GSM Micro (Direkte i stikkontakt) - SMS-Styring og Varmestyring - LEGTECH.DK

GSM-Micro (Direkte i stikkontakt)

timberland winter laarzenily: Arial,Helvetica,sans-serif;">Stik fra varmeapparat sættes direkte i GSM-Micro.
Du kan tænde/slukke for varmeapparat i sommerhus eller lign. med en simpel SMS besked fra din mobiltelefon.

Der er yderligere mulighed for timer styring, termostatfunktion og temperaturovervågning.
 

Har du behov for at styre flere el radiator, så kan vi anbefale GSM-9040, den kan styre op til 7 ekstra el-radiator.

Hvis du f.eks har flere rum i sommerhus du ønsker at opvarme eller et anneks med en el radiator, vil det være smart at vælge GSM-9040, klik her.


Med termostatfunktion kan udgangen styres automatisk fra temperatur føler.
Det vil sige at du kan styre temperaturen på varmeapparat med en sms besked fra din mobil.

Temperaturovervågning:
Vil du sikre dit sommerhus mod frostskader og undgå at temperature kommer under frysepunktet, så kan du med fordel bruge GSM-Micro.
Du kan sende en SMS med en valgfri temperaturgrænse f.eks 5 grader. I tilfælde af at temperaturen kommer under de 5 grader, afsendes en SMS varsling til din mobiltelefon.

Temperaturovervågning kan også benyttes om sommeren til overvågning i serverrum, hvis f.eks temperaturen stiger til over 30-35 grader.

Anvendes til:
GSM-Micro kan bruges til at tænde varmeapparat / Varmepumpe i sommerhuset, Fritidsbolig, Campingvogn, Lejlighed, Kontor, Industri bygninger, Landbrug eller IT-udstyr f.eks genstarte en server m.m.

 

Sim-kort:
Der skal indsættes et sim-kort i enheden for at den kan fungere.
Legtech kan gøre styringen klar med sim-kort (Sim-Service), så er den klar til brug, når du får den med posten.
Prisen er 35 kr. inkl. moms pr. måned, incl forbrug. Abonnement faktureres 6 måneder forud (6x35 kr.) Opstart: 150 kr.
Vi bruger Telenor netværk, men der er også mulighed for vælge TDC net.
Abonnement er populært bland offentlige institioner og erhverv også.
Vælg sim-kort,
klik her.

 

Legtech yder gratis support, hvis der er behov for hjælp.

 


Indhold:
1 x GSM-Micro (BxHxD) 52 x 110 x 35mm
1 x Indbygget batteribackup, besked ved strømsvigt.
1 x Ekstern Temperatur sensor
1 x Dansk Quick vejledning

 

For yderligere informationer skriv til info@legtech.dk eller ring på telefon +45 7734 9045

Titel Type Størrelse Download
Quick-vejledning-GSM-Micro-(DK).pdf PDF 92.03KB Download

stikkontakt

salida de timberland
botas Timberland altas no joelho
nye timberland støvler

Powerport

Powerport strømudtræk til køkkenet

Elektrisk nyhed til køkkenet

Med Invitas smarte Powerport strømudtræk i bordpladen er det altid muligt at koble el-apparater til, når der er behov for det.

Især på køkken-øen er stikket uundværlig, da det kan etableres midt i bordpladen. Når der ikke er brug for strømstikkene længere, lukkes udtaget ganske let.

Flot og diskret strømudtræk til køkkenet
Book en designaftale
Se og download kataloger
Find en butik nær dig

 

180

engagerede medarbejdere

 

 

21

inspirerende butikker

 

 

450.000

personlige køkkenerRing Hytta Varm - Fjernstyring av panelovner

Kort om panelovner som varmekilder

Panelovner har vi en lang tradisjon for å bruke på hytter og fritidshus i Norge. De gir en veldig god varme og de finnes i mange forskjellige størrelser. Hvor mange og hvor store panelovner du trenger avhenger av hvor godt hytta er isolert, hvor mange vinduer rommene har, og selvsagt hvor stort areal du skal varme opp.

