Waarom een autoverzekering voor vrouwen? goedkope vrouwen

Waarom specifiek een autoverzekering voor vrouwen?

Waarom een verzekering speciaal voor vrouwen?

Dat is simpel. Ondanks dat mannen het blijven ontkennen is statistisch aangetoond dat vrouwen veiliger autorijden. Je zou kunnen zeggen dat het voordeliger is voor een verzekeraar om alleen vrouwen te verzekeren. Dat voordeel betaalt zich weer uit richting jou. Daarnaast bieden de autoverzekeringen voor vrouwen nog eens extra diensten die handig zijn voor vrouwen. Denk aan het verzekeren van een handtas met inhoud als er wordt ingebroken in je auto of een gratis service voor het vervangen van lampjes, bandenspanning controleren en vervangend vervoer in binnen- en buitenland. In dit artikel nemen we de verschillende autoverzekeringen voor vrouwen onder de loep.

Vergelijk autoverzekeringen voor vrouwen

Op dit moment is er nog een verzekeraar met die aantrekkelijke autoverzekeringen aanbieden voor vrouwen, namelijk Zij Rijdt Beter. Onna Onna en Queens of the Road zijn ondertussen gestopt.


Eén ding staat vast: Mannen hebben van nature een betere aanleg voor de techniek van het bestuderen van een voertuig. Het voordeel van een betere voertuigbeheersing wordt teniet gedaan door de negatieve invloed van het mannelijke hormoon Testosteron, waardoor mannen meer risico nemen in het verkeer nemen dan vrouwen. Zo rijden mannen vaker onder invloed en zonder gordel. Vrouwen houden zich dus beter aan de maximum snelheid, gebruiken minder alcohol in het verkeer en hebben meer oog voor andere weggebruikers. Is het eigenlijk al eens wetenschappelijk aangetoond dat vrouwen beter rijden dan mannen?
Universiteit van Heidelberg doet onderzoek naar de verschillen in rijgedrag tussen mannen en vrouwen. Conclusie: “Vrouwen gaan in het verkeer beter om met stress en vertonen minder agressief gedrag. Maar liefst 70% van de onderzochte mannen vertoonde agressief en ruziezoekend gedrag.” English University of Bradford : “Doordat vrouwen het hormoon Oestrogeen aanmaken kunnen zij beter dagelijkse taken zoals autorijden uitvoeren. Het Oestrogeen zorgt dat ervoor dat vrouwen zich langer kunnen concentreren en beter regels kunnen onthouden.” Drs. Cees Wildervank is één van de topdeskundigen op het gebied van verkeerspsychologie: “Ik zou liever bij een vrouw in de auto stappen, want die rijdt veiliger. Mannen kunnen beter rijden, maar ze doen het niet.” Het NCRV-programma Altijd wat maakte er op dinsdag 4 oktober 2011 een speciale aflevering over “Feit of fictie: Vrouwen rijden beter“.Mannen sturen beter, maar vrouwen rijden beter

Autoverzekering vrouwen

Ben je op zoek naar een autoverzekering vrouwen? Samengevat zijn dit de drie aanbieders met de bijbehorende score op basis van de vergelijking autoverzekering vrouwen. Onna Onna staat sterk aan kop door een zeer goede vergoedingsstructuur en uitgebreid servicepakket. Niet voor niets dat Zij rijdt beter er met de titel “beste autoverzekering vrouwen” vandoor gaat.

1: Zij rijdt beter  Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen Bereken direct je voordeel

2: Onna Onna  timberland Stiefel Männeroor-vrouwen" data-image-description="" data-medium-file="https://i0.wp.com/www.autoverzekeringvoorvrouwen.nl/wp-content/uploads/2015/08/goedkoper-autoverzekering-voor-vrouwen.gif?fit=40%2C10&ssl=1" data-large-file="https://i0.wp.com/www.autoverzekeringvoorvrouwen.nl/wp-content/uploads/2015/08/goedkoper-autoverzekering-voor-vrouwen.gif?fit=40%2C10&ssl=1" class="alignnone size-full wp-image-60" src="https://i0.wp.com/autoverzekeringvoorvrouwen.nl/wp-content/uploads/2015/08/goedkoper-autoverzekering-voor-vrouwen.gif?resize=40%2C10" alt="Goedkope autoverzekering voor vrouwen" data-recalc-dims="1" />

