Støvler & forete støvler - Lekmer.no - lekmer.no timberland støvler på salg

Støvler & forete støvler - Lekmer.no

Hvilket barn har ikke sett en vanndam eller en stor snøhaug og umiddelbart kjent suget etter å hoppe i den? Med våre barnestøvler kan du som forelder rolig lene deg tilbake, la barna dine hoppe så mye de bare orker, og smile av de lykkelige uttrykkene i ansiktene deres. Med et par kvalitative støvler finnes det ikke dårlig vær, og dine barn kan leke fritt utendørs, uten kalde og våte tær.

Hos oss på Lekmer.no kan du finne et stort utvalg av støvler for både små og store barneføtter. Vi har flere forskjellige velkjente varemerker som kommer til å tiltale deg som forelder, samtidig som barnas øyne kommer til å lyse når de ser våre forskjellige barnestøvler med motiv fra filmer og barneprogram. Våre støvler i Gore-tex holder varmen tross flere minusgrader, og vårt store utvalg av modeller og farger gjør at ditt barn alltid finner noe som passer akkurat dem perfekt. Hos oss finner du også allværsstøvler, og vanntette vinterstøvler utrustet med blant annet filtfôr for å holde føttene tørre og varme. Med størrelser mellom 17 og 39 kommer du garantert til å finne noe som passer akkurat ditt barn.

De fleste har nok hørt om det svenske varemerket Kavat og har med stor sannsynlighet selv hatt et par kavatsko i barndommen. I Lekmer.no's store sortiment finner du deres sko og støvler, blant annet de klassiske Lær-å-gå-skoene med en ekstra støtte rundt ankelen, for de første skrittene, men også fleecefôrede støvler laget for vårt skandinaviske vær, med fokus på holdbarhet og kvalitet. Du finner også de utrolig populære Dr Martens støvlene som i mange år har tiltalt både store og små. Med sitt høye skaft og snøring er denne skoen, uansett årstid, alltid et riktig valg. Med glidelås på siden er den dessuten enkel å ta av og på, også for de mindre barna.

Hos Lekmer.no finner du støvler fra velkjente varemerker, for eksempel støvler fra Viking. I vårt store sortiment finnes det noe for alle, og med god service og rask levering lover vi trygg netthandel.