også fungerer godt.

• Køb den Solutions MB produkt MB4000W whiteboard reparation. Påfør et tyndt lag af opløsningen til hele hvide bord for alvorlige skader. For bestyrelser med mindre ridser eller defekter, anvende løsningen direkte til pletter, og let.

• Gnid løsning med en maling pad jævnt over bunden eller den samlede bestyrelse, afhængigt af skaden. En lille mængde af opløsning skal være rigelig i de fleste tilfælde.

• Lad bestyrelsen tørre i mindst en time.

• Vent ca. 72 timer før mærkning på tavlen og bruge det som du normalt ville. Opløsningen skaber en klar og helt ny overflade at skrive efter tørring.

Sådan Reparation Water Ringe på en Oak Tabletop

by Wilton November 30
Ulykker undertiden forårsage vand ringe til at blive vist på din egetræsbord. En hel hjem retsmidler slette den ring efterladt af en vase med blomster eller en glemt glas forladt sidder for længe på bordet overflade. White Water ringe, der opstår, når vandet trænger voks på overfladen generelt er aftagelige. Det kan tage flere forsøg på at fjerne pletter.

Instruktioner

• Tør området med en tør klud for at fjerne overflade fugt og flytte en hårtørrer langsomt frem og tilbage over det våde område. Lad det sidde natten over og derefter anvende citron olie eller andre høj kvalitet polish til træet, hvis der ikke tegn på en plet vises.

• Påfør almindelig hvid tandpasta på pletten med en klud, gnide med træets årer. Tillad at sætte natten over og fjern med en blød, fugtig klud. Hvis nogen af ​​pletten er stadig tydelig, gentag. Når du har fjernet pletten, gælder citron olie og polish til et skær med en klud.

• Mix cigaret aske ind i en tyk pasta med citronsaft og gnid ind i pletten. Lad pastaen tørre natten over, før du fjerner med en blød, fugtig klud. Gentag processen om nødvendigt Derefter poleres overfladen af ​​træ med citronolie og en klud.

• Kombiner bagepulver og vand i en tyk pasta, gnid ind i pletten grundigt med en klud, og lad pastaen tørre i mindst 12 timer. Fjern med en tør, blød klud, gnide ihærdigt med træets årer. Denne metode virker ikke helt så godt som de cigaret aske og generelt behov for at gentage processen. Voks eller polere bordet efter pletten er fjernet.

• Coat vandet ring med mayonnaise eller salat olie, gnide godt ind i overfladen med træets årer. Tør overfladen og polere med en tør, blød klud.

Hvordan at reparere brænde mærker på en køkkenbordet i en lejet lejlighed

by Wilton March 16
Hvis du leje en lejlighed, og det skal se det samme på farten ud som den gjorde, da du flyttede ind, kan du ønsker at reparere eventuelle brænde mærker, der er havnet på din køkkenbordet. Grimme brændemærker kan ske hurtigt, hvis du lader en varm gryde eller pande på din counter. Et par hjem retsmidler til at fjerne brænde mærker kan arbejde uden at beskadige køkkenbordet.

Instruktioner

• Erase brænde mærker fra en laminat bordplade med hvid tandpasta. Klem plain gamle hvide tandpasta på det brændte område og gnid det ind med en tandbørste, indtil brænde mærket er væk. Tør tandpasta væk med en fnugfri klud, som du har fugtet med vand. Gentag om nødvendigt.

• Oprette en pasta af bagepulver og vand til at reparere brænde mærker på en porcelæn bordplade. Kombiner lige store mængder af både, og gnid blandingen på til brænde og krat det forsigtigt med tandbørsten. Lad bagepulver til at sidde på de brænde mærker i mindst 10 minutter, hvis ikke længere. Skyl væk overskydende bagepulver op med fugtig, fnugfri klud.

• Sand brænde markerer væk på en fast overflade eller laminat bordplade. Dette bør være en sidste løsning, da sandpapir kan skade din bordplade. Forsigtigt gnide sandpapir over brænde mærker, indtil de er forsvundet. Hvis du er bange for at bruge sandpapir, så prøv en nylon svamp, der er let slibende eller skum viskelæder svamp. Prøv en nylon svamp på rustfrit stål bordplader, men være meget forsigtig, når gnide brændemærker væk.

