timberland sko københavn, Timberland branford fisherman sandal sandaler sort damesko, timberland earthkeepers stormbuck chelsea boot forhandlere timberland sorte støvler

Timberland branford fisherman sandal sandaler sort damesko,timberland støvler udsalg,billig København butik

Timberland branford fisherman sandal sandaler sort damesko,timberland støvler udsalg,billig København butik_checkout
 • Description
 • Shipping Info
 • Review
timberland støvler Billig grå Timberland Damesko Sandaler , Timberland branford fisherman sandal sandaler sort damesko,timberland støvler udsalg,billig København butik timberland Billig støvle udsalg,København outlet
du kunne ikke bede om meget mere komfort i en sandal. læderet dækket ortholite® fodseng holder dig komfortabel og støttet hele dagen, dæmpning eva mellemsål giver støddæmpning, og den bemærkelsesværdige sensorflex ™ teknologi gør jorden føler super glat under fødderne. hos timberland® ønsker vi dig at være komfortabel og stilfuld dog, så vi har givet de branford fisherman kvinders sandal en slående, strappy design, der vil se godt ud på sommerdage eller nætter.
funktioner:
premium fuldnarvet læder overdel for komfort og langvarig slid
justerbar ankelrem hjælper dig med at få den rigtige pasform
super blødt syntetisk ruskind foring holder dig komfortabel hele dagen
super dækket comfy læder ortholite® skum sål giver dæmpning, støtte og åndbarhed
let og langvarig kompression støbt eva ydersål puder og absorberer stød
for stor greb og langvarig slid har vi brugt 15% genanvendt gummi bælg i forfoden og hæl områder
sensorflex ™ teknologi giver støtte, suspension og fleksibilitet
er du interesseret i timberland branford fisherman sandal så skynd dig ind til timberland fremragende værdi århus , her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. her kan du finde information omkring timberland branford fisherman sandal. timberland er det bedste indenfor mode. eksklusive damesko, der passer perfekt til dig og dine behov.

You may also like...

timberland sorte støvler

barn støvler
womens timberland bottes pas cher
timberland stål tå støvler
korting timberland laarzen
loja outlet de madeira
Log ind Køb abonnement
Hug. Medinas nye album falder ikke i anmeldernes smag. Mildest talt.
Foto: Simon Fals (arkiv)

Hug. Medinas nye album falder ikke i anmeldernes smag. Mildest talt.

Musik
 • Kopiér link

1-2 stjerner: Anmelderne høvler Medinas »gumpetunge ligegyldigheder«

De danske anmeldere gider ikke lytte til Medinas skoleengelsk og Eurovision-sange.

Musik
 • Kopiér link

Medina er en populærkulturel adelig i Danmark.

Og adel forpligter.

Det lader dog ikke til, at popsangeren kender særlig godt til den læresætning, skal man tro de danske anmeldere, der piller hendes nye album fra hinanden.

Det er kedeligt. Det er uoriginalt. Og så savner de endda Medinas typiske mishandling af det danske sprog på det engelsksprogede album.

Eurovision-mellemvare

Berlingskes anmelder bruger sin første sætning på at slå fast, at Medina ikke er nogen stor sproglig begavelse. Men det til trods, skriver han, er der det charmerende ved hendes tekster, at man kan mærke, at der er menneske bag dem. I hvert fald, når de er på dansk.

»Man har fornemmelsen af, at hun skriver, som hun taler. Og det er faktisk en kvalitet. For det gør, at der træder et menneske frem i de pumpende klub-tracks«, skriver anmelderen.

På det nye album, 'We Survive', er der 10 nye sange og tre danske sange oversat til engelsk. Den personlige kvalitet, der ligger i det dårlige dansk på Medinas modersmålsplader, forsvinder på engelsk, mener anmelderen.

Han roser åbningsnummeret 'Runnin Out Of Love', men skriver, at »både førstesinglen 'We Survive' og andre nye sange som 'Someone New' står svagt og balancerer faretruende tæt på Eurovision-mellemvare. Men det hænger altså i høj grad også sammen med det anonyme engelsksprogede udtryk«.

 • To stjerner.

