Sportschool v.d.pol voor:| Judo | Jiu Jitsu | Krachtsport | Cardio fitness timberland uttak

  Info-STEP Agenda Archief Galerij Wedstrijd-judo Media

   Het laatste judonieuws op je site ? Desktop reader.
 Volg Juul Franssen in China en Japan 06.December.2009  Lees of plaats een reactie. Wedstrijdagdag 3
Grand Slam Japan


Vandaag was dan eindelijk het moment. Ik mocht meedoen aan mijn allereerste Grand Slam bij de senioren. Helaas liep hij anders dan ik gehoopt had. De eerste partij stond ik geloot tegen de chinese Weiwei Chen. Ik kon haar niet, maar had stond in de halve finale op de grand prix in Qingdoa en won daar brons. Ik had dat toernooi die partijen gefilmd dus ook geobserveerd. Ik was bij de warming-up erg zenuwachtig. Mijn maag was van streek en het reageerde allemaal niet zoals ik wou. Verstand op nul, en gewoon lekker van jezelf uitgaan en er vol voor gaan. De tribunes waren aardig gevuld, zeker in het weekend. Ik kreeg snel vat op de chinese en won met een ippon, o-soto-otoshi.


Mijn pakking was nog niet helemaal in orde, maar het was wel in balans. De tweede partij stond ik tegen de Japanse(naam) die momenteel 10e staat op de wereldrankinglijst. Ik begon erg sterk tegen haar. Ik had haar pakking onder controle en ik voelde me goed. De opdracht was mijn linkerarm ertussen te houden. In a split second deed ik dat niet en ga rechts pakken. Meteen o-uchi-gari, yugo! Shit, dacht ik. Hoe dom kun je zijn? Ik houd me niet aan de opdracht. Weer die linkerarm ertussen. Ik was steeds een fractie te laat. Ik kreeg een straf wegens passiviteit. Ik moest nu toch echt actie gaan ondernemen. Op een gegeven moment kwamen we in ne-waza terecht en kom in een houdgreep. Met alle macht die ik had kom ik daar alsnog uit, 14 seconden: geen score(pas bij 15sec.) In de laatste minuut van de partij maak ik een linkse uchi-mata, maar ik twijfel en word overgenomen. Einde partij, einde toernooi! Uiteindelijk wordt zij de latere kampioen. Zo zonde! Ik baal natuurlijk als een stekker, maar het begin is gemaakt en de komende drie dagen hard trainen en mijn visitekaartje afgeven. Ik heb er nu al echt zin in. Ik houd jullie morgen natuurlijk op de hoogte. Ik zal dan ook foto's sturen van de wedstrijden.

--------------------------------------------------------------------------------------------


Japan 12-12-09
2e Wedstrijddag

Naar aanleiding van een kapotte laptop, heb ik gelukkig van iemand anders een leen-laptop gekregen voor deze week. Ik kan helaas geen foto's uploaden aangezien mijn ScanDisk hier niet in past. Vandaag hebben we een bronzen medaille binnengehaalt, en wel door Edith Bosch -70kg. Guillaume Elmont verloor in de kwartfinale en werd 5e. De andere judoka's zijn de voorronden niet doorgekomen. Morgen is natuurlijk mijn dag. Om half 7 sta ik op de weegschaal & om half 10 beginnen de wedstrijden. Mijn gewichtsklasse begint later, dus ik zal iets later in actie komen. Morgenvroeg krijgen we definitief het programma van de dag. Vandaag ben ik na de voorrondes met Birgit Ente teruggegaan naar het hotel om te rusten. Ik heb normaal kunnen eten en drinken en ben nu precies 57.0 dus morgen prima op gewicht. Vanavond heb ik nog een dvd'tje gekeken & met mijn supporters gezellig gekletst. Hun gaan mijn gewichtsklasse uiteraard filmen en zullen foto's maken. Ik hoop uiteraard dat ik op een andere manier toch nog foto's erop kan zetten. Morgen horen jullie gewoon weer van me, en jullie nog een fijne dag gewenst.


Grand Slam Tokyo
Wedstrijddag 1

Vandaag waren de eerste wedstrijden van de Grand Slam in Tokyo. Er kwamen verschillende Nederlandse judoka's in actie: Marhinde Verkerk(Wereldkampioene 2009 -78kg),Carola Uilenhoed(+78kg),Jeroen Mooren(-60kg)en Neal van de Kamer(-66kg). De laatst genoemde heren zijn de eerste ronde nog doorgekomen maar strandden in ronde twee. De dames hebben helaas in de openingspartij verloren. Je moet al in de halve finale komen om herkansing te krijgen, dus dat was hier niet het geval. Einde toernooi voor deze vier. Zelf heb ik naar het judo even zitten kijken, maar nadat de NL'ers eruit lagen zijn we al vrij snel terug naar het hotel gegaan. Ik was wat moe, en ben even gaan liggen. Foto's van de buitenkant van de hal moet nog even op zich wachten, aangezien het de hele dag heeft geregend. Niet een beetje, maar met emmers tegelijk. Daarna heb ik nog even DVD gekeken en wat gegeten en gedronken. Mijn gewicht zit prima, ik woog vanochtend al 56.4 & aangezien ik -57kg zit, is dat prima. Ik voel me ook goed, dus ik ben benieuwd naar zondag. Morgen is er weer een nieuwe judodag en dan zullen: Elisabeth Willeboordse & Anicka van Emden(-63kg), Edith Bosch & Linda Bolder(-70kg), Guillaume Elmont(-81kg), en Benji Nortan(-73kg) in actie komen. Morgen dus weer een nieuwe update. Mijn supporters: Zus Kim Franssen, Rudi Verhagen en Andre van de Heuvel zijn ook gearriveerd. Alles gaat prima dus het thuisfront kan weer met een gerust hart ademhalen ;).
Tot morgen

-----------------------------------------------------------------------------------------


10-12-09 Japan

Na de aankomst van gistermiddag ben ik gisteravond heerlijk gaan slapen en vanochtend wakker geworden toen de wekker afging. Kortom: Prima bed, en ik slaap prima. Het eten is hier waanzinnig. Alles wat je je kunt bedenken heb je, ook vanochtend bij het ontbijt. Na het ontbijt hebben we de wedstrijdpakken naar de kodokan gebracht om ze daar te verzekeren van de emblemen. Tussendoor hebben wij een korte training gemaakt. Veel trappetjes, dus veel snel voetenwerk & utsi-komi. Daarna gedoucht, en met de meiden wat gelopen in de stad. Vervolgens hebben we de judopakken weer opgehaald aangezien ik om 3 uur een gesprek had. Zometeen gaan we avondeten. Mijn gewicht blijft stabiel dus dat is prima. Daarna op de kamer uitrusten om morgenvroeg te vertrekken naar de judohal. Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet en hoe de wedstrijden verlopen. Ik heb mijn loting al gezien. De 1e pot tegen een chinese Wei Wei Cheng. Ik ken haar niet, maar we gaan even uitzoeken wie het is en wat ze doet zodat ik optimaal kan beginnen aan de wedstrijd zondag. Ik houd jullie op de hoogte.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Japan 09-12-09


Ik kijk nu naar een prachtig uitzicht in het Tokio Dome Hotel in Japan. Echt een prachtig hotel met alles erop en eraan dus wij hebben niets te klagen voor de komende week. De vlucht was prima verlopen alleen in Tokyo stond de verwarming aan, en stonden we een uur in de rij om door de douane te komen. Na een busreis van een uur kwamen we vanmiddag eindelijk aan in het hotel. De bondscoach van de heren: Maarten Arends,had alles al geregeld. Ook Eddie van de Pol(coach/trainer) was een uur later dan ons aangekomen. Zijn vlucht was ook prima verlopen. Het jammere alleen is dat we geen bereik hebben met onze telefoons. Dus ik ben alleen maar via de PC verbonden met Nederland. Tevens is het minder dat ik een wereldstekker nodig heb om mijn laptop op te laden, die moet ik nog even gaan scoren. Misschien dat mijn kamergenoot die heeft! Vanavond hebben we al snel boodschappen gedaan, maar je weet niet wat je ziet. Hotel heeft 45 verdiepingen, overal om je heen is kerstverlichting, kerstbomen, attracties. Echt grandioos: Heel westers in ieder geval. Mja daarvoor zijn we niet hier, wij komen om hard te trainen en de omstandigheden daarbij zijn in ieder geval prima. Morgenochtend hebben we eerst nog een training om de evt. jetlag te verwerken en vanaf vrijdag begint het toernooi. Donderdagavond is de loting & die zal te vinden zijn op www.ippon.org & www.eju.net
Ik zal jullie wederom zoveel mogelijk op de hoogte houden van alles. Hier is nu 8 uur later dan in NL, dus bij ons is het alweer slaaptijd.


---------------------------------------------------------------------------------
ttyymxzj. billiga timberland stövlar för kvinnor
08-12-09
Ochtendtraining


Hier nu de laatste update voordat we doorgaan naar het belangrijkste deel van de reis: Japan(Tokyo). Vanochtend hebben we de laatste training gehad na het avontuur van gisteravond. Gisteravond, wat ik eerder in de update had vermeldt, hadden we een diner met de bondscoach van China & nog andere centrale coaches. We hebben van alles voorbij zien komen: Inktvis, kippentenen(niet-gebraden), een snoek lag op tafel, lever etc. Het was al bij al lekker te eten. Ik heb van alles geproefd maar die tenen heb ik toch maar even laten staan. Met een volle maag gingen we dan ook slapen. De training ging wel ok
timberland uttak

ティンバーランドプロ
botas de segurança Timberland
billig billig
chaussettes timberland
bota timberland

Bemutatkozás

Babát tervezel? Vársz? Már babázol?
Hozzád szólunk, a modern városi Nőhöz és Édesanyához! Aki pezsgő szociális életet él a várandóssága utolsó napjáig, és a baba mellett is szeretne képben maradni. Éppen nem vagy mozgásban, van időd kicsit olvasgatni? Jó helyen jársz. A legkülönbözőbb témák, kedvezmények, kuponok és őssejt tanácsadás napról-napra. Hozzád igazítva.Nyttig IP-mobil? Mobil og tele, gratis gsm bij abonnement.

