De juiste pasvorm vinden voor kleding, schoenen en accessoires timberland schoenen voor mannen

De juiste pasvorm vinden voor kleding, schoenen en accessoires


Maten kunnen per fabrikant of per land aanzienlijk verschillen. Aan de hand van de onderstaande richtlijnen kun je de juiste maat kiezen. Een meetlint komt hierbij goed van pas. Als je geen meetlint hebt, kun je gewoon een stukje lint of touw gebruiken dat je eerst even afmeet langs een lineaal of maatstok.
 • Maten opmeten voor mannen en jongens

 • Maten opmeten voor vrouwen en meisjes

 • Maten van accessoires

 • Kleding, schoenen en accessoires zoeken op eBay

 • Veilig kleding, schoenen en accessoires kopen

Maten opmeten voor mannen en jongens


Maten opmeten voor mannen en jongens

Voor de beste pasvorm voor mannen en jongens moet je de hals-, borst- en taillewijdte en de lengte van de armen en de binnenzijde van het been opmeten.

 • Nek: Meet de halswijdte net boven de onderkant van je nek rond de adamsappel. Plaats twee vingers tussen je nek en het meetlint.

 • Arm: Houd je arm licht gebogen en leg je hand op je heup. Leg het begin van het meetlint in het midden van de achterkant van je nek. Rol het meetlint over de bovenkant van je schouder omlaag naar de elleboog en dan naar je pols.

 • Borst: Ga staan met je armen opzij en wikkel het meetlint rond het breedste deel van de borst en onder je armen door. Zorg dat het meetlint parallel blijft aan de grond. Plaats twee vingers tussen het meetlint en je lichaam.

 • Taille: Ga staan en leg het meetlint om je middel. Zorg dat het meetlint niet te strak rond je taille zit.

 • Binnenzijde been: Leg een goed zittende broek plat neer. Meet langs de naad van de broek de lengte vanaf het kruis tot aan de onderkant van de broek.

Kleding maten pasvorm man


Terug naar bovenTerug naar boven

Maten opmeten voor vrouwen en meisjes


Maten opmeten voor vrouwen en meisjes

Voor de beste pasvorm voor vrouwen en meisjes moet je de buste-, taille- en heupwijdte opmeten.

 • Buste: Houd je armen opzij en leg het meetlint rond het breedste deel van de borst, onder je armen door. Zorg dat het meetlint parallel blijft aan de grond.

 • Taille: Ga staan en leg het meetlint om je middel. Zorg dat het meetlint niet te strak rond je taille zit.

 • Heupen: Ga staan met je voeten tegen elkaar en leg het meetlint om het breedste deel van je lichaam tussen je taille en je knieën. Dat is ongeveer 20 centimeter onder je taille. Zorg dat het meetlint parallel blijft aan de grond.

Kleding maten pasvorm vrouw


Terug naar bovenTerug naar boven

Maten van accessoires


Maten van accessoires

Voor een goede pasvorm moet er voor hoeden, handschoenen en schoenen ook op een bepaalde manier de maat worden genomen.

 • Hoeden: Leg het meetlint rond het deel van je hoofd waar je hoed gewoonlijk op rust. Dat is meestal 2,5 centimeter boven de oren.

 • Handschoenen: Leg je hand plat neer en leg het meetlint rond de knokkels (zonder de duim) van je sterkste hand.

 • Shoenen: Leg een blanco vel papier op een harde vloer. Trek sokken van een normale dikte aan en zet één voet op het papier. Markeer met een potlood het uiteinde van je hiel en het puntje van je langste teen. Meet met een meetlint of liniaal de afstand tussen deze twee punten op.


Terug naar bovenTerug naar boven

Kleding, schoenen en accessoires zoeken op eBay


Kleding, schoenen en accessoires zoeken op eBay

Als je weet waarin je geïnteresseerd bent, kun je direct verdergaan met zoeken. Aan de hand van de volgende richtlijnen kun je via de zoekfunctie alle informatie vinden die je nodig hebt om een geslaagde aankoop te doen.