Sådan fjernes sorte markør blæk

by Wilton May 13
Hvis du får sorte markør blæk på tøjet, polstring, tæpper eller endda din træmøbler, ikke panik. Selvom sorte markør pletter ser umuligt at fjerne, med de rigtige produkter og metoder, du kan få det ud med succes. Uanset om det er permanent markør blæk, filt-tip markør blæk eller tør slette markør, fjerne det forsigtigt, så du ikke sprede markør blæk yderligere.

Instruktioner

Fjernelse Sort Marker fra Wood

• Spred et tykt lag af almindelig, hvid tandpasta på markøren pletten. Brug dine fingre til at gnide tandpasta ind i træet, så lad det sidde i fem minutter. Undgå at bruge tandpasta med eventuelle slibemidler, blegemidler eller andre tilsætningsstoffer, som dette kan beskadige træet.

• Fugt en klud med varmt sæbevand. Vride ud kluden godt, så det ikke er dryppende våd.

• Gnid klud over pletten, indtil det er væk. Arbejde i retning af træets korn og anvende nogle tryk til effektivt at løfte markøren pletten.

• Tør ned træmøbler med en ren, fugtig klud for at fjerne eventuelle spor af tandpasta.

Fjernelse Sort Marker fra tøj

• Placere den farvede del af tøj ansigtet ned på en stak af papirhåndklæder.

• Fugt en klud med sprit. Dup de områder af stoffet omkring pletten først, derefter duppes faktiske pletten med alkohol. Blotting omkring pletten først vil skabe en barriere for at holde markøren i at køre.

• Fortsæt blotting med alkohol-gennemblødt klud, skifte til en frisk stak papirservietter ofte, indtil der ikke mere blæk overførsler fra tøj til klud.

• Skyl tøjet i koldt vand. Vask tøjet som sædvanlig, inspicere for eventuelle spor af markør før lagde den ind i tørretumbleren. Varmen fra tørretumbleren vil sætte i markøren pletten, hvis nogen forbliver på tøjet.

• Bland lige dele ammoniak og denatureret alkohol, hvis markøren pletten ikke forsvinder. Læg tøjet med forsiden nedad på en ren stak af papirhåndklæder, derefter skamplet pletten med en klud dyppet i alkohol og ammoniak blanding. Skyl med almindeligt vand, så hvidvaske som sædvanlig.

Fjernelse Sort Marker Fra Polstring og Carpet

• Kombiner 2 kopper kølige vand, 1 spsk hvid eddike og 1 spsk flydende opvaskemiddel i en skål.

• Dyp en ren, hvid klud i opløsningen og duppes det på den sorte markering pletten. Lad det sidde på stedet i 30 minutter. Dup pletten et par gange hver fem minutter med en ren klud og tilføje flere af renseopløsningen.

• Skyl polstring eller tæppe med en klud og koldt vand. Dup med en ren klud til at absorbere overskydende fugt.

• Dup markøren pletten med sprit, hvis det stadig er til stede. Skyl med koldt vand og blot med en tør klud for at fjerne overskydende fugt. Gentag efter behov, indtil pletten er væk.

Farver, der lyser under sort lys

by Wilton June 15
Mens nogle farver virker bedre end andre under en sort lys, næsten enhver farve kan gløde, hvis der tilføjes en fluorescerende eller hvis det er naturligt fosforescerende. En sort lys afgiver koncentreret ultraviolet lys. Du kan ikke se denne del af spektret. Når det ultraviolette lys er skinnede på en fluorescerende eller phosphorescerende stof, det fluorescerende absorberer lyset og kaster tilbage med det samme, hvilket skaber en længere bølgelængde af lys, hvilket gør det ses med det blotte øje og får det til at gløde.

Whites

Hvidt papir, maling og tekstiler behandles med fluorescerende additiver for at gøre dem lysere. Disse forbindelser reagerer på det ultraviolette af den sorte lys, støbning dem tilbage hurtigt, som udsender den glød. Vaskepulver whiteners lave tøj lidt fluorescerende. Hvid tandpasta med tand blegemidler gløder utrolig stærk.