3/31/2017

0 Comments

 

NetCom
TalkMore kan lokke med lave ringepriser sammenlignet med tradisjonelle kontantkort. Telefoni koster 99 øre per minutt (+oppstartsavgift på 69 øre per samtale), mens tekstmeldinger koster 49 øre.

Passiv
Dersom du ikke bruker abonnementet på tre måneder blir abonnementet ditt sagt opp, og du får tilbake penger du har til gode. Da må du også returnere SIM-kortet ditt, heter det i abonnementsbetingelsene. Du kan imidlertid bestille en tjeneste som heter passiv. Denne koster 39 kroner måneden, og egner seg for GSM-baserte anlegg for alarm eller hyttevarme.

TalkMore baserer seg på at du som kunde skal organisere det meste rundt kontoen din selv. Her kommer det ingen regninger i posten, men i stedet kommuniserer selskapet med sine kunder via SMS og e-post.

MobilFax lar deg motta og lagre faks via mobilen. Du kan skrive ut faksen på en hvilken som helst faksmaskin over hele verden. Du kan også lese faksen på Mine sider eller få den videresendt til en e-postadresse.

Med dennetjenesten bruker du dine inkluderte minutter til norske takster i hele EU/EØS og Norden. Tjenesten kan bestilles til mobilabonnement med inkluderte ringeminutter. Har du abonnementet FRIHET/Yng/U18 har du fri bruk av minutter i EU/EØS (gjelder ikke for samtaler fra Norge til EU/EØS, her gjelder egne priser). Merk at du ikke kan bruke av inkluderte minutter til å ringe spesialnummer. Ring EU/EØS og Ring Norden kan ikke kombineres.

Følgende land inngår i Ring Norden: Danmark, Finland, Island, Sverige, Åland og Norge.

Med Samtale Venter går du ikke glipp av samtaler. Mobilen varsler deg med en pipetone hvis noen ringer deg mens du er i en annen samtale. Du kan parkere en pågående samtale casino roulette techniques , og ta inn en ny samtale. Veksle mellom samtalene, eller avslutte en av dem. Ønsker du ikke å ta inn ny samtale kan du avvise samtalen, og den som ringer får opptattsignal. Du kan ta i bruk Samtale Venter hvis du har en mobiltelefon som støtter tjenesten.

Betal varer og tjenester via mobilfakturaen. La bankkortet ligge igjen hjemme hotel red planet , nå trenger du kun mobiltelefonen din for å handle. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement eller operativsystem, og alle betalinger belastes mobilfakturaen din.

Sender du mange SMS hver måned, kan du spare penger ved å bestille en SMS-pakke til ditt abonnement.
Bestill 5000 SMS på Mine sider. Eller send SMS5000 til 1999.
Bestill 500 SMS på mine sider. Eller send SMS500 til 1999.

Hvordan aktivere og deaktivere:
*43# Aktiverer/ kobler inn tjenesten
#43# Deaktiverer/ kobler ut tjenesten

Det var Arbeiderbladet som i dag kunne fortelle at NetCom allerede har vunnet over Telenor Mobil. Ifølge Halvorsen er dette ikke riktig

Han understreker at dette ennå ikke er en sak i Konkurransetilsynet, men at en som en del av saksforbredelsene nå gir Telenor anledning til å uttale seg. - På bakgrunn av den tilbakemeldingen vi får vil vi bruke en uke på avgjøre om dette er en sak for Konkurransetilsynet eller ikke, og om vi skal bruke loven om lik konkurranse.

- Telenor Mobil sa opp forhandleravtalen med Klart Svar på grunn av en annonsekampanje som oppfordret NMT-kunder til å bytte inn sin NMT-mobiltelefon mot en gratis GSM-telefon. Også egne forhandlere vil miste forhandleravtalen dersom de kommer med lignende tilbud, sier informasjonssjef i Telenor Mobil, Per Engh Halvorsen.

Har innbruddsalarm tilkoblet GSM-sender for overvåkning og varsling, men er litt i tivil om hva slags abonnement jeg bør benytte til dette. Har Onecall på telefonene ellers all 98 degrees songs , så "fri-familie"-opplegg utgår. Vurderte "Faktura" derfra (120 frie ringeminutter og 90 SMS hver måned, månedspris kr 0,- I teorien altså gratis alarmstyring), men det står i avtalevilkårene at de ikke tillater abonnementet brukt i alarm/heis osv. Og så mistenker jeg som jeg leste på baatplassen.no at de sperrer for deaktivering av pin-kode, og da vil jo sim-kortet ikke fungere i alarmen.

Feilen ligger i en 20 år gammel krypteringsalgoritme som brukes av de fleste teleoperatørene live quotes stock market , kalt A5/1.

- Vi har egentlig bare kopiert hva som allerede er tilgjengelig i kommersielle produkter, mener han.

Totalt finnes det rundt 3,5 milliarder GSM-telefoner i verden, det er over 80 prosent av det totale mobilmarkedet.

En talskvinne for GSM Association som representerer de fleste av verdens teleoperatører og mobilprodusenter sier at organisasjonen nå etterforsker forskerens påstander.

I de nordiske land har GSM avløst det nordiske mobiltelefonsystemet NMT europeisk roulette double bet , som var et analogt system. De to systemene fungerte i hovedsak på samme måte (se mobiltelefon ), men nyere digital teknologi gir utslag i at talekvalitet og sikkerhet mot avlytting er bedre i GSM. Videre gir GSM tilgang til ISDN samt mulighet for dataoverføring og å sende korte tekstmeldinger (SMS ), også når mobilterminalen er opptatt i samtale. Mobilapparatene i GSM er relativt rimelige, og systemet kan benyttes på tvers av landegrensene i Europa roulette spill less smart , Asia, Australia og nå også i Nord-Amerika. (Se også WAP ).

Utviklingen av GSM startet 1982 i en arbeidsgruppe (GSM – Groupe Spécial Mobile ) nedsatt av CEPT (den europeiske post og telekomité) nett casino clip , og 1987 underskrev 13 europeiske land en avtale hvor de forpliktet seg til å bygge ut GSM-nett i henhold til utarbeidede spesifikasjoner. Arbeidet ble videreført av ETSI. I Norge ble GSM-systemet satt i kommersiell drift i 1993 med atskilte nettverk hos to operatører: Telenor Mobil AS og NetCom GSM AS.

I 1999 passerte antallet GSM mobiltelefoner i Norge antallet faste telefoner og på verdensbasis var det 1 milliard mobilabonnenter i 2004. Det er nå flere selskaper i Norge som tilbyr abonnement. Alle kjøper nettkapasitet fra Telenor og NetCom, som foreløpig er de eneste med eget mobilnett i Norge. GSM er tatt i bruk i de fleste land i Europa og også i en rekke land i andre deler av verden nett casino concerts , inklusive USA.

Gratis gsm bij abonnement
Knall-produkt - Morten I. - 11.12.2011
Denne stikkontakten gjør alt, og mer til:-) Temperatur-sensor og alarm pga. temperatur og/eller strømbrudd er bare så kult. Engø Design leverte trygt og kjapt norsk spill eater , og alt har fungert utmerket. Tusen Takk! Med kontantkort-abonnement og FriFamilie fra Telenor koster bruk av kontakten så godt som ingenting.

Gratis gsm bij abonnement
Rask og god service - Paul Fjørtoft - 12.02.2017
Kjøpte 2 stk FC300.Veldig enkelt og raskt gjort å sette opp.Bruker 2 stk kontantkort.Dette var det beste og rimeligste tilbudet for mitt bruk.Appen som brukes gjør det enklere og raskere.Anbefales :-)

Nå er det naturligvis en lang vei til mobil IP-telefoni blir så brukervennlig som vi skulle ønske, men Hello er defintivt inne på noe med sin nye tjeneste. Muligheten til å ringe via trådløst Internett med mobiltelefonen, er en tiltalende tanke.

Selve abonnementet kommer i to varianter: Det ordinære som koster 145 kroner i måneden, og et lettere alternativ som koster 27 kroner i måneden, men da med høyere ringepriser.

Positivt:
- Teknikken fungerer
- Sømløs ringemetode
- Kan være besparende

Ringer du til en annen mobiltelefon, vil det alltid gå via GSM-nettet. Dette er fordi det ikke ville vært billigere å ringe via det trådløse nettet. Hvis den personen du ringer derimot har OnePhone på mobilen, vil du ringe gratis via Internett hvis du er i en trådløs nettsone.

OnePhone-tjenesten er testet over en periode av nesten tre uker. Her har vi brukt den som en ordnær mobiltelefon, og lagt spesielt vekt på det tekniske. Vi vurderer ikke prisene eller andre faktorer ved abonnementet norske casino 92253 , utover det helt generelle.

Det OnePhone-programvaren ganske enkelt gjør, er å vurdere hva som er billigste løsning casino games at home , og så velger det for deg. I våre tester har dette systemet fungert problemfritt.

(VG Nett) Hello kommer med det som trolig er markedets første kommersielle løsning for IP-telefoni til mobiltelefonen. Men er det egentlig nødvendig? Vi testet tjenesten.