Gumpetunge ligegyldigheder

På Ekstra Bladet er de berømte og berygtede for at gå til den i deres anmeldeser. Deres anmeldelse af 'We Survive' er ingen undtagelse.

Anmelderen begynder med at sige, at dette Medinas tredje album på engelsk heller ikke bliver hendes gennembrud på verdensmusikscenen.

»Det skyldes ikke mindst det faktum, at når man synger på engelsk, så hedder konkurrenterne jo ikke længere Sys Bjerre og Søs Fenger, men Rihanna og Robyn, og det kræver trods alt lidt mere format end disse gumpetunge ligegyldigheder tilsat auto-tunede floskler på syvendeklasses niveau«, som det hedder.

Anmelderen noterer sig, at abummet mest lyder som et provinsdiskotek klokken »Skinny Bitch om natten« (drikker man det i provinsen?). I lighed med de resterende anmeldere, mener han også, at noget af Medinas kendetegn

forsvinder på det engelske ablum.

»Når Medina synger på dansk må man medgive hende en vis genkendelighed (ikke nødvendigvis at forveksle med originalitet), men på udenlandsk lyder hun blot som endnu en håbefuld poptøs fra de indledende runder af Amercian Idol«.

»Det kan måske undskyldes, når man er 16-17 år, men Medina er altså dobbelt så gammel og burde ærligt talt efterhånden have andet end banaliteter at byde ind med«.

 • En stjerne.

Strandet i 2009

Man skulle tro, at anmelderne havde koordineret forklaringer, inden de satte sig til den digale slagtebænk.

Mest læste

 1. Direktør i Netto: Sæt prisen på økovarer ned og giv alle råd til økologi

 2. Historikere kalder finale i DR-drama ensidigt venstredrejet

 3. Småbørnsmor til økopræstinder: Jeres illoyale prædiken om, hvad et 'rigtigt' moderskab er, sætter os årtier tilbage

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

I MetroXpress skriver anmelderen i lighed med både Berlingske og Ekstra Bladet, at Medina gør sig dårligere på engelsk end på dansk. Produktionerne er han heller ikke imponeret over. Ikke fordi det hele fejler noget, men fordi det er uoriginalt.

»Det hele er dog bare hørt så uendeligt mange gange før, at det virker som om, lyden er strandet i 2009. Og man må bare konstatere, at Medina på den store scene i den grad får baghjul, når konkurrenterne pludselig hedder Sia, Robyn eller Tove Lo«, skriver han.

»En af Medinas sædvanlige forcer er de dagbogsagtige og ekstremt nære tekster, der alt efter humør er enten ærlige eller banale. Oversat bliver de dog kun til det sidste. Albummet lider altså kraftigt under, at Medinas stemme ganske enkelt ikke brænder igennem på skoleengelsk«.

Mest af alt lyder 'We Survive' som et opsamlingsalbum fra Eurovision, skriver han.

 • To stjerner.

Leflen for det tyske marked

Her i avisen roser vores anmelder Medina for ikke at være bange for at prøve noget nyt. Sådan helt generelt. Men i det konkret eksempel med 'We Survive' står hun stille, skriver han.

Han kalder albummet for »en middelmådig samling sange, der smager lidt på tidens skiftende EDM-tendenser, men ikke på noget tidspunkt sætter tænderne i for alvor«.

Anmelderen bruger også en del af anmeldelsen på en billedanalyse af coveret, hvor en nøgen Medina sidder og krammer en anden nøgen Medina. Er det sjov? Nej, skriver han. Medina er ikke en joker. Hun placerer sig selv som outsideren, der står imod alle haterne, og det er en komisk position som dronningen af dansk popmusik, skriver han.

»Og så er vi tilbage ved det kitschede cover. Det mutte udtryks mulige personlige undertoner dukker aldrig op på ’We Survive’. Det ender derfor med at lyde som et produkt, der er tænkt til det voksende tyske marked. Og ikke andet. Hvilket er et for lavt ambitionsniveau for en, hvis popmusik tidligere bar på flere fortællinger end den mest banale om at være in it for the money. Det er ikke elendigt, men med Medinas status må man forvente mere og et skarpere skel i en popverden fuld af hurtige løsninger og dårlige kopivarer«, skriver han.