Zoeken

Boven aan elke eBay-pagina staat een zoekvak. Hier voer je de naam in van het artikel dat je zoekt. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar schoenen van Converse, voer je "Converse schoenen" (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak in. Dan verschijnen alle aanbiedingen met Converse schoenen in de titel. Voor meer resultaten schakel je het selectievakje Zoeken in titels en beschrijvingen in aan de bovenkant van de gele kolom links.

 • Als je op merk wilt zoeken, typ je de naam van het merk in het zoekvak. In dit voorbeeld typ je "Converse schoenen" in het zoekvak en klik je op de button Objecten weergeven. Je krijgt nu alle aanbiedingen te zien in de rubriek Damesschoenen waarbij de woorden Converse en schoenen voorkomen in de titel.

 • Als je op meerdere trefwoorden wilt zoeken, dan plaats je die tussen haakjes. Als je bijvoorbeeld "(Converse, All Star)" invoert in het zoekvak, krijg je alle aanbiedingen te zien met de merknaam Converse of All Star in de titel. Zoek je op "Converse (sneaker, laars)", dan krijg je alle aanbiedingen te zien met de merknaam Converse en het woord sneaker of laars in de titel. Zoek je daarentegen op "Converse, sneaker, laars", dan krijg je alleen aanbiedingen te zien met de merknaam Converse en de woorden sneaker én laars in de titel. Het maakt dus veel uit hoe je de haakjes precies gebruikt.

Objecten volgen

Als je hebt gevonden wat je zoekt, maar nog even wilt afwachten voordat je overgaat tot bieden of kopen voor een vaste prijs, kun je ervoor kiezen een object te volgen. Je klikt daarvoor op de pagina met de aanbieding rechtsboven op de link Dit object volgen. Het object wordt dan opgenomen in de lijst met te volgen aanbiedingen op Mijn eBay (onder Alles voor kopen in de linkerkolom). Je kunt het zien als een persoonlijk boodschappenlijstje, zonder verplichtingen.

Objectbeschrijving

Heb je gevonden wat je zoekt, lees dan altijd de beschrijving zorgvuldig door, ook de kleine lettertjes Let vooral op informatie over maat, stof en stijl. Zorg dat je weet wat je koopt. Een merkhandtas is niet hetzelfde als een "op bekend design geïnspireerde" handtas. Soms vind je in zo'n beschrijving details die, zeker in het geval van kleding, interessant kunnen zijn. Voorbeelden zijn: uit rookvrije omgeving of uit een omgeving zonder huisdieren, in verband met hygiëne of allergie.

Hieronder vind je een overzicht van veelgebruikte omschrijvingen die informatie geven over de staat van een artikel.

 • Nieuw met labels of Nieuw zonder labels: nooit gedragen, nooit gewassen, geen gebreken.*

 • Als nieuw: ziet eruit als nieuw, geen slijtage, waarschijnlijk wel gedragen, mogelijk gewassen, geen gebreken.

 • Uitstekend: gedragen, maar nauwelijks wasslijtage, geen gebreken.

 • Zeer goed: gedragen, mogelijk wasslijtage, geen zichtbare gebreken.

 • Goed: gedragen, wasslijtage, mogelijk kleine gebreken.

 • Redelijk: gedragen, flinke wasslijtage, grotere gebreken.

 • Slecht: niet draagbaar, grote gebreken, aanzienlijke schade, maar met bruikbare elementen die interessant kunnen zijn.

* Voorbeelden van mogelijke gebreken: vlekken, gaten, scheuren, fouten in de stof of problemen met knopen, ritssluiting of andere sluitingen.

Let ook altijd op het retourbeleid van de verkoper en kijk wat voor feedback hij of zij heeft gekregen. De feedback die een verkoper krijgt, geeft een beeld van zijn of haar reputatie op eBay. Het is een betrouwbare, neutrale bron van informatie over de kwaliteit van de aangeboden artikelen en de klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de verkoper. Als een verkoper erg slechte feedback krijgt of bijvoorbeeld niet blijkt te reageren op e-mails, kan dat een reden zijn om toch maar niet bij hem of haar te kopen.

Als je nog vragen hebt over een artikel, neem dan contact op met de verkoper. Op alle pagina's met aanbiedingen vind je daarvoor de speciale link Vraag het aan de verkoper in het vak Verkopergegevens rechtsboven. De meeste verkopers zijn meer dan bereid al je vragen te beantwoorden.