For å gjøre det kommer OnePhone ferdiginstallert på en mobil du kjøper via Hello når du melder deg inn. Alternativt kan du kjøpe den et annet sted, og laste ned programvaren fra Hello når du abonnerer på OnePhone.

Å ringe mobil fører med seg helt vanlige GSM-priser, så de eneste gangene du ringer gratis, er hvis du ringer fasttelefon og tilfeldigvis er i et område med trådløst Internett.

Negativt:
- Krever mye batteri
- Kun Windows Mobile
- Er det besparende?

0 Comments

Mobile Casino - Spill Online Casino på Mobiltelefonen, all slots mobile casino locations.

3/31/2017

0 Comments

 

Hos All Slots kan du spille med ekte penger eller bare for moro skyld. Alt du behøver å gjøre er å laste ned kasinoprogramvaren og begynne å spille. Vi tilbyr også en versjon uten nedlasting – Flashkasino – så hvis du ønsker fordelene med et nettkasino kan du spille uten å laste ned programvaren. All Slots benytter den mest moderne sikkerhetsteknologien som finnes for å beskytte personvernet og pengeoverføringene dine spill berms , og kundestøtten vår står til tjeneste døgnet rundt. Sjekk at gambling er tillatt der du bor og les alle våre vilkår og betingelser nøye før du begynner. Når du er klar er det bare å komme og nyte alle spillemaskinene – og alle de andre spillene – her hos All Slots.

It’s lolvely preice sufficient ffor me. Personally, iif aall web ownes and blogggers made just right cntent matrrial aas youu progably did,
tthe web will robably bee a llot morde usefuyl thann ever before.
It iis thhe bestt tme to mmake somee planns ffor thhe future andd
it’s time too bee happy. I’ve readd his
pot andd iif I coould I wish too suggest yoou few interestjng thigs oor
suggestions. Perhapls youu coul writge ext aryicles eferring too this article.
I ant to readd mkre tings about it! I aall
thee time usd tto stuudy piede oof writjng inn news paoers butt noow as I
am a ser oof wweb soo frm now I am usinng neet foor posts,
thnanks too web. http://cspan.net/

Gespeichert von xnopibRabs am/um Fr, 03/03/2017 - 09:53

Gespeichert von samuelfern am/um Mi kasino paa nett academy , 03/08/2017 - 20:15

I often hear comments like "my spouse says that they she actually is attempting to forgive me and she still loves me norsk online casino blackjack , but I wonder if she actually is telling me the complete truth. Working on your path through the aftermath of the relationship norsk casino paa nett project , you uncover that you're questioning almost everything you'll take for granted in your world.

Gespeichert von caseywhita am/um Fr, 03/24/2017 - 00:06

Gespeichert von Kaxagymn am/um Sa, 03/04/2017 - 11:21

viagra shelf life viagra shelf life
buy zithromax online
generic cialis in shanghai
combining flovent with prednisone cats
viagra with out a perscription
cealis viagra dialate blood vessels
amoxicillin toe infection
sildenafil and altitude sickness
viagra od
u 19835 cialis
toddler amoxicillin hives
cialis daily prices
cialis effets secondaires
amoxil capsule
cialis comparison
thyroxine frog
i hate tamoxifen
prednisone and diabetes
what color is the cialis pill
bactrim side effect fatigue
where to buy viagra in kent
by viagra online
clomiphene testosterone

I have bedn surfing online more than 3 hopurs today online casino norge wash , yyet I bby no meas discoverred anny attention-grabbing aticle likje yours.

Gespeichert von jeanneganz am/um Do, 02/16/2017 - 14:41

Stopp byy mmy bllog post: Frank

[b]viagra and oxycodone mixed
xenical helped me lose weight
viagra natural herbs
viagra caddis fly pattern
[/b]

Gespeichert von laurelobri am/um Fr, 03/03/2017 - 11:40

Gespeichert von rqunenly am/um So, 02/26/2017 - 17:33

Gespeichert von Catrinaplem am/um Mi, 09/28/2016 - 00:40

These aree acgually impressive iceas in rewgarding blogging.
Yoou hqve touxhed solme good factors here. Anyy wway keep up
wrinting. I’ll immediately grab your rrss aas I can’t too find your eemail sibscription hyperlijnk oor e-newsletter service.
Do youu haave any? Kinddly perkit mee uhderstand soo tthat I ciuld
subscribe. Thanks. Its uch aas yyou learn my thoughts!
You seem tto knw so much approximateoy this, lie yoou wrote the e book iin it oor something.
I believe that yyou simply could ddo with soome p.c. tto force thee messsage homee a bit,
however inbstead of that roulette strategy for beginners , this is grest blog. A fantaastic read.

Gespeichert von franklinco am/um Do, 03/23/2017 - 11:15

Revfiew myy weblog; Jim

VERO cidadania italiana goiania é uma empresa especializada no processo de reconhecimento de cidadania italiana norsk online casino odds , com escritórios
no Brasil e também na Itália e mas de 10 anos de experiencia.

Gespeichert von evelyng16 am/um Fr, 03/03/2017 - 09:49

Gespeichert von ceciliagat am/um Fr, 02/17/2017 - 02:20

Gespeichert von mcunenly am/um Mo, 01/23/2017 - 17:50

Also visit my web site - panoseuraa miehille (http://buckhead50club.com )

http://hetmanship.xyz/spilleautomater-mega-fortune/2087 spilleautomater Mega Fortune http://reapproving.xyz/spilleautomater-pirates-paradise/2865 spilleautomater Pirates Paradise http://feodality.xyz/slot-tomb-raider-2/679 slot tomb raider 2 http://semeiotic.xyz/norske-spillutviklere/4756 norske spillutviklere http://overpraised.xyz/norsk-betting-bonus/690 norsk betting bonus http://overpraised.xyz/spilleautomater-space-wars/1173 spilleautomater Space Wars http://punditically.xyz/spilleautomater-dynasty/2355 spilleautomater Dynasty http://punditically.xyz/roulette-casino-tips/4873 roulette casino tips http://boneheadedness.xyz/spilleautomat-pie-rats/3800 spilleautomat Pie Rats
http://punditically.xyz/norgesautomaten-erfaringer/533 norgesautomaten erfaringer http://semeiotic.xyz/casino-alta-gracia-horario/401 casino alta gracia horario http://feodality.xyz/spilleautomater-brekstad/4779 spilleautomater Brekstad http://punditically.xyz/beste-norske-online-casino/1812 beste norske online casino http://semeiotic.xyz/fransk-roulette-passe/468 fransk roulette passe http://feodality.xyz/netent-casinos-list/4835 netent casinos list http://feodality.xyz/casino-room-erfaringer/1365 casino room erfaringer http://hetmanship.xyz/wildcat-canyon-slot/350 wildcat canyon slot http://semeiotic.xyz/spilleautomater-the-war-of-the-worlds/1195 spilleautomater The War of the Worlds
http://overpraised.xyz/kb-gamle-spilleautomater/307 kob gamle spilleautomater http://hetmanship.xyz/spilleautomater-p-nett-forum/655 spilleautomater pa nett forum http://feodality.xyz/norsk-casino-blogg/4776 norsk casino blogg http://overpraised.xyz/beste-norsk-casino/4136 beste norsk casino http://semeiotic.xyz/spillkabal/3169 spillkabal http://hetmanship.xyz/spilleautomater-mo-i-rana/1843 spilleautomater Mo i Rana http://boneheadedness.xyz/french-roulette-la-partage/2011 french roulette la partage http://hetmanship.xyz/maria-casino-p-norsk/2024 maria casino pa norsk http://semeiotic.xyz/nettcasino-med-bonus/545 nettcasino med bonus
http://hetmanship.xyz/spill-ludo-p-nettet/1068 spill ludo pa nettet http://boneheadedness.xyz/casino-mossel-bay/4570 casino mossel bay http://boneheadedness.xyz/slot-excalibur-trucchi/3888 slot excalibur trucchi http://overpraised.xyz/slots-machine-7red/1733 slots machine 7red http://feodality.xyz/spilleautomater-nettcasino/4886 spilleautomater nettcasino http://punditically.xyz/sideshow-spilleautomat/1696 Sideshow Spilleautomat http://feodality.xyz/baccarat-pronunciation/4408 baccarat pronunciation http://reapproving.xyz/bet365-casino-rigged/1647 bet365 casino rigged http://boneheadedness.xyz/spilleautomater-alta/3359 spilleautomater Alta
http://feodality.xyz/klassiske-spilleautomater/2823 klassiske spilleautomater http://punditically.xyz/odawa-casino/3330 odawa casino http://reapproving.xyz/spilleautomater-norsk-tipping/1628 spilleautomater norsk tipping http://hetmanship.xyz/250-euro-casino/2892 250 euro casino http://semeiotic.xyz/spilleautomater-red-hot-devil/3001 spilleautomater Red Hot Devil http://semeiotic.xyz/casino-cigarforretning-oslo/4256 casino cigarforretning oslo http://overpraised.xyz/best-us-casinos-online/2280 best us casinos online http://boneheadedness.xyz/rage-to-riches-spilleautomat/3814 Rage to Riches Spilleautomat http://overpraised.xyz/live-baccarat-australia/730 live baccarat australia