Gule

Lyse gule nuancer af maling og tekstiler vil lyse, på grund af de tilsætningsstoffer for at gøre dem lyse. Du kan købe gule specifikt i neon eller fluorescerende, som har ekstra tilsætningsstoffer til lysstyrken.

Greens

Greens, der er mørke ikke glød. Men en lysere nuance af grøn, igen på grund af de fluorescerende blegemidler, lyser. Neon grønne kastede en uhyggelig grønt lys.

Orange

Orange lyser under sort ultraviolet lys. Neons glød mest på grund af ekstra fluorescerende additiver. Reds ikke lyser, eller knap glød en orange farve, selv om der tilsættes fluorescents.

Lilla

Bright lilla, fra dyb violet til lavendel ende af spektret glød, da de har en fluorescerende skær. Den glød vil være stærkere, hvis du tilføjer en fluorescerende forbindelse eller en lysere sammensatte.

Blå

Lighteren den blå jo mere udtalt gløden. Med et stof, tilføje en smule whitener eller blegemiddel til at udlede mere fluorescerende glød.

Pinks

Pink, hot pink i særdeleshed, har fluorescerende lysbølger i sin make-up, får det til at gløde under en sort lys.

Klare stoffer

Visse klare eller "usynlige" stoffer lyser, når en ultraviolet linje skinnede på dem. Fiskesnøre har fluorescerende partikler, som vil udsende. Vandmænd kan se farveløs, men nogle af deres proteiner er fluorescerende, og de vil gløde. Blod og andre kropsvæsker proteiner udsender også en fluorescerende glød under en sort lys. Efterforskere bruge specielle ultraviolette lys i indsamling af bevismateriale og løse forbrydelser. Antifreeze er fremstillet med fluorescerende additiver til at hjælpe politiet til at rekonstruere et gerningssted.

Hvordan at rengøre scuff mærker på Timberland støvler

by Wilton July 24
Timberland støvler yde støtte og beskyttelse til dine fødder under aktiviteter såsom vandreture og også er en moderne støvle til hverdagsbrug. Udendørs eventyr vil forårsage de hårde, robuste støvler til at få beskidte, scuffed og mudret. Med korrekt rengøring, vil dine Timberland støvler vare dig gennem mange sæsoner af udendørs bestræbelser.

Instruktioner

Boot renere metode

• Fjern løst snavs fra den ydre overflade af støvlerne ved hjælp af en ruskind børste eller en anden type sko børste.

• Klem flaske Timberland boot renere, indtil en lille mængde gel shows på overfladen af ​​skummet applikatoren. Dette produkt renser læder, vinyl, lærred, nylon og gummi boot områder.

• Tryk svampen videre til den farvede område af støvlen. Arbejd det ind i scuffed området indtil pletten er væk. Tør eventuelt overskydende gel med en ren klud og lad støvlen tørre grundigt.

Tandpasta metode

• Påfør en lille mængde ikke-gel (hvid) tandpasta til det scuffed område med fingerspidserne eller en ren klud. Gnide det ind i området.

• Skyl scuffed område med en klud fugtet med vand.

• Lad støvlen tørre og din scuff bør være væk. Gentag om nødvendigt.

Sådan reparere træ møbler med vandskader

by Wilton May 29
Uanset om det er en vand ring på træ møbler, eller et møbel, der er kommet fra hinanden på grund af oversvømmelser, behøver du ikke nødt til at smide det ud. I stedet løse problemet selv. Alt det kræver er lidt tid, et par grundlæggende materialer og disse let at følge instruktioner.

Instruktioner

• Rub citron eller appelsin olie på den hvide vand ring med en klud. Lad olien indstille natten over. Vend klud over og tør olien. Gentag processen om nødvendigt for at fjerne vandet ring.

• Læg et tykt håndklæde over vandet ring på træmøbler. Placer en varm jern på toppen af ​​servietten over det berørte område. Flyt jern rundt på vandet ring i flere sekunder. Løft derefter håndklæde at se, om vandet ring er forsvundet. Gentag processen, indtil skaden er forsvundet.