Læs mere

 1. Super Bowl inviterer Justin Timberlake tilbage efter brystsmutter

 2. 5 sange du bør høre: Harvey Weinstein-associationer og varm dansksproget R'n'B

 3. Boom! Boom! Boom! Nick Cave fik hjertet til at slå hårdt i Royal Arena

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

 • To hjerter.

Og så lige et par eksempler. Engang hed de ’Jalousi’ og ’Når intet er godt nok’. Nu hedder de 'Jealousy' og 'Good Enough'. Her er et vers fra hver over for hinanden.

 • Kopiér link

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

 • Bisses trilogi og liveoptræden giver blodstænk på sjælen

 • Musikpris blev hjemmesejr til Norge

 • DF og K kalder musikeres politiske udmeldinger for overfladiske

 • Medina og Thomas Helmig hænger ud i ydre Nørrebros nye festhus

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

For abonnenterTimberland, Kenneth Cole Track Shoppers Who Opt-In For Deals

Retailers Lure Shoppers With Opt-In In-Store Offers App

By Published on .

Would you trade your location data for an in-store discount?

That's the idea behind Swirl, a mobile app now being used by retailers like Kenneth Cole and Timberland in Manhattan and other cities.

The Swirl sensor at retail.
The Swirl sensor at retail.

The app can target those with a declared interest in designer duds or tough terrain footwear, and even if they've perused a specific section of those stores.

At the Kenneth Cole in Grand Central recently, shoppers who downloaded the Swirl app and allowed it to track their location were notified of a 20% discount on full-priced merchandise. When they clicked to view more information and accept the offer, a countdown clock started, giving them an hour before the deal expired.

"Because it's opt-in…you're receptive to it," said Ryan Shadrin, VP of retail and digital commerce at Timberland, which is also testing Swirl. "It doesn't feel big brother-ish, he added. "We see a lot of these technologies come across the windshield."

The shoe retailer has tested Swirl since May in two stores, one in New York and one in Boston. According to Mr. Shadrin, 72% of offer recipients checked out the offers and 35% redeemed them. Around 750 shoppers have been served Timberland's 20% discount.

Shoppers browsing through Kenneth Cole's sleek leather jackets and slinky print dresses might notice small circular devices resembling air fresheners stuck to the walls throughout in its Manhattan locations. These are Swirl sensors, which pick up on where Swirl users who have enabled location tracking in the app are in the store. The devices are placed near handbags, men's and women's apparel sections, accessories and by the doors and dressing rooms.

Kenneth Cole, Grand Central, NYC
Kenneth Cole, Grand Central, NYC

People who do not have the Swirl app or do not have location tracking enabled in the app are not tracked by the sensors.

Other technologies such as Nomi track patrons via their mobile devices in retail locations and restaurants using sensors. Nomi, however, does not require an opt-in to track consumers' footpaths in-store, or even when they walk by a storefront.

The idea behind Swirl In-Store is to track how long people linger in various sections of the shop, and possibly aim an offer to their phones based on that information. For instance, spending ten minutes looking at shoes might spur a discount on a certain brand of footwear. "It will actually wake up your phone and send you a push message," said Hilmi Ozguc, founder and CEO of Swirl.

"Goal number one, of course, was to gather some valuable data," he added.

Charm jewelry maker Alex and Ani is also testing the in-store technology, as is Exhale Spa and Boutique. Today the app is available only for iPhone 4 or 5 but an Android version is in the works, said Mr. Ozguc.

Ultimately, companies using in-store mobile tracking and offers want to tie such programs to their broader loyalty programs and other customer databases. Still, most companies testing new data-generating technologies and loyalty programs have yet to integrate. That is part of Timberland's "long-term omni-channel" strategy, said Mr. Shadrin.

The boot and boat-shoe maker expects to expand the Swirl program to other locations, added Mr. Shadrin. "Our hope for the fall would be to basically expand the test. We're taking a modulated approach."

Most Popular
In this article:
 • Beauty/Fashion
 • Data-Driven Marketing
 • Digital
 • Retail
 • Shopper Marketing