http://semeiotic.xyz/european-blackjack-wizard-of-odds/726 european blackjack wizard of odds http://boneheadedness.xyz/casino-oslobden/944 casino oslobaden http://hetmanship.xyz/spill-p-nett-for-ipad/3024 spill pa nett for ipad http://boneheadedness.xyz/internet-casino-games-free/2885 internet casino games free http://reapproving.xyz/norsk-tipping-lotto-system/1650 norsk tipping lotto system http://boneheadedness.xyz/american-roulette-wheel/1088 american roulette wheel http://feodality.xyz/mobile-casinos-with-sign-up-bonus/4349 mobile casinos with sign up bonus http://hetmanship.xyz/spilleautomat-break-da-bank-again/2993 spilleautomat Break da Bank Again http://boneheadedness.xyz/william-hill-casino-bonus/163 william hill casino bonus
http://punditically.xyz/online-casino-games-for-fun/386 online casino games for fun http://feodality.xyz/spilleautomat-tally-ho/3235 spilleautomat Tally Ho http://semeiotic.xyz/slot-machine-wheel-of-fortune-strategy/1469 slot machine wheel of fortune strategy http://semeiotic.xyz/slot-highway-king/2577 slot highway king http://semeiotic.xyz/spillemaskiner-p-nett-gratis/3185 spillemaskiner pa nett gratis http://hetmanship.xyz/spilleautomater-narvik/3534 spilleautomater Narvik http://punditically.xyz/rep-af-gamle-spilleautomater/1400 rep af gamle spilleautomater http://semeiotic.xyz/usa-online-casino-guide/423 usa online casino guide http://feodality.xyz/norske-spilleautomater-p-mobil/281 norske spilleautomater pa mobil
http://boneheadedness.xyz/fauske-nettcasino/3622 Fauske nettcasino http://semeiotic.xyz/online-casino-sider/892 online casino sider http://punditically.xyz/spillsider-pa-nett/2766 spillsider pa nett http://boneheadedness.xyz/casino-cosmopol-flashback/2880 casino cosmopol flashback http://hetmanship.xyz/gratis-casino-spil-p-nettet/2310 gratis casino spil pa nettet http://semeiotic.xyz/spill-nettsider-for-jenter/1775 spill nettsider for jenter http://reapproving.xyz/casino-sonoma/3225 casino sonoma http://semeiotic.xyz/beste-innskuddsbonus-odds/3466 beste innskuddsbonus odds http://punditically.xyz/beste-norske-spilleautomater-pa-nett/4593 beste norske spilleautomater pa nett
http://hetmanship.xyz/spilleautomat-lucky-angler/440 spilleautomat Lucky Angler http://boneheadedness.xyz/real-money-slots-free/1756 real money slots free http://boneheadedness.xyz/ukash-norge/4212 ukash norge http://punditically.xyz/spilleautomat-hugo/1822 spilleautomat hugo http://hetmanship.xyz/slot-mega-joker/930 slot mega joker http://punditically.xyz/prime-casino-review/1000 prime casino review http://overpraised.xyz/casino-saga/2172 casino saga http://punditically.xyz/tjen-penger-p-nettbutikk/1839 tjen penger pa nettbutikk http://reapproving.xyz/all-slots/150 all slots
http://reapproving.xyz/casino-drobak/2487 casino Drobak http://punditically.xyz/spilleautomat-lady-in-red/2049 spilleautomat Lady in Red http://feodality.xyz/norsk-casino-pa-mobil/3600 norsk casino pa mobil http://hetmanship.xyz/slots-casino-games/327 slots casino games http://semeiotic.xyz/casino-maria-gratis/2314 casino maria gratis http://boneheadedness.xyz/slot-cars-big-top/870 slot cars big top http://semeiotic.xyz/guts-casino-bonus/1577 guts casino bonus http://hetmanship.xyz/godteri-online/3618 godteri online http://boneheadedness.xyz/slot-club-admiral-valjevo/1705 slot club admiral valjevo

http://boneheadedness.xyz/come-on-casino-no-deposit-bonus-code/1316 come on casino no deposit bonus code http://reapproving.xyz/spilleautomater-gratis-pa-nett/4325 spilleautomater gratis pa nett http://punditically.xyz/casino-finnsnes/1611 casino Finnsnes http://hetmanship.xyz/live-casino-bonus/4363 live casino bonus http://hetmanship.xyz/spilleautomat-safari-madness/2715 spilleautomat Safari Madness http://hetmanship.xyz/hot-as-hades-spilleautomat/3422 Hot as Hades Spilleautomat http://punditically.xyz/svenska-automater-casino/4298 svenska automater casino http://overpraised.xyz/250-euro-formel-casino/1386 250 euro formel casino http://feodality.xyz/gratis-spill-til-android-mobil/4398 gratis spill til android mobil
http://reapproving.xyz/joker-spilleregler/1987 joker spilleregler http://overpraised.xyz/spilleautomat-the-dark-knight-rises/2807 spilleautomat The Dark Knight Rises http://boneheadedness.xyz/online-casino-norge/395 online casino norge http://feodality.xyz/eurogrand-casino-review/2764 eurogrand casino review http://feodality.xyz/nye-casinoer-2015/4556 nye casinoer 2015 http://semeiotic.xyz/slot-arabian-nights/4302 slot arabian nights http://feodality.xyz/euro-lotto-tall/601 euro lotto tall http://feodality.xyz/forde-nettcasino/970 Forde nettcasino http://boneheadedness.xyz/kopervik-nettcasino/969 Kopervik nettcasino
http://boneheadedness.xyz/swiss-casino-zrich/945 swiss casino zurich http://overpraised.xyz/mamma-mia-bingo-casino/2772 mamma mia bingo casino http://punditically.xyz/video-slots-mobile/1582 video slots mobile http://punditically.xyz/europeisk-roulette-play-money/3045 europeisk roulette play money http://punditically.xyz/evolution-immersive-roulette/1110 evolution immersive roulette http://overpraised.xyz/de-nye-spilleautomatene/591 de nye spilleautomatene http://hetmanship.xyz/norske-nettcasinoer/3908 norske nettcasinoer http://punditically.xyz/slot-subtopia/3438 slot subtopia http://boneheadedness.xyz/spin-palace-casino-bonus-codes/419 spin palace casino bonus codes
http://overpraised.xyz/odds-fotballskole-2015/4491 odds fotballskole 2015 http://overpraised.xyz/bingo-magix-affiliates/1053 bingo magix affiliates http://overpraised.xyz/casino-software-netent/1617 casino software netent http://semeiotic.xyz/casino-spill-nett/2249 casino spill nett http://punditically.xyz/spilleautomater-otta/2388 spilleautomater Otta http://overpraised.xyz/slot-gratis-crime-scene/1665 slot gratis crime scene http://punditically.xyz/admiral-club-slot-machine/2105 admiral club slot machine http://boneheadedness.xyz/online-roulette-cheat/3200 online roulette cheat http://boneheadedness.xyz/casino-sites-no-deposit-required/2873 casino sites no deposit required
http://hetmanship.xyz/comeon-casino-bonus-codes/1316 comeon casino bonus codes http://feodality.xyz/spilleautomater-roros/4896 spilleautomater Roros http://semeiotic.xyz/online-slot-games/2949 online slot games http://punditically.xyz/drammen-nettcasino/293 Drammen nettcasino http://hetmanship.xyz/yatzy-spill/3656 yatzy spill http://reapproving.xyz/klokke-kabal-regler/2987 klokke kabal regler http://semeiotic.xyz/norske-mobil-casino/4114 norske mobil casino http://feodality.xyz/slot-machine-iron-man/2374 slot machine iron man http://reapproving.xyz/bingo-magix-affiliates/1127 bingo magix affiliates

http://overpraised.xyz/slot-machines-admiral-free/2296 slot machines admiral free http://boneheadedness.xyz/casinoeuro-no-deposit/724 casinoeuro no deposit http://feodality.xyz/best-casino-movies/4045 best casino movies http://semeiotic.xyz/betfair-casino-promo-code/188 betfair casino promo code http://boneheadedness.xyz/nett-on-nett/3711 nett on nett http://punditically.xyz/casinos-poland/4325 casinos poland http://punditically.xyz/norskeautomater-freespins/3866 norskeautomater freespins http://punditically.xyz/odds-fotball-vm/911 odds fotball vm http://punditically.xyz/slots-casino-gratis/1354 slots casino gratis
http://boneheadedness.xyz/wheres-the-gold-slot-online/136 wheres the gold slot online http://hetmanship.xyz/online-gambling/32 online gambling http://semeiotic.xyz/vip-blackjack-tumblr/3552 vip blackjack tumblr http://punditically.xyz/free-slot-a-night-out/3430 free slot a night out http://hetmanship.xyz/best-mobile-casino-no-deposit/3433 best mobile casino no deposit http://feodality.xyz/real-money-slots-online-no-download/2497 real money slots online no download http://punditically.xyz/slot-las-vegas-gratis/2886 slot las vegas gratis http://overpraised.xyz/online-casino-norsk/851 online casino norsk http://semeiotic.xyz/play-casino-slots-online-for-free-no-download/998 play casino slots online for free no download
http://reapproving.xyz/spilleautomater-kristiansund/3301 spilleautomater Kristiansund http://overpraised.xyz/spilleautomat-pirates-paradise/3300 spilleautomat Pirates Paradise http://boneheadedness.xyz/slot-casinos-near-san-jose/2675 slot casinos near san jose http://feodality.xyz/godteri-p-nett-sverige/1598 godteri pa nett sverige http://overpraised.xyz/little-miss-piggy-bingo/3219 little miss piggy bingo http://punditically.xyz/spilleautomater-gratis-spill/1376 spilleautomater gratis spill http://boneheadedness.xyz/salg-spilleautomater/3112 salg spilleautomater http://overpraised.xyz/spilleautomater-dolphin-king/2963 spilleautomater Dolphin King http://hetmanship.xyz/spill-og-vinn-casino/1765 spill og vinn casino
http://reapproving.xyz/spilleautomater-hall-of-gods/2201 spilleautomater Hall of Gods http://boneheadedness.xyz/paypal-casino-deposit/2094 paypal casino deposit http://reapproving.xyz/tromso-nettcasino/4719 Tromso nettcasino http://boneheadedness.xyz/gratise-spillsider/755 gratise spillsider http://feodality.xyz/american-roulette-and-european-roulette-difference/1429 american roulette and european roulette difference http://overpraised.xyz/roulette-bordelaise/4214 roulette bordelaise http://semeiotic.xyz/casino-heroes/2311 casino heroes http://overpraised.xyz/hvordan-spille-casino/1112 hvordan spille casino http://punditically.xyz/casino-p-norsk-tipping/3451 casino pa norsk tipping
http://semeiotic.xyz/slot-airport-definition/1090 slot airport definition http://hetmanship.xyz/wheres-the-gold-slot-machine-online-free/1792 wheres the gold slot machine online free http://punditically.xyz/texas-holdem-tips/3346 texas holdem tips http://punditically.xyz/free-spins-casino-uten-innskudd/360 free spins casino uten innskudd http://feodality.xyz/slot-superman/2266 slot superman http://semeiotic.xyz/casino-norwegian-pearl/557 casino norwegian pearl http://boneheadedness.xyz/mobile-roulette-free-bonus/1280 mobile roulette free bonus http://boneheadedness.xyz/automat-random-runner/2022 automat random runner http://reapproving.xyz/cosmopol-casino-sundsvall/4390 cosmopol casino sundsvall