• Reparer træ møbler med en hvid vand ring ved at duppe en skefuld mayonnaise på det. Brug en cirkulær bevægelse og en ren, blød klud til at gnide mayonnaise i det berørte område. Gentag om nødvendigt, indtil vandet ring er væk. Derefter drejes klud over og tør forsigtigt for at fjerne den overskydende mayo.

• Rub hvid tandpasta --- ikke gel slags --- på en vand ring på træ. Med en blød, ren klud og en cirkulær bevægelse, gnid det berørte område, indtil ringen forsvinder. Vend klud over og tør det overskydende tandpasta.

• Efter træmøbler er tørret, fjernes alt, hvad du kan fra det, herunder skuffer, døre, håndtag og ben. Træk ikke fast, vand-hævede skuffer med masser af kraft, eller du kan rive finér.

• Sæt møblerne ud i et varmt, tørt område og lad det lufttørre. Det kan tage en dag eller flere dage, afhængigt af hvor meget vand træet er absorberet.

• Brug en blød børste til at fjerne mudder og snavs, der er på møblerne. Så, tør den af ​​med en fugtig klud.

• Tag hinanden de løse træ leddene, der er blevet beskadiget af vand. Fjern løse stykker såsom ben fra træmøbler.

• Re-lime træ leddene. Klemme dem sammen for at holde dem på plads, hvis det er muligt. Lim de løse stykker tilbage på de vigtigste brik.

• Lim finér, der er kommet løs fra vandskade. Tryk den ned igen på plads og tørre overskydende lim; klemme den. Hvis finér er på en vandret overflade, placere en tung post som en bog om det at vægte det ned.

Hvordan at reparere en brændt køkkenbordet

by Wilton September 5
Den første reaktion på en brænde mærke på køkkenbordet er ofte at forsøge at tørre hvis off. Dette fungerer ikke. Den anden er at overveje at skjule det med maling. Dine chancer her er ikke særlig god, enten, især hvis der er et mønster på din counter overflade. Heldigvis er der en række trin, der vil normalt løse problemet, før ty til mere drastiske foranstaltninger, såsom at skære et stykke af din bordplade. Selvom der er mange forskellige typer af bordplader, laminat dem er blandt de mest almindelige.

Instruktioner

• Tør køkkenbordet med en mild opvaskemiddel rengøringsmiddel og en fugtig klud.

• Påfør nogle hvide tandpasta på brænde mærker. Lad tandpastaen sive ind mærkerne i 10 minutter. Skrub de brænde mærker med en skurebørste eller tandbørste.

• Tør din counter med en klud og vand.

• Drys en stærk pulveriseret sæbe på brænde mærker, hvis de er der stadig. Skrub mærkerne med en fugtig klud eller skuresvamp.

• Fjern så meget af laminatet materiale som muligt med en skruetrækker, hvis brændemærker stadig ikke gået væk. Sørg for at undgå udhuling af køkkenbordet.

• Sand over brændte område med en hånd slibemaskine og en fin sandpapir korn. Sand, indtil området er rart og glat.

• Udfyld eventuelle manglende eller gouged områder med laminat reparation pasta. Tør op eventuelt overskydende kit på resten af ​​køkkenbordet med en klud. Lad kit tørre og derefter sand køkkenbordet igen.

• Tør køkkenbordet med vand og en svamp til at fjerne eventuelle rester fra slibning. Lad køkkenbordet tørre helt.

• Påfør et lag melamin maling med en malerrulle. Melamin maling, som du kan finde på maling butikker, er dybest set en flydende plast, der anvendes til at male over plastoverflader.

• Lad det første lag melamin malingen tørre og anvende en ny, hvis det er nødvendigt.

• Vask ned din bordplade med sprit, og lad din counter alene i et par timer.

Sådan får du kuglepen blæk ud af vinyl

by Wilton September 13
Vinyl, kort for polyvinylchlorid, er en plast harpiks fremstillet af chlor og ethylen. Vinyl bruges til at gøre ting som legetøj, dukker og rygsække. Vinyl er også bruges til at lave en faux-læder materiale, der er almindeligt anvendt på møbler, jakker og punge. Hvis kuglepen blæk kommer i kontakt med vinyl, er det bedst at forsøge at fjerne det så hurtigt som muligt. Over tid, kan blækket sive ind i vinyl, hvilket gør det sværere at fuldt ud at fjerne. Afhængigt af alder af blæk pletten, kan det tage flere forsøg til fuldt ud at fjerne blækket pletten eller spot.