Zoekopdrachten opslaan

Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Sla je zoekopdracht op en je ontvangt automatisch bericht per e-mail wanneer er een interessant artikel wordt aangeboden.


Terug naar bovenTerug naar boven

Veilig kleding, schoenen en accessoires kopen


Veilig kleding, schoenen en accessoires kopen

Zorg ervoor dat je, voordat je tot de koop overgaat, precies weet wat je koopt. Trek de verkoper na en lees hoe eBay en PayPal je kunnen beschermen.

Weet wat je koopt

Lees de informatie in de objectaanbieding zorgvuldig door.

 • Houd rekening met leveringskosten in de uiteindelijke verkoopprijs. Als je veel geld uitgeeft, controleer je of de verkoper het object verzekert tijdens het transport.

 • Als je meer wilt weten, stuur je de verkoper een e-mail met je vraag. Dit doe je door te klikken op Vraag het de verkoper in het gedeelte met verkopergegevens.

 • Controleer altijd of je de transactie op eBay volledig afhandelt (met een bod of Nu kopen). Transacties die worden beklonken buiten eBay vallen niet onder de beschermingsregelingen van eBay.

 • Betaal je eBay-object nooit met een overschrijving via Western Union of MoneyGram. Deze betaalwijzen zijn niet veilig wanneer je iemand betaalt die je niet kent.

Ken je verkoper

Trek verkopers na, zodat je je transacties met een gerust hart kunt afhandelen.

 • Wat is de feedbackscore van de verkoper? Hoeveel transacties heeft hij/zij voltooid? Hoe hoog is het percentage positieve reacties?

 • Wat zeggen kopers in hun feedback? Zijn ze positief over de verkoper?

 • De meeste topverkopers op eBay hebben net als winkels een retourregeling. Biedt de verkoper een niet-goed-geld-terug-garantie? Wat zijn de algemene voorwaarden?

Kopersbescherming

Mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen tijdens een transactie, dan kun je een beroep doen op eBay en PayPal.

 • Veilig betalen met PayPal: Met PayPal kun je betalen zonder dat de verkoper je bankrekeningnummer of creditcardnummer te zien krijgt. Het is zelfs zo dat PayPal kopers 100% beschermt tegen afschrijvingen van hun bankrekening waarvoor ze geen toestemming hebben gegeven. Bovendien is je aankoop met de kopersbescherming van PayPal tot maximaal EUR 500 gedekt.

 • Veilig handelen en problemen oplossen op eBay: Ga naar Veilig handelen en problemen oplossen voor informatie over de beveiliging van je account en het gebruik van de snelle en efficiënte tools van eBay voor het oplossen van problemen.


Terug naar bovenTerug naar boven


 Geschreven door

eBay
 Koop op eBay

Dameskleding
Damesschoenen
Lingerie
Herenkleding
Herenschoenen
Sportkleding
Bad- en strandmode
Accessoires
Persoonlijke verzorging
 Informatie

Handige Links
 • Koop kleding op eBay
 • eBay zoekopdrachten
 • eBay gidsen
 • eBay prikborden
 • PayPal kopersbescherming
 • Veilig lfohjndr. outlethandelen op eBaytimberland schoenen voor mannen

witte timberland laarzen
timberland boots à la vente
botas de madera gris
Botte de randonnée timberland
timberland barn

Goedkope Primark herenkleding

Primark herenkleding is goedkoop verkrijgbaar bij de grootste en populairste kledingwinkel van Nederland. Inmiddels is de herenkleding van de Primark al bijna net zo populair als de dameskleding van de kledinggigant! Ook de herencollectie is net als de andere kledinglijnen geïnspireerd door de laatste modetrends uit binnen- en buitenland. Ook bij de herenkleding van de Primark staat er wederom één punt van aandacht centraal: de betaalbaarheid van de onwijs leuke items. Mannen hebben nooit meer een excuss om er niet goed uit te zien. Herenkleding van de Primark is altijd stijlvol, hip en trendy, net als de rest van de uitgebreide collectie!