Når du skal finne ut hvor mye varme et rom trengere kan man ta utgangspunkt i 60-80 watt per kvadratmeter. Det vil si at en ovn på 600 watt er godt nok for et rom på 10 kvadratmeter. 

Både alder på hytta og hvor i landet den ligger vil ha betydning. På helt nye hytter kan man godt regne 60 watt per kvadratmeter, mens man på gamle hytter (fra 50-60-70 tallet) bør man legge 70-100 watt per kvadratmeter til grunn. 

Generelt er det bedre med for stor enn for liten ovn, den bruker uansett ikke mer strøm enn nødvendig. Dessuten er det en fordel å bruke flere små ovner enn én stor fordi flere ovner gir bedre varmefordeling i rommet. Ideelt sett bør du ha én ovn under hvert vindu for å unngå kaldras fra vinduene.

Egen plug-in modul for Glamox panelovner.

64 311 19 Eco Glamox Receiver

Eco Glamox Receiver er en plug-in modul til panelovnene fra norske Glamox Heating. Med ECO Glamox Receiver har du full kontroll og styrer ovnstemperaturen rett fra våre apper.

Eco Glamox Receiver plugges rett i ovnen og gir deg mulighet til å sentral- og fjernstyre panelovner på en enkel måte fra våre apper. Du bestemmer selv hvilke spare- og komfort temperatur ovnen skal ha. Alle innstillinger kan settes på ovnen med våre apper for smart telefoner.

Passer til Glamox panelovner av typen 3001. Les mer.

Egen plug-in modul for Beha Panelovner

64 311 13 Eco Beha Receiver

ECO Beha Receiver er en plug-in modul til panelovnene fra norske Beha Elektro. Den plugges rett i ovnen og gir deg mulighet til å både sentral- og fjernstyre panelovnen mellom: Komforttemperatur, Nattsenking og Sparetemperatur. 

All styring tar utgangspunkt i temperaturhjulet på ovnen.

ECO Beha Receiver passer til alle BEHA panelovner av type P og L produsert fra august 2005 og gjør det lett å oppgradere en eksisterende BEHA ovn til en fjernstyrt panelovn på hytta. Les mer.

Trådløs stikkontakt for panelovner med støpsel

64 311 24 Eco Node

ECO Node er en trådløse stikkontakt som brukes for å styre panelovner eller andre elektriske apparater. ECO Node er en fjernstyrt bryter som veksler mellom AV og PÅ. Enten så slipper den strøm gjennom eller så gjør den det ikke. Akkurat som en lysbryter. 

Kobler man til en temperaturføler så endrer ECO Node seg fra en bryter som veksler mellom AV og PÅ til en termostat som veksler mellom Spare- og komforttemperatur. Du bestemmer selv hva disse temperaturverdiene skal være. ECO Node kan du montere selv. Les mer.

En mer permanent løsning er ECO Node Wall Socket.

64 311 03 Eco Node Wall Socket
ECO Node Wall Socket er en veggmontert trådløs stikkontakt som brukes til å styre panelovner og andre elektriske apparater. ECO Node Wall Socket en fjernstyrt bryter som veksler mellom AV og PÅ. Enten så slipper den strøm gjennom eller så gjør den det ikke. Akkurat som en lysbryter. 
 