Instruktioner

• Soak et stykke vat eller et hjørne af en blød klud i sprit.

• Gnid vat eller en blød klud ind i blæk. Lad sprit til at arbejde i blæk til fem minutter.

• Fugt en blød klud med koldt vand og tørre væk sprit. Gentag efter behov for at fjerne blæk.

• Dup en lille mængde af en ikke-gel hvid tandpasta på fingeren eller en blød klud.

• Gnid tandpasta i en cirkulær bevægelse i blækket pletten. Lad tandpasta tørre på blækket.

• Fugt en blød klud med koldt vand og tørre væk tandpasta rest. Gentag om nødvendigt, indtil blækklat fjernes.

Sådan reparere tilhugget Krystalglasartikler

by Wilton October 3
Blykrystal er fremstillet ved tilsætning af blyoxid til hot, smeltet glas under produktionsprocessen. Denne proces skaber refleksion og brydning af lys og producerer gnistre. Krystalglasartikler stadig et populært valg rent for kunstnerisk elegance og appel. Den charme og skønhed af krystal glas er stærkt reduceret ved eventuelle skader, især chips. Heldigvis mest tilhugget krystal glasvarer kan repareres, men ikke til sin oprindelige tilstand. Chips kan minimeres eller udjævnes.

Instruktioner

• Lav en pasta med bagepulver og vand. Brug en ren, blød klud at anvende pastaen til chippen, herunder ca. 0,3 cm (1/8 inch) på hver side af chippen. Gnid i en frem og tilbage bevægelse over chippen at udjævne eventuelle skarpe kanter. Fortsæt gnide indtil chippen er væk. Denne metode fungerer godt for meget små chips.

• Påfør hvid tandpasta med en ren, blød klud til chip og lidt ud over. Buff, indtil chippen er mindre mærkbar at røre ved. Brug ikke gel tandpasta fordi det ikke er slibende. En mildt slibende tandpasta er påkrævet. Denne fremgangsmåde fungerer godt for mindre chips.

• Brug guldsmedens rouge polermiddel og en lille roterende polering værktøj såsom en Dremel roterende værktøj. Påfør guldsmedens rouge til en filt hoved tilbehør. Forsigtigt og langsomt polere chippen ud af krystalglas og udjævne fælgen. Denne metode vil forlade kanten af ​​glasset kortere og vil efterlade et hvidt misfarvning.

• Brug et klæbemiddel specielt lavet til glas reparation, hvis du kan finde den tilhugget stykke. Disse specialiserede klæbestoffer er resistente over for væsker, selv kogende vand. Klæbemidler danne en meget stærk binding, selvom der kan være en mærkbar linje, hvor reparationerne blev foretaget.

• Ansæt en professionel krystal restaurering specialist for dybe chips eller store chips, som vil være næsten umuligt at fjerne derhjemme. Hvis du ejer meget dyre arvestykke eller uerstattelige krystal, et fint glas eller krystal værksted er den sikreste og mest effektive ressource for at genoprette krystal glas.

Sådan fjernes Ink fra et klinkegulv

by Wilton February 7
Blæk pletter kan opstå, når en pen uheld bryder eller din lille kunstner får kreativ på din flise gulve. Ink skaber vanskeligt at fjerne pletter, der ikke vil rokke når rengøres med typiske kommercielle rengøringsmidler. Heldigvis kan nogle husstand tricks kunne fjerne disse blæk pletter og genoprette udseendet af dine fliser. Hvis den første blæk fjernelse metode ikke fjerner pletten, så prøv en anden metode.

Instruktioner

• Anvend isopropylalkohol på en blød klud. Gnid blækklat fra flisen. Tilføj mere alkohol til kluden, hvis nødvendigt.

• Fortsæt gnide indtil pletten er væk. Hvis pletten forbliver, gå videre til Trin 3.

• Anvend enten mineralsk terpentin eller terpentin til en ren klud. Gnid pletten med kluden, før blækket pletten forsvinder.