http://semeiotic.xyz/violet-bingo-bonus/1423 violet bingo bonus http://boneheadedness.xyz/norge-spillerstall/824 norge spillerstall http://boneheadedness.xyz/all-slots-mobile/1415 all slots mobile http://reapproving.xyz/spilleautomater-risor/968 spilleautomater Risor http://hetmanship.xyz/ruby-fortune-casino-no-deposit-bonus/4299 ruby fortune casino no deposit bonus http://feodality.xyz/casino-norsk-visa/634 casino norsk visa http://punditically.xyz/online-slot-games-uk/4653 online slot games uk http://boneheadedness.xyz/50-kr-gratis-casino/3843 50 kr gratis casino http://punditically.xyz/slots-jungle-casino/3258 slots jungle casino
http://hetmanship.xyz/blackjack-casino-etiquette/3991 blackjack casino etiquette http://overpraised.xyz/gratis-free-spins-utan-insttning/4589 gratis free spins utan insattning http://punditically.xyz/slots-spill/690 slots spill http://hetmanship.xyz/slot-bonus-no-deposit/4837 slot bonus no deposit http://boneheadedness.xyz/casino-skimpot-road-luton/2362 casino skimpot road luton http://boneheadedness.xyz/lucky-nugget-casino-download/4863 lucky nugget casino download http://boneheadedness.xyz/kortspill-123/3397 kortspill 123 http://overpraised.xyz/spilleautomat-voila/609 spilleautomat Voila http://reapproving.xyz/spilleautomater-starlight-kiss/3206 spilleautomater Starlight Kiss
http://semeiotic.xyz/spilleautomater-vant/3095 spilleautomater vant http://feodality.xyz/play-blackjack-online-for-fun/2971 play blackjack online for fun http://reapproving.xyz/slots-machine-free-play/2831 slots machine free play http://feodality.xyz/asgardstrand-nettcasino/4903 Asgardstrand nettcasino http://punditically.xyz/spilleautomater-stena-line/3275 spilleautomater stena line http://hetmanship.xyz/spilleautomat-thunderfist/2638 spilleautomat Thunderfist http://semeiotic.xyz/beste-online-games-2015/934 beste online games 2015 http://reapproving.xyz/roulette-system-regler/4996 roulette system regler http://reapproving.xyz/onlinebingocom-reviews/3899 onlinebingo.com reviews
http://feodality.xyz/spilleautomater-free/3980 spilleautomater free http://feodality.xyz/spilleautomater-casinomeister/4037 spilleautomater Casinomeister http://overpraised.xyz/leo-casino-mobil/2020 leo casino mobil http://hetmanship.xyz/gratis-bonus-casino/2226 gratis bonus casino http://feodality.xyz/spilleautomat-monster-smash/1732 spilleautomat Monster Smash http://punditically.xyz/svenska-automater-casino/4298 svenska automater casino http://semeiotic.xyz/tipping-pa-nett-casino/682 tipping pa nett casino http://hetmanship.xyz/free-slot-twisted-circus/4411 free slot twisted circus http://punditically.xyz/slot-machine-reel-gems/1971 slot machine reel gems
http://punditically.xyz/casino-online-roulette-system/1307 casino online roulette system http://semeiotic.xyz/slot-myths/534 slot myths http://reapproving.xyz/monster-cash-slot-gratis/1517 monster cash slot gratis http://reapproving.xyz/casino-moss/3689 casino moss http://reapproving.xyz/spilleautomat-elektra/2376 spilleautomat Elektra http://boneheadedness.xyz/casino-games-gratis/3026 casino games gratis http://semeiotic.xyz/casino-pa-nettet/1593 casino pa nettet http://reapproving.xyz/norskespill-automat/3862 norskespill automat http://boneheadedness.xyz/easter-egg-slot-machine/3725 easter egg slot machine

http://semeiotic.xyz/spilleautomater-big-bang/4799 spilleautomater Big Bang http://boneheadedness.xyz/red-baron-slot-review/3830 red baron slot review http://boneheadedness.xyz/paypal-casino-2015/4063 paypal casino 2015 http://hetmanship.xyz/lucky-nugget-casino-flash/3286 lucky nugget casino flash http://boneheadedness.xyz/casino-jackpot-party/659 casino jackpot party http://reapproving.xyz/casino-palace-of-chance/4411 casino palace of chance http://hetmanship.xyz/norske-automater/696 norske automater http://boneheadedness.xyz/blackjack-flashlight/991 blackjack flashlight http://hetmanship.xyz/casino-floor-manager-salary/647 casino floor manager salary
http://reapproving.xyz/spilleautomater-asgardstrand/425 spilleautomater Asgardstrand http://semeiotic.xyz/spilleautomat-dream-woods/4588 spilleautomat Dream Woods http://semeiotic.xyz/spilleautomater-mermaids-millions/3301 spilleautomater Mermaids Millions http://reapproving.xyz/spilleautomater-for-ipad/547 spilleautomater for ipad http://hetmanship.xyz/spill-eurogrand-casino/232 spill eurogrand casino http://boneheadedness.xyz/rulett-online-pnzkeress/2371 rulett online penzkereses http://feodality.xyz/50-kr-gratis-casino/4542 50 kr gratis casino http://reapproving.xyz/spilleautomater-beetle-frenzy/1845 spilleautomater Beetle Frenzy http://feodality.xyz/spilleautomater-sandvika/2293 spilleautomater Sandvika
http://reapproving.xyz/game-live-casino/485 game live casino http://hetmanship.xyz/game-slots-777/801 game slots 777 http://punditically.xyz/video-slots-bonus-code/2938 video slots bonus code http://hetmanship.xyz/european-blackjack-strategy/4731 european blackjack strategy http://punditically.xyz/lucky-nugget-casino-review/3758 lucky nugget casino review http://overpraised.xyz/chinese-new-year-spilleautomat/3151 Chinese New Year Spilleautomat http://reapproving.xyz/norsk-casino-online-spill-beste-nettcasino-spill/2506 norsk casino online - spill beste nettcasino spill http://hetmanship.xyz/norske-automater-gratis/4549 norske automater gratis http://feodality.xyz/online-casino-games-south-africa/965 online casino games south africa
http://boneheadedness.xyz/rulett-spill-regler/364 rulett spill regler http://hetmanship.xyz/slot-online-free-play/68 slot online free play http://punditically.xyz/golden-legend-spilleautomat/1560 Golden Legend Spilleautomat http://feodality.xyz/spilleautomat-desert-treasure/2888 spilleautomat Desert Treasure http://overpraised.xyz/spilleautomater-til-udlejning/1520 spilleautomater til udlejning http://feodality.xyz/beste-casino-p-nett/3743 beste casino pa nett http://semeiotic.xyz/free-spin-casino-no-deposit-bonus-codes-2015/1998 free spin casino no deposit bonus codes 2015 http://punditically.xyz/casino-norge-gratis/2287 casino norge gratis http://semeiotic.xyz/slot-machines-online-free/3156 slot machines online free
http://overpraised.xyz/beste-gratis-spill/121 beste gratis spill http://hetmanship.xyz/tippe-v75-p-nett/1772 tippe v75 pa nett http://reapproving.xyz/the-dark-knight-rises-slot-game/1238 the dark knight rises slot game http://boneheadedness.xyz/tipping-p-nettbrett/1167 tipping pa nettbrett http://boneheadedness.xyz/honefoss-nettcasino/1470 Honefoss nettcasino http://reapproving.xyz/casino-software-companies/4481 casino software companies http://boneheadedness.xyz/premier-roulette-microgaming/595 premier roulette microgaming http://boneheadedness.xyz/spilleautomat-dr-lovemore/2349 spilleautomat Dr Lovemore http://boneheadedness.xyz/spilleautomat-big-top/4963 spilleautomat Big Top