3: Queens Autoverzekering voor vrouwen goedkoop


goedkope vrouwen

timberline campingplass
vrouwen zwarte timberland laarzen
timberland roll top laarzen
sorte timberlands

Nieuwe Goedkope Damesfietsen Te Koop Online Winkel Dames, Heren, Kinder

Online Winkel.
Bent u op zoek naar een goedkope fiets, Fietsen Patrik is een winkel met budgetvriendelijke Fietsen en fiets met een goede prijs- kwaliteitsverhouding

Nieuwe Goedkope Fietse
fiets kopen
online
fiets
te koop
hybrides
trekking
kinder
Promotiefiets
herenfietsen
damesfietsen
Elektrische Fiets
fietsenwinkel aartselaar,
boom,
schelle,
hemiksem,
wilrijk,
rumst,
duffel,
niel

Nieuwe Goedkope Fietsen Te Koop Online Fietsenpatrik Winkel - Fiets Dames, Heren, Kinder, Hulpmotor

Goedkope Fietsen patrik is een fietsenzaak met 2 vestigingen, Reet en Waarloos bestaande sinds 1992.

Wij zijn gespecialiseerd in goedkope fietsen met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding Bij fietsen patrik altijd eenmalige promotie fiets.

U kan tevens bij ons terecht voor herstellingen in eigen atelier door zelfwerkend patroon.

Service en Garantie

Bij Fietsen Patrik Altijd:

2 jaar garantie op constructiefouten van met frame

100% Service

Wij beschikken over eigen gespecialiseerde werkplaats met zelfwerkend patroon

wij aanvaarden ecocheques

Bezoek onze showroom waar u honderden fietsen kan bekijken, uitproberen en meenemen, fietsen voor alle leeftijden

winkel winkel winkel
 


HEREN

SHOP NU

DAMES

SHOP NU

HEREN ONDERGOED

SHOP NU

DAMES
ONDERGOED

SHOP NU

Hysteria

Lees meer

DRESSED

SHOP NU

ATHLETIC

SHOP NU

KIDS

SHOP NU

LIMITED EDITION

SHOP NU

Passionate Spirit

Lees meer

OVER ONS

MEER INFORMATIE
GRAPPIGE SOKKEN

Happy Socks is opgericht met een bijzondere visie: het veranderen van een alledaags product in een opvallend, kleurrijk item dat geluk en vrolijkheid verspreidt. Je vindt bij ons dan ook leuke, vreemde, gekke, grappige en vrolijke sokken van de beste kwaliteit.

BE HAPPY

We passen dezelfde visie toe op onze website. Ons doel is om bezoekers altijd een Happy experience te bieden. Of je nu online sokken wilt kopen, op zoek bent naar inspiratie of meer over Happy Socks wilt weten. Wist je dat we ook vrolijk ondergoed voor dames en heren hebben?

VROLIJK EN KLEURRIJK

Happy Socks zijn er in vele kleuren en designs. Zoek je roze, paarse, rode, groene, oranje of gele sokken? Bij ons vind je ze. En we hebben niet alleen vrolijke sokken, maar ook hip ondergoed, sportsokken of keurige dressed socks voor heren. Stippen, ruitjes, strepen of met dierenprint. Niets is ons te gek!

HET PERFECTE KADO!

Geen inspiratie? Geef een paar Happy Socks of zo’n vrolijke boxer of slip kado. Wie wordt daar nu niet blij van? Om het makkelijk te maken hebben we alvast giftboxes met de populairste sokken voor je samengesteld. Liever een combo box met een vrolijke boxer? Dat kan ook!

BETALEN EN BEZORGING

Heb je jouw Happy Socks gevonden? Dan kun je ze eenvoudig online afrekenen met iDeal, VISA of Paypal. Natuurlijk worden jouw Happy Socks zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Bestel je voor meer dan € 30,- dan betaal je geen bezorgkosten.