• Rengør fliserne med en svamp mættet med varmt sæbevand.

• Alternativt kan du gnide afkortning på blækket pletten og tørre af med en fugtig klud.

• Rengør sten fliser med en godkendt sten sæbe og vand. Dup sten fliser ved rengøring; må du ikke tørre. Dup flise tør med et håndklæde.

• Fugt blækket pletten med destilleret vand.

• Fyld en lille beholder med 1 kop alle formål mel. Tilføj methylenchlorid til mel 1 tsk ad gangen, indtil en pasta med sammenhængen i jordnøddesmør former. Methylenchlorid er en maling remover og skal anvendes med største omhu og forsigtighed.

• Spred pastaen over blækket pletten. Sørg for at overlappe pastaen omkring 1/4 tomme fra blækklat. Dæk pletten med klamre film og sted tape rundt i kanten for at sikre plastik. Lad pastaen sidde på fliserne i 12 til 24 timer. Fortsæt når pastaen er helt tør.

• Fjern plastik fra sten fliser. Skrab pastaen ud fliserne med en plastik spatel og tørre af med en fugtig klud.

• Spray blæk pletten med en desinficerende rengøringsmiddel. Skrub pletten med en tør klud. Fortsæt, indtil blækket pletten forsvinder.

• Påfør hvid tandpasta til blækket pletten. Gnid tandpastaen i pletten med en gammel tandbørste eller neglebørste. Fortsæt med at skrubbe indtil pletten er væk. Tør tandpasta rester væk med en fugtig klud.

• Spray en vand-fortrænge spray (såsom WD-40) på pletten. Lad det suge ind pletten i 10 minutter. Skrub pletten med en klud. Tilføj mere vand-fortrænge spray, hvis nødvendigt. Fortsæt med at skrubbe indtil pletten forsvinder. Tørres af med en fugtig klud.

Home retsmidler til rengøring rust pletter fra et badekar

by Wilton March 6
Rustpletter er ofte biprodukt af bakterier i vandhanen, der efterlader en grim plet i dit karbad. Nogle gange forlader en metalgenstand, såsom en dåse barberskum på kanten af ​​badekarret kan forårsage det samme problem. Disse pletter ser værre end de egentlig er. Der er flere måder at løse dette problem, og alle af dem er nemme.

Teknikker til Fjernelse rustpletter

Ising nogle hvide tandpasta på pletten og drys bagepulver over det at tilføje en mild slibemiddel. Brug en gammel tandbørste og krat, indtil pletten er væk. Skyl området godt med vand, og tør efter med et rent håndklæde. En pimpsten kan også være et praktisk værktøj til at håndtere genstridige pletter såsom rust. Du kan købe en pimpsten på din lokale skønhed levering butik eller apotek. Alt du skal gøre er at dæmpe det med lidt vand og krat. Hvis pletten er persistent, drys lidt bagepulver over området og holde skrubbe med pimpsten. Pas på ikke at skrubbe for hårdt, da dette kan ridse porcelæn. En anden mulighed er at hælde et tykt lag bordsalt over pletten og presse citronsaft over det hele. Denne metode er stor, fordi der er ikke tale om skrubning. Mætte salt med citronsaft og gå væk. Lad citron og salt til at gøre sit ting, mens du gå gøre noget andet. Når du kommer tilbage til det, vil det rust pletten være væk fra badekar og saltet vil have ændret farver. Dette er ikke en hurtig proces, så din bedste chance er at gøre det før sengetid, og kontrollere det i morgen. Det tager flere timer for at dette kan være effektiv. Overskydende skrubning kan ridse glasfiber, og skrappe kemikalier kan beskadige det, så du bliver nødt til at være forsigtig med en glasfiber badekar. Mætte rustent område med hydrogenperoxid og drys fløde af tandsten på toppen. Efter cirka 30 minutter, bør rust pletten tørre væk let med en blød, ren klud.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er flere rensevæsker, der har evnen til at fjerne rust, såsom Bon Ami og CLR. Vær sikker på at læse producentens anvisninger godt før du bruger dem. Brug handsker for at beskytte din hud, og ventiler området godt, når du bruger kemikalier.