http://semeiotic.xyz/ruby-fortune-casino-complaints/4659 ruby fortune casino complaints http://reapproving.xyz/usa-online-casino-guide/998 usa online casino guide http://semeiotic.xyz/slots-casino-games/3245 slots casino games http://punditically.xyz/online-roulette-rigged/2892 online roulette rigged http://reapproving.xyz/break-da-bank-again-slot-gioco-gratis/2196 break da bank again slot gioco gratis http://reapproving.xyz/slot-godfather/4904 slot godfather http://reapproving.xyz/game-slot-free-play/3956 game slot free play http://punditically.xyz/vip-baccarat-apk/2939 vip baccarat apk http://feodality.xyz/paypal-casino-roulette/3896 paypal casino roulette
http://feodality.xyz/norsk-casino-forum/2066 norsk casino forum http://boneheadedness.xyz/come-on-casino-bonus-code/808 come on casino bonus code http://semeiotic.xyz/spilleautomatens-historie/3517 spilleautomatens historie http://semeiotic.xyz/norge-spilleautomater/4692 norge spilleautomater http://overpraised.xyz/casino-holdem-game/4231 casino holdem game http://boneheadedness.xyz/casinos-gratis-bonus/4289 casinos gratis bonus http://hetmanship.xyz/spilleautomater-bank-walt/3782 spilleautomater Bank Walt http://feodality.xyz/red-baron-slot-big-win/3152 red baron slot big win http://semeiotic.xyz/blackjack-flashlight/184 blackjack flashlight
http://boneheadedness.xyz/beste-casino-pa-nett/1009 beste casino pa nett http://feodality.xyz/spilleautomater-voila/2624 spilleautomater Voila http://punditically.xyz/norskeautomater-svindel/348 norskeautomater svindel http://hetmanship.xyz/spilleautomat-ipad/1356 spilleautomat ipad http://overpraised.xyz/french-roulette-vs-european/418 french roulette vs european http://punditically.xyz/spilleautomater-cash-n-clovers/4391 spilleautomater Cash N Clovers http://semeiotic.xyz/sparks-spilleautomat/2978 Sparks Spilleautomat http://reapproving.xyz/casino-ottawa-carleton/168 casino ottawa carleton http://reapproving.xyz/william-hill-casino-online/1957 william hill casino online
http://hetmanship.xyz/casino-bodog-free-slots-cleopatras-gold-25-cents/2586 casino bodog free slots cleopatras gold 25 cents http://boneheadedness.xyz/automat-jackpot-6000/2089 automat jackpot 6000 http://reapproving.xyz/spilleautomater-football-rules/2732 spilleautomater Football Rules http://overpraised.xyz/casino-game-gratis/714 casino game gratis http://overpraised.xyz/slot-admiral-free/1261 slot admiral free http://hetmanship.xyz/slot-superman/865 slot superman http://boneheadedness.xyz/mobile-roulette/3371 mobile roulette http://overpraised.xyz/play-slot-wheel-of-fortune/1916 play slot wheel of fortune http://reapproving.xyz/spilleautomater-levanger/2496 spilleautomater Levanger
http://semeiotic.xyz/spilleautomater-alesund/3432 spilleautomater Alesund http://punditically.xyz/spilleautomater-fortune-teller/2631 spilleautomater Fortune Teller http://punditically.xyz/live-baccarat-online-casino/1374 live baccarat online casino http://overpraised.xyz/all-slot-casino/2446 all slot casino http://reapproving.xyz/spilleautomat-las-vegas/4387 spilleautomat Las Vegas http://boneheadedness.xyz/multi-wheel-roulette-gold/3841 multi wheel roulette gold http://boneheadedness.xyz/bingo-magix/1899 bingo magix http://feodality.xyz/best-online-slots-free/696 best online slots free http://boneheadedness.xyz/internet-casinos/4487 internet casinos

http://reapproving.xyz/real-money-slots-iphone/375 real money slots iphone http://reapproving.xyz/spill-bet365-casino/4351 spill bet365 casino http://punditically.xyz/spillemaskiner-online-casino-danmark-bedste-online-casinoer/4404 spillemaskiner online casino danmark bedste online casinoer http://punditically.xyz/norske-spillere-i-england/3322 norske spillere i england http://punditically.xyz/norske-spilleautomater-p-nett/4837 norske spilleautomater pa nett http://overpraised.xyz/spilleautomater-hot-summer-nights/3317 spilleautomater Hot Summer Nights http://boneheadedness.xyz/spilleautomat-scrooge/4885 spilleautomat Scrooge http://semeiotic.xyz/spilleautomat-untamed-wolf-pack/3046 spilleautomat Untamed Wolf Pack http://overpraised.xyz/casino-anmeldelser/1220 casino anmeldelser
http://hetmanship.xyz/mr-green-casino-no-deposit/1435 mr green casino no deposit http://hetmanship.xyz/online-slot-games-with-bonus/2692 online slot games with bonus http://semeiotic.xyz/klokke-kabal-regler/485 klokke kabal regler http://overpraised.xyz/slots-mobile9/1222 slots mobile9 http://feodality.xyz/baccarat-program/3647 baccarat program http://semeiotic.xyz/bet365-casino-review/3475 bet365 casino review http://reapproving.xyz/danske-spilleautomater-dk/4623 danske spilleautomater dk http://punditically.xyz/sandvika-nettcasino/66 Sandvika nettcasino http://feodality.xyz/eurogrand-casino-erfahrungen/576 eurogrand casino erfahrungen
http://punditically.xyz/free-slot-star-trek/3059 free slot star trek http://reapproving.xyz/gratis-bonus-casino-utan-insttning/2239 gratis bonus casino utan insattning http://reapproving.xyz/bingo-bella-lyrics/1100 bingo bella lyrics http://overpraised.xyz/free-slot-football-rules/2160 free slot football rules http://punditically.xyz/lucky-nugget-casino-mobile/656 lucky nugget casino mobile http://hetmanship.xyz/spilleautomat-pandamania/1380 spilleautomat Pandamania http://punditically.xyz/cosmopol-casino-malmo/4976 cosmopol casino malmo http://overpraised.xyz/spilleautomater-stash-of-the-titans/3255 spilleautomater Stash of the Titans http://hetmanship.xyz/beste-casino-online-belgie/1693 beste casino online belgie
http://reapproving.xyz/nye-norske-casinoer-2015/1848 nye norske casinoer 2015 http://overpraised.xyz/norsk-online-apotek/3572 norsk online apotek http://hetmanship.xyz/spillemaskiner-til-salg/1611 spillemaskiner til salg http://hetmanship.xyz/best-mobile-casino-deposit-bonus/276 best mobile casino deposit bonus http://semeiotic.xyz/casino-games-online-free/2964 casino games online free http://hetmanship.xyz/gowild-casino-bonus-codes/3626 gowild casino bonus codes http://boneheadedness.xyz/casino-munkebjerg-tilbud/2979 casino munkebjerg tilbud http://reapproving.xyz/spilleautomat-daredevil/1438 spilleautomat Daredevil http://feodality.xyz/the-great-galaxy-grab-slot/3497 the great galaxy grab slot
http://semeiotic.xyz/spilleautomater-i-danmark/12 spilleautomater i danmark http://overpraised.xyz/spilleautomater-wild-turkey/3269 spilleautomater Wild Turkey http://overpraised.xyz/casino-bingo-porsgrunn/2991 casino bingo porsgrunn http://overpraised.xyz/spilleautomater-horns-and-halos/3797 spilleautomater Horns and Halos http://overpraised.xyz/online-casino-bonus-zonder-storting/3745 online casino bonus zonder storting http://overpraised.xyz/best-casino-bonus-microgaming/3157 best casino bonus microgaming http://punditically.xyz/online-casino-norsk/2080 online casino norsk http://punditically.xyz/spilleautomat-desert-dreams/54 spilleautomat Desert Dreams http://boneheadedness.xyz/betsson-casino-app/4554 betsson casino app

http://semeiotic.xyz/fotball-odds/4859 fotball odds http://overpraised.xyz/red-baron-slot-machine-free-play/501 red baron slot machine free play http://reapproving.xyz/norsk-casino-bonus/1104 norsk casino bonus http://semeiotic.xyz/free-spins-casino-norge/2350 free spins casino norge http://semeiotic.xyz/gratis-spil-p-automater/3663 gratis spil pa automater http://hetmanship.xyz/kb-brugte-spilleautomater/1938 kob brugte spilleautomater http://punditically.xyz/european-blackjack-tournament/2445 european blackjack tournament http://punditically.xyz/casino-games-online-free-fun/1572 casino games online free fun http://semeiotic.xyz/gratis-casino-penger-uten-innskudd/1532 gratis casino penger uten innskudd
http://punditically.xyz/slot-excalibur-free/2622 slot excalibur free http://feodality.xyz/spilleautomater-akrehamn/2229 spilleautomater Akrehamn http://overpraised.xyz/spilleautomat-south-park-reel-chaos/607 spilleautomat South Park Reel Chaos http://feodality.xyz/spilleautomater-double-panda/3631 spilleautomater Double Panda http://semeiotic.xyz/roulette-online-casino-free/2684 roulette online casino free http://semeiotic.xyz/blackjack-flash-game-free/2648 blackjack flash game free http://overpraised.xyz/svenska-casino-guiden/1334 svenska casino guiden http://feodality.xyz/play-slots-for-real-money-on-android/4204 play slots for real money on android http://boneheadedness.xyz/spill-live-casino/1807 spill live casino
http://punditically.xyz/tipping-p-nett-uten-kortleser/966 tipping pa nett uten kortleser http://reapproving.xyz/mobile-casino-review/4704 mobile casino review http://punditically.xyz/online-casino-slots-free/995 online casino slots free http://feodality.xyz/gratis-bingo-unibet/3779 gratis bingo unibet http://hetmanship.xyz/slot-gratis-twin-spin/26 slot gratis twin spin http://punditically.xyz/slot-mega-fortune/2690 slot mega fortune http://semeiotic.xyz/slot-blade/4337 slot blade http://hetmanship.xyz/spilleautomater-pa-dfds/3395 spilleautomater pa dfds http://punditically.xyz/crazy-reels-spilleautomat-til-salgs/3408 crazy reels spilleautomat til salgs
http://boneheadedness.xyz/vinn-penger/2465 vinn penger http://punditically.xyz/spille-casino/838 spille casino http://hetmanship.xyz/online-casino-games-real-money/357 online casino games real money http://overpraised.xyz/gratis-automater-pa-nett/246 gratis automater pa nett http://feodality.xyz/politiet-norge-ukash-virus-mac/2667 politiet norge ukash virus mac http://feodality.xyz/mayaguez-resort-amp-casino/1925 mayaguez resort & casino http://boneheadedness.xyz/norsk-spilleautomater-p-nett/542 norsk spilleautomater pa nett http://feodality.xyz/vip-baccarat-cheat/4838 vip baccarat cheat http://reapproving.xyz/spill-gratis-nettspill/2038 spill gratis nettspill
http://semeiotic.xyz/blackjack-online-real-money-paypal/1900 blackjack online real money paypal http://punditically.xyz/mobil-casino-android/4264 mobil casino android http://boneheadedness.xyz/spill-bet365-casino/815 spill bet365 casino http://reapproving.xyz/norske-vinnere-casino/31 norske vinnere casino http://reapproving.xyz/progressive-slots-online-free/796 progressive slots online free http://hetmanship.xyz/blackjack-casino-strategy/1937 blackjack casino strategy http://semeiotic.xyz/spilleautomat-marvel-spillemaskiner/70 spilleautomat Marvel Spillemaskiner http://feodality.xyz/the-glass-slipper-spilleautomat/4786 The Glass Slipper Spilleautomat http://reapproving.xyz/spilleautomat-silver-fang/1897 spilleautomat Silver Fang