Primark herenkleding

De herenkleding van de Primark is van zeer hoge kwaliteit, voor een vriendelijke prijs. Ook jongens in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar kunnen bijvoorbeeld prima slagen bij de immense winkelketen. Van de nieuwste trends op modegebied, tot de basic items die eigenlijk iedere man in de kast moet hebben hangen, de collectie van Primark Herenkleding biedt het allemaal! In iedere vestiging van een Primark is de verdeling vergelijkbaar. Het grootste deel van de winkel is gewijd aan damesmode, maar vaak is een eventuele nieuwe verdieping gereserveerd voor herenkleding, kinder- en babykleding. Op deze afdeling zijn dan ook de bijpassende accessoires te vinden, zoals schoenen, tassen, hoeden en sjaals.

Assortiment herenkleding Primark:
De Primark herenkleding bestaat relatief vaak uit de basic items, in basic kleuren. Dit houdt in, veel spijkerbroeken, zwarte en grijze broeken en verschillende soorten shirts in effen kleuren. Aan de andere kant biedt de Primark bijvoorbeeld ook onwijs hippe items, zoals de kleurrijke Hawaii shirts, vlotte instappers (schoenen) en de luchtige bloesjes. Zijn de mannen echter op zoek naar een chique pak voor een nette gelegenheid? Dan kun zij hiervoor ook uiteraard binnen het aanbod van Primark herenkleding absoluut slagen. De winkel verkoopt namelijk ook complete pakken, in een chique stijl, maar toch met een casual uitstraling. Het overgrote deel van de herenkleding van de Primark bestaat echter uit de klassieke denim stof, dus de authentieke spijkerstof.

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annulerenTimberland ( 93 Producten)

Timberland: hoogwaardige outdoor producten met respect voor de natuur

De schoenenfabrikant Timberland, opgericht in 1973 in Boston, was aanvankelijk populair vanwege de beroemde beige Timberland schoenen onder jongeren van de hip-hop scene en bouwvakkers. Vandaag de dag, bevat het assortiment van Timberland ook hoogwaardige en duurzame outdoor schoenen en kleding. Trouw aan het motto "Make it Better" worden alle producten uit hernieuwbare en niet-vervuilende materialen, zoals hennep en biologisch katoen en gerecycled rubber residu geproduceerd. Timberland streeft naar bescherming van het milieu en biedt de beste kwaliteit.