Sådan fjernes ridser fra glas Bordplader

by Wilton January 12
Fjernelse af små ridser fra et glas bordplade kan bevise en enkel opgave; men for mere grimme og alvorlige ridser, kan du nødt til at ringe i en ekspert. Selv et par ridser kan mar et smukt glas bord, så tage sig af din glas for at bevare sin skønhed ved polering væk små ridser som de opstår. Vær forsigtig ved rengøring dit glas; ikke være alt for ru eller bruge noget slibende på overfladen.

Instruktioner

• Rengør overfladen af ​​glasset, før du begynder ved at bruge en fnugfri klud til at polere bordpladen.

• Gnid hvid tandpasta ind i ridser på din bordplade. Brug en blid, cirkulær bevægelse for at buff ridser med pastaen.

• Vask tandpasta med en lille mængde vand og tør tabellen med fnugfri klud. Gentag processen, indtil ridser er blevet minimeret.

Sådan fjernes vand pletter fra Red Oak

by Wilton May 5
En hvid ring eller mærke på din røde egetræ møbler er et afslørende tegn på vand pletter, der opstår, når fugt absorberes ind i træet. Det resulterende hvide plet kan synes at være permanent, men du kan fjerne det med nogle husholdningsartikler og gendanne din røde egetræ møbler til en ren, tiltalende stand. For at fjerne pletten helt, skal den trækkes ud af træet.

Instruktioner

• Fugt en ren klud med vand. Drys et par dråber af ammoniak på fugtig klud og bruge den til at tørre vandet op plet på din røde egetræsmøbler. Buff pletten i et minut eller to med kluden og tør overfladen.

• Læg en tør klud over den resterende vand plet. Varm dit tøj jern til "Low" og placere den på toppen af ​​tør klud. Lad jern i stedet for fem til 10 sekunder ad gangen, så varmen fra strygejernet kan trække pletten-fremkaldende fugt ud af røde egetræ.

• Behandl resterende stædig vand plet med en pasta lavet af lige dele hvid tandpasta og bagepulver. Smøre tyk pasta over den resterende pletten, gør det muligt at sidde i et par minutter, før du buff det med en ren klud. Gentag dette trin, indtil vandet pletten er helt væk.

• Tør din røde egetræ møbler ned med en fugtig klud. Tør efter med en ren, tør klud.

Sådan fjerner vand pletter fra træ bjælker og møbler

by Wilton August 12
Vand pletter på træ efterlader grimme mærker og ringe, der mindsker udseendet af træ. Om vandet pletten er på træ møbler, træbjælker eller enhver anden form for træ overflade, du sandsynligvis ønsker det væk. Fjern vand pletter hurtigt for de bedste resultater. Flere produkter fjerne vand pletter på træbjælker og møbler.

Instruktioner

• Nyd vandet, hvis pletten er frisk. Anvend en blød klud for at udviske på vand for at fjerne så meget af overfladen som muligt.

• Spred en moderat belægning af almindelig, hvid tandpasta på vandet pletten. Undgå at bruge tandpasta med gel, blegemidler eller andre slibemidler.

• Gnid tandpasta ind i træet med fingrene. Lad det tørre i flere timer.

• Fugt en blød klud med vand. Tør det berørte område af træet med klud for at fjerne tandpasta. Gå over området med en ren, tør klud til at fjerne fugt.

• Påfør citron olie og denatureret alkohol, hvis vandet pletten ikke forsvinder. Kombiner 3 ml (½ tsk) citronolie og 240 ml (1 kop) denatureret alkohol i en skål. Brug en ren klud til at gnide blandingen på vandet stedet. Buff træet tørt straks med en ren klud.

Sådan fjernes Burnt-On Pletter fra en jern

by Wilton September 1
Burnt-on pletter på jern plade forårsager sorte mærker på tøjet ved strygning. Den nemme løsning er at gå ud og købe en ny jern, men med et par enkle husholdningsartikler, du vil være i stand til at rense ud de sorte scorch mærker og gøre frontpladen ligne nye. Flere metoder bruger ugiftige emner, som du sandsynligvis har i dit køkkenskabe. Tag jern og lad det køle af, før påføring af rengøring løsning.