http://punditically.xyz/netent-casinos-free-spins/885 netent casinos free spins http://punditically.xyz/casino-hammerfest/4848 casino Hammerfest http://overpraised.xyz/cherry-casino-gteborg/4448 cherry casino goteborg http://reapproving.xyz/slot-arabian-nights/3162 slot arabian nights http://punditically.xyz/gratis-slot-break-away/4545 gratis slot break away http://semeiotic.xyz/vinn-penger-til-klassetur/1029 vinn penger til klassetur http://boneheadedness.xyz/norske-bingosider/2085 norske bingosider http://feodality.xyz/single-deck-blackjack-vegas/3229 single deck blackjack vegas http://hetmanship.xyz/casino-bodog-blackjack/1660 casino bodog blackjack
http://feodality.xyz/casino-action-spielen-sie-unser-1250-freispiel-gratis/4593 casino action spielen sie unser 1250€ freispiel gratis http://boneheadedness.xyz/norskespillcom-erfaringer/2837 norskespill.com erfaringer http://punditically.xyz/best-casino-bonus-code/4691 best casino bonus code http://hetmanship.xyz/spilleautomater-app/1985 spilleautomater app http://boneheadedness.xyz/spilleautomat-monopoly-plus/3357 spilleautomat Monopoly Plus http://hetmanship.xyz/slot-a-night-out/1311 slot a night out http://overpraised.xyz/spilleautomat-extreme/2447 spilleautomat Extreme http://overpraised.xyz/american-roulette-rules/4196 american roulette rules http://overpraised.xyz/spin-palace-casino-flash/3109 spin palace casino flash
http://overpraised.xyz/spilleautomater-enarmet-tyvekngt/786 spilleautomater Enarmet Tyvekn?gt http://overpraised.xyz/spilleautomater-thunderfist/1198 spilleautomater Thunderfist http://reapproving.xyz/casino-rodos-reviews/1083 casino rodos reviews http://overpraised.xyz/enkle-norskoppgaver-p-nett/2770 enkle norskoppgaver pa nett http://reapproving.xyz/josefine-spill-p-nett-gratis/1269 josefine spill pa nett gratis http://punditically.xyz/spilleautomat-reparasjon/4790 spilleautomat reparasjon http://boneheadedness.xyz/progressive-slots-free/3317 progressive slots free http://semeiotic.xyz/spilleautomat-video-poker/385 spilleautomat Video Poker http://boneheadedness.xyz/online-casino-no-deposit-bonus/1219 online casino no deposit bonus
http://boneheadedness.xyz/norsk-casino-bonuses/1471 norsk casino bonuses http://hetmanship.xyz/spille-casino/1321 spille casino http://semeiotic.xyz/cop-the-lot-spilleautomat/201 Cop The Lot Spilleautomat http://semeiotic.xyz/lucky-nugget-casino-free/2488 lucky nugget casino free http://feodality.xyz/casino-club-budapest/123 casino club budapest http://feodality.xyz/free-spins-casino/1019 free spins casino http://boneheadedness.xyz/roulette-strategier-regler/547 roulette strategier regler http://semeiotic.xyz/norske-automater-p-nett/3931 norske automater pa nett http://boneheadedness.xyz/spilleautomater-mandal/2490 spilleautomater Mandal
http://punditically.xyz/spilleautomat-spellcast/2623 spilleautomat Spellcast http://punditically.xyz/trondheim-nettcasino/2699 Trondheim nettcasino http://semeiotic.xyz/slots-mobile-no-deposit/3214 slots mobile no deposit http://boneheadedness.xyz/live-baccarat-online-canada/1110 live baccarat online canada http://punditically.xyz/rags-to-riches-slot-machine-for-sale/3079 rags to riches slot machine for sale http://overpraised.xyz/norsk-casino-pa-mobil/781 norsk casino pa mobil http://boneheadedness.xyz/norsk-tipping-lotto-trekningen/2260 norsk tipping lotto trekningen http://overpraised.xyz/spilleautomat-girls-with-guns-2/3524 spilleautomat Girls with Guns 2 http://feodality.xyz/free-spins-casino-no-deposit-mobile/1910 free spins casino no deposit mobile

Beste Mobilcasinoer 2017

Oppgangen av iPhone har etterlatt seg en rekke game designere som strever etter nye måter å gjøre deres varer mer tiltrekkende til en folkemengde som er sulten på den nyeste teknologien. La oss ta en nærmere titt på de største forskjellene og likhetene mellom Android og iPhone:

I tillegg har spillere også registrert store forbedringer i grafikk online casino norge 53 1512 , lyder og til og med gameplay i referanse til de fleste spill der ute, som i effekt har gjort disse spillene så utrolige geniale at du definitivt vil slite med å finne ut hva forskjellene mellom disse to er. Faktisk er det mange folk nå for tiden som foretrekker gambling via en mobil enhet istedenfor en PC, da mobil spillprogrammer virker til å være enda mer imponerende nå enn noensinne. Noen casino software utviklere lager til og med spesialiserte casino spill kun for bruk på mobile enheter.

Mens en enorm mengde med arbeid går inn i å lage online mobile plattformer, går enda mer inn i å oppfordre folk til å spille! Selv om mange folk ikke reklamerer denne faktaen lett, er det virkelig verdt å nevne at både Android så vel som iPhone brukere vanligvis drar fordel av eksklusive bonuser kun for å spille via håndholdte enheter. Sørg for å ta en nærmere titt på vår toppliste for å sikre at du får det meste igjen for dine penger!

All slots mobile casino locations

All slots mobile casino locations

All slots mobile casino locations

Som nevnt tidligere, gitt at din mobil er kraftig nok og du har den nødvendige mengden minne til å laste ned en aktuell applikasjon gratis geld voor iedereen , vil du kanskje velge å bruke et nedlastbart Android Casino som vil gjøre at du kan åpne opp applikasjonen når du vil. Et annet stort pluss for å gjøre dette er at spillet ditt vil passe hele skjermen, ulikt når du spiller via et ikke nedlastbart Android Casino.

1. Hvis du har en forholdsvis ny mobiltelefon så kan du faktisk spille både slots, blackjack og roulette. samme hvorhen du er.

All slots mobile casino locations

I denne dag og alder, vil du kunne finne et bred utvalg av mobile casino spill som ikke var tilgjengelige en liten stund siden. Realiteten er at inntil et par år siden, alt du kunne få på en mobil enhet var enkle spill slik som slots som ikke trengte mye design eller vedlikehold. Disse slot spillene var langt ifra sofistikerte da de simpelthen var modellert etter de originale spillene funnet hos de online casino sidene. Men enarmet bandit dental instruments , i løpet av det siste tiåret, har casino software utviklere slik som NetEnt, med deres Touch™ free slots egyptian pyramid , og til og med Microgaming begynt å presse båten ut og gi ut høykvalitets casino spill spesielt for mobile enheter. Disse inkluderer også ekstremt avanserte mobil slot spill slik som NetEnts nye Aliens slot spill, så vel som Blackjack og til og med mobil versjoner av Roulette og Texas Hold’em Poker.

Android casinoer kommer i to former; Ikke Nedlastbare og Nedlastbare Casinoer. Nå, selv om begge kjører feilfritt, kjører nedlastbare applikasjoner vanligvis bedre enn ikke nedlastbare, enkelthen på grunn av at det er mindre eksterne forstyrrelser. De fabelaktige nyhetene her er at HTML5 spill som kan kjøre på alle plattformer ikke krever at du har flash installert på din mobilo. Sannheten er at mens de fleste casino spill fungerer relativt bra på mobile nettlesere, kan noen spill slik som Slots henge eller få funksjonsfeil fordi det er for mye jobbing i spillet i seg selv.

0 Comments

Nordmann vant stor premie i Aussie Millions - vant over 100 000 AUD, casino omaha.