Kobler man til en temperaturføler så endrer ECO Node seg fra en bryter som veksler mellom AV og PÅ til en termostat som veksler mellom Spare- og komforttemperatur. Du bestemmer selv hva disse temperaturverdiene skal være. ECO Node Wall Socket må monteres av en autorisert el-installatør. Les mer.
ECO Glamox Receiver

ECO Glamox Receiver

Eco Glamox Receiver er en plug-in modul for panelovnene i 3001-serien fra Glamox Heating. Med ECO Glamox Receiver i kombinasjon med en sentral med trådløs styring fra Sikom, har du full kontroll og styrer ovnstemperaturen rett fra våre apper.
Kr 990,- inkl mva
ECO Beha Receiver

ECO Beha Receiver

ECO Beha Receiver er vår nye plug-in modul for den norske ovnsprodusenten Beha. Den plugges rett i ovnen og gir deg mulighet til å både sentral- og fjernstyre panelovnen mellom: Komforttemperatur, Nattsenking og Sparetemperatur. All styring tar utgangspunkt i temperaturhjulet på ovnen. Passer til alle BEHA panel- og glassovner av type P og L produsert fra august 2005.
Kr 899,- inkl mva

ECO Node

ECO Node er en trådløs stikkontakt som kan brukes sammen med flere av våre sentralenheter. Den har et innebygd 16A / 3600W relé og egner seg godt til å fjernstyre panelovner eller andre elektriske produkter med stikkontakt.
Kr 590,- inkl mva

ECO Node Wall Socket

Vår ECO Node Wall Socket er en fjernstyrbar stikkontakt med radio kommunikasjon til og fra våre sentralenheter. Begge uttakene styres synkront.
Kr 990,- inkl mva

Sentralenheter egnet for Ring Hytta Varm

64 311 00 GSM Eco Comfort​

GSM Eco Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for veggmontasje.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge. Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak hvis nødvendig.

Anbefales til ettermontering og gjør-det-selv installasjoner.
64 311 14 GSM Eco Controller

GSM Eco Controller er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for montering på DIN-skinne i sikringskapet.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge.

Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak.

Anbefales til nybygg.

MinHytte appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. MinHytte appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring.

Vi gir deg frihet til å velge.

Hva skal du gjøre i høstferien?

Jeg skal kose meg med fine turer i fjellet rundt hytta og jeg skal gjøre hytta klar for vinteren. Dette er en rutine jeg har lagt til meg for å ta vare på hytta. Mange har spurt meg om hva det er jeg gjør for å gjøre hytta klar for vinteren og det skal jeg fortelle deg:

Torvtaket.

Det første jeg gjør er å slå torvtaket. Høstferien er en fin tid å gjøre det på, da har det...

Høstjakta er i gang

Vi er en nasjon med jegere og rypejakta er for mange selve høydepunktet. Det er det for meg også, jeg ser frem til disse dagene på fjellet. Selv om rypebestanden ikke er helt å skryte av så ser jeg frem til å ta med bikkja og hagla til fjellet.

For meg handler det ikke om antall ryper som blir hengt på sekken, men om opplevelsen. Det er noe eget ved å se bikkja tråle seg gjennom...

Gratis adgang på Hyttemessen Høst 2017

Høstens Hyttemesse går av stabelen 1. - 3. september på Hellerudsletta utenfor Oslo og vi skal selfølgelig ha stand der. Derfor inviterer vi alle som har tid og anledning til å komme og besøke oss. Vi tilbyr gratis adgang til messen, last ned billetten under, print den, fyll ut din informasjon og møt opp.

På Hyttemessen finner du alt du kan tenke deg til din hytte enten den ligger...

Sommeren er over oss

Etter en veldig hektisk vinter og vår er endelig sommeren kommet og en del av oss har allerede rukket å ta ferie. Men fortvil ikke, telefon og e-post vil være bemannet gjennom hele sommeren slik at nettopp du kan få den hjelpen du trenger.

Norge er et langstrakt land med store forskjeller og selv om det er sommer viser all erfaing at en Ring Hytta Varm kan være godt å ha...

Bygg Reis Deg 18. - 21. oktober 2017

Bygg Reis Deg skal arrangeres for 27.gang den 18-21 oktober 2017 og der stiller vi med egen stand. Bygg Reis Deg er messen med de beste løsningene for bygg, bolig og eiendom og for oss er det en viktig arena å presentere våre løsninger på.

Vi stiller som vanlig med gode løsninger og medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen smarte boliger. Varmestyring er...