Instruktioner

• Bland 1/2 kop hvid destilleret eddike og 1/2 kop salt i en lille gryde og sætte det på komfuret med lav varme.

• Tag gryden fra komfuret, når eddike og salt blanding opvarmes. Lad ikke blandingen overophedet.

• Gnid blandingen ind i jern plade med en blød klud.

• Dæk jern med avisen undtagen den brændte kogeplade.

• Tag jern udendørs og spray ovn skum renere på varmepladen. Lad det stå i tre minutter.

• Skyl jern varmeplade med en fugtig blød klud og koldt vand. De brændemærker bør tørre væk.

• Lav en pasta fra blanding 1/2 kop bagepulver i 1/2 kop koldt vand. Brug hvid tandpasta, hvis du er ude af bagepulver.

• Tør jern varmeplade med bagepulver løsning. Lad strygejernet stå i to minutter med bagepulver løsning på det.

• Skyl kogepladen af ​​med en fugtig klud. De brænde mærker skulle forsvinde.

Sådan Fix Ridset ansigtet af en Watch

by Wilton March 12
Ure tage en masse misbrug, især hvis slidt dagligt. De fleste ur ansigter er lavet af plast og kan ridse nemt. Dybe ridser skal poleret af en guldsmed, men mindre ridser kan fjernes derhjemme med en lille indsats og emner, du måske allerede har i huset.

Instruktioner

Tandpasta som Slibende

• Klem en DAB af almindelig hvid tandpasta på en ren, tør guldsmedens klud.

• Rub klud, tandpasta nedad, over ridset overflade i små cirkulære mønstre i cirka fem minutter. Vær sikker på at dække alle ridsede overflader. Tandpastaen fungerer som et mildt slibemiddel, polering overfladen af ​​urskiven.

• Fugt en anden guldsmedens klud med vand, og bruge den til at rense overfladen af ​​uret.

• Gentag trin 1-3, indtil bunden er væk. Det kan tage flere forsøg på at polere overfladen nok til at fjerne ridser.

Andre metoder

• Fugt en vatpind med neglelakfjerner. Neglelakfjerner kan være effektiv til at fjerne mindre ridser fra plastic ur ansigter.

• Rub neglelak på vatpind ind i bunden i små cirkulære bevægelser.

• Professionelle produkter som Juvelér- Rouge og flydende messing polermidler som Simichrome også have været brugt til at fjerne ridser fra en urskiven.

Hjem retsmidler til at fjerne ridser fra plast

by Wilton March 29
Plastic elementer kan opretholde ridser simpelthen fra det daglige brug. Når du bemærker en på en plastik vare som en cd, dvd, vinduer eller endda solbriller og briller, ikke umiddelbart erstatte de poster. Der er hjem retsmidler, du kan anvende for at fjerne ridser og holde din vare (r) i god stand.

Tandpasta

Hvid tandpasta er meget effektiv til at fjerne overfladiske ridser fra cd'er og dvd'er, og kan fjerne ridser fra andre fremstillede plastemner. Påfør et tyndt lag tandpasta med en blød klud. Gnid forsigtigt i en cirkulær bevægelse, derefter skylles ren. Dette vil fjerne bunden.

Messing Polish

Messing polish vil fjerne fine ridser fra plastemner. Påfør en dråbe polsk på et stykke vat og gnid på plastik. Brug en ren klud for at fjerne eventuel resterende polish; ikke skylles.

Bagepulver

Kombiner lige store mængder af vand og bagepulver at skabe en pasta effektiv til at fjerne overfladeridser af plast. Brug en ren klud til at anvende den på de ridser, så buff med kluden. Skyl og tør væk eventuelt resterende bagepulver pasta. Lad plastik tørre. Genstridige ridser kan kræve, at du gentage denne proces, indtil ridser er helt væk.

Våd / Tør Sandpapir

Dybere ridser kan kræve våd / tør sandpapir til at buff ud ridser. Sandpapir på 120 til 160 grit fungerer godt. Dæmpe sandpapir med vand og gnid det på plastik i en cirkulær bevægelse over ridser, derefter skylles. Tør efter med en tør klud. Hvis du bemærker ridser er der stadig, bruge en polering hjulet til at udrydde dem.