3/31/2017

0 Comments

 

*Disse tilbudene er underlagt brukervilkГҐr, trykk pГҐ Spill NГҐ for mer informasjon

Omaha ligger på andreplass etter Texas Hold’em når det gjelder popularitet blant dagens pokerspillere. Begge spillene bruker felleskort som deles av gruppen live edge wood slabs for sale , også kjent som ‘community cards’ german roulette wheel , men antallet med privatkort varierer. Texas Hold’em gir to egne kort til hver spiller, mens Omaha dobler dette til fire. De ekstra kortene betyr flere mulige kombinasjoner, og gir en større utfordring og mer variasjon.

Standardversjonen av Omaha poker er teknisk sett kjent som Omaha Hi, der spillere vinner ved ГҐ ha hГҐnden med den hГёyeste poengsummen. En annen versjon er Omaha Hi-Lo, der spillere vinner med den hГёyeste hГҐnden og den laveste hГҐnden. Vinnerpotten blir delt opp mellom den vinnende hГёye hГҐnden og den vinnende lave hГҐnden. Det er noen ganger kjent som Omaha 8 ettersom spillere mГҐ score ГҐtte eller bedre, eller ГҐtte eller lavere, for ГҐ vinne den hГёye potten og den lave potten. Det ultimate mГҐlet for spillere i hi-lo varianten er ГҐ vinne begge potter med den samme hГҐnden, som er kjent som scooping.

Når vi snakker om Unibet så snakker vi om en av gigantene i online casino-verdenen. Grunnlagt helt tilbake i 1997 er dette et nettcasino som er velkjent for de fleste norske spillere free casino slot games elvis , og hvis du liker å spille på en rekke forskjellige spill er Unibet uten tvil et av de beste casinoene du kan besøke. Bredden på alt fra spilleautomater til live-betting på et enormt utvalg idretter (fra hele verden) gjør at det er vanskelig å finne noen som kan matche tilbudet. Samtidig er dette et casino som har blitt såpass stort at det kan være litt forvirrende å orienter seg til tider. Selve siten er enorm, og har du for eksempel en Mac så kan du av og til oppleve problemer med live-bettingen og pokerklienten. Men i det store og hele er Unibet et casino hvor du kan ha det moro timesvis uten å gå lei all slots casino 580 , og de har også mange gode tilbud og bonuser.

Før du begir deg ut på dette kan det hende du trenger noe info. Pot Limit Omaha høres kanskje litt merkelig ut, for folk som ikke har spilt mye poker, men det er et vanlig og populært spill i turneringer og på casino. Pot Limit Omaha. som navnet indikerer, har en sperre for hvor mye spillerne kan by i budrundene, og hvor mye det kan høynes per runde. Utgangsstørrelsen på potten setter også grensen for hvor mye spillerne kan høyne per budrunde. Du får fire kort på handa i dette spille, og det kommer fem kort åpent på bordet. Den irriterende biten er at du kun kan, og må bruke live edge dining table , to av de kortene du har på hånda for å lage en vinnende kombinasjon.

Selv om det er teknisk mulig å spille Omaha som et no-limit spill casino 66 albuquerque , er denne kombinasjonen likevel svært sjelden. Med andre ord, spillene med innsatsrestriksjoner er så fulle av action at de ikke fungerer like godt som no-limit. Nå skal du få en innføring i det fantastiske spillet Omaha.

Casino omaha I motsetning til i Texas Hold’em så er man i Omaha Poker helt bundet til et bestemt oppsett når det gjelder kombinasjon av kortene på hånden og på bordet. I Omaha Poker får hver spiller utdelt fire egne kort nytt norsk casino 4 aces , og det legges på fem kort på bordet på samme måte som i Texas Hold’em. Men man kan ikke bestemme selv hvordan man vil kombinere kortene. En hånd skal bestå av to kort fra sin egen hånd og tre kort fra bordet. Vil du ha fire like er du altså nødt til å ha to like på hånden og få et likt par på bordet. Dette fører til at muligheten til å ha en bedre sjanse utelukkende basert på hånden og de tre første kortene er langt mindre i Omaha Poker, noe som stiller strengere krav til psykologiske ferdigheter.

I Omaha poker får hver spiller utdelt fire kort. I tillegg til disse skal det legges fem kort på bordet. Når man får utdelt sine kort skal man satse før de tre første åpne kortene kommer på bordet. Når disse har kommet skal man igjen satse, og man får se et kort til. Etter dette satser man igjen, og det siste kortet kommer på bordet. Vi har da fire kort hver, samt fem kort på bordet. Man satser casino spill x spill treatment guide , og når spillerne enten har sett hverandre eller kastet seg ser man hvem som vant runden. Det som er karakteristisk med Omaha poker er hvordan man kombinerer kortene på hånden med kortene på bordet. I motsetning til Texas hold’em så er man mer bundet i Omaha poker. Hånden skal bygges opp ved å bruke to av sine egne kort og tre av de felles kortene. Man kan altså ikke bare bruke de fire kortene man selv har, og man kan ikke bruke alle kortene som ligger på bordet. På denne måten stiller man på likere vilkår i hver runde av Omaha poker.

Innsatsrundene og den måten community kortene legges ut på er den samme som i Texas HoldEm Poker.

I Omaha/8 or better, eller bare Omaha/8, skal hver spille lage deres egen Fem-korts-høy-hånd OG en 5-kort-Ess-til-5 lav hånd, potten deles mellom den som har den høyeste og den laveste hånd (hvilket godt kan være den samme spilleren).

Skjemaet viser 5 poker spilleres hender og 5 community kort etter spillets avslutning.

I spillet ovenfor vinner Chuck den høye hånd med hans straight med Knekt som høyeste kort. Brenda og Emily deler den lave del av potten - og får dermed 25% av den samlede pot hver - med 7-5-3-2-A. Det er et par ting å bemerke seg ved Omaha poker hendene:

Ved Showdown - altså når det skal avgjøres hvem som vinner - skal hver poker spiller lage den best mulige poker hånd bestående av 5 kort - herav SKAL presis 3 av de 5 kort være fra kortene på bordet og de 2 siste fra hans egen hånd.

For at noen kan kvalifisere seg til en lav hånd er det en forutsetning at det er minst 3 kort med forskjellig værdi som alle er under 8. Er det ikke det kan ingen spiller kvalifisere seg til den lave poker hånden. For eksempel vil følgende bord kort f K-8-J-7-5 gjøre det mulig at det er en som vinner den lave poker hånd. (Den beste lave poker hånd vil være Ess-2, etterfulgt av Ess-3, 2-3, osv.). Bord kortene K-8-J-8-5 vil derimot ikke gjøre det mulig for noen av spillerne å kvalifisere seg til den lave hånd (Den best mulige lave hånd ville her være J-8-5-2-A, men den kvalifiserer seg ikke).

Også spilleautomater som tilbyr pokerspill har blitt populære. Poker på spilleautomat baserer seg på det samme prinsippet som de tradisjonelle pokerspillene – det er om å gjære å få den beste hånden.

Når alle spillerne er ferdig med å få utdelt flere kort avslører dealeren sitt skjulte kort. Dealeren må deretter trekke et ekstra kort dersom totalen er 16 eller mindre, og han må stå dersom totalen er 17 eller mer.

Hendene blir så sammenlignet med dealeren sine hender. Dersom begge hendene til en spiller slår dealeren vinner spilleren. Dersom både dealeren og spilleren vinner en av hendene beste casino paa nett plus , blir det uavgjort (push), og spilleren får innsatsen tilbake.

Populære pokerspill på spilleautomat er Deuces Wild, Jacks or Better europeisk roulette payout , Joker Wild og Level Up.

Dealeren eller spilleren som sitter med ”the dealer button” blander en kortstokk med 52 kort og de to spillerne som sitter til venstre for dealeren legger et forbestemt beløp i potten før kortene deles ut. Vanligvis kalles dette for ”posting the blinds”, og sikrer at det er tistlrekkelig med penger i potten for hver hånd. Vanligvis deler de to spillerne på beløpet som skal legges i potten ved at “Small blind” betaler halvparten av “Big blind.” Etter dette deler dealeren ut fire kort til hver spiller. Disse kortene, som kalles for ”hole cards”, utmerker Omaha Hold´em poker ved at det er, nettopp, fire kort, til forskjell fra to kort i for eksempel Texas Hold’em .

Kevin Johnsen Skribent

Med 65 deltagere og et innkjøp på 5 000 australske dollar, ble det storfin gevinst på nordmannen Espen Solaas. Som vinner stod han igjen med hele 100 815 AUD som ble med hjem til Norge. Turneringen varte i over 14 timer, til tross for at klokka var satt til maks 20 sekunder, noe som overlot lite tid for spillerne til å ta hver enkelt avgjørelse.

NYE CASINOER 2017

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få massevis av informasjon om kampanjer, ekstra penger og bonuser

En australsk spiller ved navn Raj Ramakrishnan tok andreplassen og vant 64 155 AUD. En annen australier, Allan Dabbajh, kom på femteplass og stakk av med 24 440 AUD. Resten av spillerne “i pengene” var utlendinger. Polske spillere tok med seg over 60 000 AUD hjem til Polen ved å ta tredje og syvendeplass i turneringen. Dzmitry Urbanovich fikk en tredjeplass med en totalgevinst på 42 770 AUD, og kompanjongen Daniel Demicki kom seg ut med 18 330 AUD i gevinst. Belgiske Jonathan Abdellatif fikk en del av premipotten verdt hele 33 605 AUD med sin fjerdeplass casino red 001 , mens engelske Thomas Levine mottok 21 385 AUD for sin sjetteplass.