Sorteren Pagina 1 van 2 Timberland Euro Hiker FTP herenschoen brown smooth Timberland Euro Hiker FTP herenschoen brown smooth € 149,99 € 129,99 -13% (3) Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Leighland Pull On Laarzen WP bruin Timberland Leighland Pull On Laarzen WP bruin Timberland Leighland Pull On Laarzen WP bruin € 149,99 € 94,99 -36% (2) Gratis levering Beschikbare varianten: 42
Timberland Leighland Pull On Laarzen WP beige Timberland Leighland Pull On Laarzen WP beige € 159,99 € 139,99 -12% (2) Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6 Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin € 219,99 € 189,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Icon 6 Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin € 219,99 € 189,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Euro Sprint Schoenen bruin Timberland Euro Sprint Schoenen bruin € 89,99 € 79,99 -11% Gratis levering Beschikbare varianten: 31 · 32 · 33 · 34 · 34,5 Timberland Londyn Chukka Schoenen zwart Timberland Londyn Chukka Schoenen zwart Timberland Londyn Chukka Schoenen zwart € 129,99 € 109,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Londyn Chukka Schoenen bruin Timberland Londyn Chukka Schoenen bruin € 129,99 € 109,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Beschikbare varianten: US 6 | EU 37 · US 10 | EU 41,5
Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Leighland Laarzen WP blauw Timberland Leighland Laarzen WP blauw € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Londyn Chukka Schoenen bruin Timberland Londyn Chukka Schoenen bruin Timberland Londyn Chukka Schoenen bruin € 129,99 € 109,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Londyn Chukka Schoenen zwart Timberland Londyn Chukka Schoenen zwart € 129,99 € 109,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Euro Sprint Hiker Schoenen zwart Timberland Euro Sprint Hiker Schoenen zwart € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Schoenen bruin € 139,99 € 119,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Ossipee Oxford GTX Schoenen blauw Timberland Ossipee Oxford GTX Schoenen blauw € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6 Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin € 219,99 € 189,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Icon 6 Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin € 219,99 € 189,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Nellie Chukka Schoenen WP bruin Timberland Nellie Chukka Schoenen WP bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Icon 6 Premium Schoenen WP bruin Timberland Icon 6" Premium Schoenen WP bruin € 219,99 € 189,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather grijs Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather grijs Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather grijs € 124,99 € 109,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather blauw Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather blauw € 124,99 € 109,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Women's Canard Resort Mid 2.0 brown Timberland Women's Canard Resort Mid 2.0 brown € 159,99 € 139,99 -12% (2) Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Splitrock 2 Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Schoenen bruin € 89,99 € 79,99 -11% Gratis levering Beschikbare varianten: 31 · 32 · 33 · 34 · 34,5 Timberland Splitrock 2 Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Schoenen bruin € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Euro Hiker Schoenen Low bruin Timberland Euro Hiker Schoenen Low bruin € 134,99 € 109,99 -18% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland GT Scramble Schoenen WP Leather grijs Timberland GT Scramble Schoenen WP Leather grijs Timberland GT Scramble Schoenen WP Leather grijs € 84,99 € 49,99 -41% Beschikbare varianten: 31
Timberland GT Scramble Schoenen WP Leather zwart Timberland GT Scramble Schoenen WP Leather zwart € 84,99 € 69,99 -17% Gratis levering Beschikbare varianten: 31 · 32 · 33 · 34 · 34,5 Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Splitrock Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock Hiker Schoenen bruin € 164,99 € 139,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Chillberg Rime Ridge HP laarzen Junior WP beige Timberland Chillberg Rime Ridge HP laarzen Junior WP beige € 109,99 € 89,99 -18% Gratis levering Beschikbare varianten: 31 · 32 · 33 · 34 · 35 Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo € 189,99 € 159,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo € 189,99 € 159,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart € 189,99 € 159,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Nellie Chukka Schoenen WP bruin Timberland Nellie Chukka Schoenen WP bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Icon 6 Premium Schoenen bruin Timberland Icon 6" Premium Schoenen bruin € 229,99 € 199,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Killington Chukka Schoenen zwart Timberland Killington Chukka Schoenen zwart Timberland Killington Chukka Schoenen zwart € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 13,5 | EU 32
Timberland Killington Chukka Schoenen bruin Timberland Killington Chukka Schoenen bruin € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen blauw Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen blauw Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen blauw € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 13,5 | EU 32 · US 1,5 | EU 33 · US 3 | EU 35
Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen grijs Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen grijs € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen grijs Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen grijs Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen grijs € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin € 89,99 € 79,99 -11% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland GT Scramble Schoenen Leather grijs Timberland GT Scramble Schoenen Leather grijs € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Euro Hiker Schoenen beige/zwart Timberland Euro Hiker Schoenen beige/zwart € 109,99 € 89,99 -18% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin € 89,99 € 79,99 -11% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen bruin € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen grijs Timberland Splitrock 2 Hiker Schoenen grijs € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather blauw Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather blauw Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather blauw € 124,99 € 109,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather grijs Timberland Euro Hiker Schoenen Fabric/Leather grijs € 124,99 € 109,99 -12% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Glidden Camp Schoenen WP blauw Timberland Glidden Camp Schoenen WP blauw € 79,99 € 49,99 -37% Beschikbare varianten: 36 · 38 · 39 · 40 Timberland Men's Chocorua Trail brown/green Timberland Men's Chocorua Trail brown/green € 149,99 € 129,99 -13% (12) Gratis levering Beschikbare varianten: 41,5 · 42 · 43 · 44,5 Timberland GT Scramble Mid Leather WP Schoenen bruin Timberland GT Scramble Mid Leather WP Schoenen bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Beschikbare varianten: 41 · 41.5 · 44 Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart € 189,99 € 159,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold-Down Schoenen zwart € 189,99 € 159,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo Timberland Teddy fleece winterschoenen waterproof, fold-down-boo € 189,99 € 159,99 -15% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin Timberland Chamonix Valle Laarzen bruin € 149,99 € 129,99 -13% Gratis levering Beschikbare varianten: US 6 | EU 37 · US 10 | EU 41,5 Timberland Ossipee GTX Schoenen blauw Timberland Ossipee GTX Schoenen blauw € 79,99 € 69,99 -12% Gratis levering Beschikbare varianten: US 4 | EU 36 · US 5,5 | EU 38 · US 6 | EU 39 Timberland Splitrock 2 Schoenen bruin Timberland Splitrock 2 Schoenen bruin € 89,99 € 79,99 -11% Gratis levering Beschikbare varianten: 38 · 39 Timberland Killington Chukka Schoenen zwart Timberland Killington Chukka Schoenen zwart Timberland Killington Chukka Schoenen zwart € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 4,5 | EU 37 · US 6 | EU 39
Timberland Killington Chukka Schoenen bruin Timberland Killington Chukka Schoenen bruin € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 5,5 | EU 38 · US 6 | EU 39 · US 7 | EU 40 Timberland Leighland Mid WP Laarzen grijs/blauw Timberland Leighland Mid WP Laarzen grijs/blauw € 169,99 € 114,99 -32% Gratis levering Beschikbare varianten: 37 · 38,5 · 39,5 Timberland Euro Sprint Hiker Schoenen bruin Timberland Euro Sprint Hiker Schoenen bruin € 159,99 € 139,99 -12% Gratis levering Beschikbare varianten: 41 · 41,5 · 44,5 · 45 Timberland Killington Chukka Schoenen bruin Timberland Killington Chukka Schoenen bruin Timberland Killington Chukka Schoenen bruin € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 5,5 | EU 38 · US 6 | EU 39 · US 7 | EU 40
Timberland Killington Chukka Schoenen zwart Timberland Killington Chukka Schoenen zwart € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 4,5 | EU 37 · US 6 | EU 39 Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen grijs Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen grijs Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen grijs € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen blauw Timberland Ossipee Ox GTX Schoenen blauw € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 13,5 | EU 32 · US 1,5 | EU 33 · US 3 | EU 35 Timberland Chillberg Rime Ridge HP Laarzen WP beige Timberland Chillberg Rime Ridge HP Laarzen WP beige € 109,99 € 89,99 -18% Gratis levering Beschikbare varianten: 36 · 37 Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin € 139,99 € 84,99 -39% Gratis levering Beschikbare varianten: 41 · 44,5
Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin € 139,99 € 84,99 -39% Gratis levering Beschikbare varianten: 41 Timberland Greeley Approach Schoenen Low zwart Timberland Greeley Approach Schoenen Low zwart € 119,99 € 89,99 -25% Gratis levering Beschikbare varianten: 37 · 38 Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin € 139,99 € 84,99 -39% Gratis levering Beschikbare varianten: 41
Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin Timberland Euro Hiker F/L Schoenen bruin € 139,99 € 84,99 -39% Gratis levering Beschikbare varianten: 41 · 44,5 Timberland Women's Chocorua Trail Gore-Tex brown/green Timberland Women's Chocorua Trail Gore-Tex brown/green € 149,99 € 129,99 -13% (2) Gratis levering Beschikbare varianten: 37 · 37,5 · 41,5 · 42 Timberland Leighland Pull On Laarzen WP beige Timberland Leighland Pull On Laarzen WP beige Timberland Leighland Pull On Laarzen WP beige € 159,99 € 139,99 -12% (2) Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Leighland Pull On Laarzen WP bruin Timberland Leighland Pull On Laarzen WP bruin € 149,99 € 94,99 -36% (2) Gratis levering Beschikbare varianten: 42 Timberland Killington Chukka Schoenen bruin Timberland Killington Chukka Schoenen bruin Timberland Killington Chukka Schoenen bruin € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Verkrijgbaar in vele maten
Timberland Killington Chukka Schoenen zwart Timberland Killington Chukka Schoenen zwart € 69,99 € 59,99 -14% Gratis levering Beschikbare varianten: US 13,5 | EU 32 Timberland Chillberg Schoenen Mid WP bruin Timberland Chillberg Schoenen Mid WP bruin € 159,99 € 104,99 -34% Gratis levering Beschikbare varianten: 45 · 47,5 Meer producten tonen   Sorteren Pagina 1 van 2

Timberland outdoor kleding en schoenen

Timberland is vernoemd naar een populair model waterdichte, leren laarzen in opvallende gele kleur waarmee het bedrijf uit New England zichzelf in de jaren zeventig op de kaart zette. De schoenmakers van Timberland ontwikkelde een nieuwe manier om zolen zonder stiksels aan de rest van de schoen te bevestigen waardoor voor het eerst echt waterdichte schoenen op de markt verschenen. Internationaal succes volgde een paar jaar later omdat Timberland schoenen met hun stoere uiterlijk goed combineerde bij een All-American look van spijkerbroek en houthakkersshirt. Door een eigen eenvoudige stijl te ontwikkelen werden de schoenen en laarzen van Timberland een begrip, zowel in outdoor als lifestyle kringen. De schoenen van Timberland zijn makkelijk te combineren, duurzaam en comfortabel.

Timberland, een veelzijdig merk

Inmiddels is Timberland uitgegroeid tot een mondiaal merk dat zich richt op de outdoor levensstijl en vindt u diverse producten op CAMPZ.be. Naast een groot assortiment klassieke wandelschoenen zijn onder andere verkrijgbaar: De kleding van Timberland is sportief, gemaakt voor de praktisch ingestelde liefhebber van wandelen en trekking. Timberland outdoor bergschoenen zijn te vinden in stijlvolle modellen. T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints: van All-American opdrukken tot het beroemde logo met de boom. De rugbyshirts en polo’s kennen meer traditionele streepmotieven en zijn te combineren met andere casual kleding.

Timberland: de standaard voor outdoorschoenen

Toch blijft de schoen centraal staan bij Timberland. Voor zowel mannen als vrouwen heeft Timberland schoenen voor diverse bezigheden in de natuur. Karakteristiek voor Timberlands zijn de aardse kleuren: zwart, verschillende tinten bruin of groen. De wandelschoenen zijn waterdicht en vindt u in klassieke halfhoge modellen die de enkels steunen. De rubber zolen van Timberland schoenen staan bekend om hun lange levensduur en vormen een karakteristiek onderdeel van de wandelschoen. De laatste jaren heeft Timberland lagere modellen wandelschoenen geïntroduceerd die meer op conventionele sportschoenen lijken. Ook deze schoenen zijn waterdicht en ademend dankzij het gebruik van Gore-Tex. Het buitenleven bestaat niet alleen uit wandelen. Timberlands zijn verkrijgbaar als winterlaarzen voor winterse omstandigheden, voor op de fiets, als stevige sandalen voor in de zomer, watersport of gewoon als eenvoudige maar stijlvolle vrije tijd schoen. Van bootschoen tot sneeuwlaars, de schoenen van Timberland geven zekerheid onder alle omstandigheden.
Klantenservice Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-17u. 025 880852 Nieuwsbrief Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u. 4 Tevreden klanten Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen! Onze betaalwijzen Bankoverschrijving Wij verzenden met Internationaal Partner Mobile Version Onderscheidingen Onze partners U vindt ons ook op Veiligheid Onze campz.be klantenbeoordelingen bij Trusted Shops 4.66 / 5 bij 193 beoordelingen. Service

Veelgestelde vragen

Contact

Verzending

Retour

Cadeaubonnen

Verklaring gegevensbescherming

Algemene voorwaarden

Outdoor advies Aankoopadvies Product van de maand Uitrustingstips Productonderhoud Outdoor encyclopedie

CAMPZ

Over ons

Colofon

B2B - Business Sales

Nieuwsbrief

Sponsoring

Perscontact

Carrière

Quicklinks Woordenlijst A - H Woordenlijst I - P Woordenlijst Q - Z Productarchief

Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten.
De doorgestreepte prijs is de adviesprijs van de fabrikant.
3 Geldt voor bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn en per PayPal of creditcard betaald worden. 1-3 werkdagen levertijd.
4 € 10,- nieuwsbriefwaardebon is geldig vanaf een minimale bestelwaarde van € 99,-. Max. één waardebon per bestelling inwisselbaar. U kunt zich op ieder moment afmelden.
6 Kleine producten gratis verzonden vanaf € 50,-. Fietsen en bulkgoederen gratis verzonden vanaf € 499,-.
© 2017 internetstores GmbH

Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten. © 2017 internetstores GmbH