Plumbo Rengjøring Fettløser alle hvite støvler

Plumbo Rengjøring Fettløser

Plumbo Rengjøring Fettløser – er et produkt basert på en prisvinnende biologisk avfetter/mikroemulsjon som er effektiv på alle typer fett i hus- holdningen: Vegetabilsk og animalsk, olje og smuss – også brent fett og sot.

 • Bruksanvisning
 • Produktbeskrivelse
 • Sikkerhetsdatablader
 • Utsalgssteder

Hvordan bruke Plumbo Rengjøring Fettløser: 

Åpne spraydysen ved å vri munnstykket. Spray rett på området som skal rengjøres, ca. 20 cm avstand. La virke i 2 min., tørk av med en tørr klut eller papir. Bruk evt. skuresvamp på gjenstridige flekker.

PÅ UTSTYR I DIREKTE KONTAKT MED MAT: Avkjøl utstyret. Spray direkte på matrestene og la virke i opptil 15 min. Skyll rent med kaldt vann, ettervask som vanlig oppvask. For gammelt og skikkelig fastbrent fett anbefales Plumbo Rengjøring Ovn & Grillrens.

FETTFLEKKER PÅ TEKSTILER: Spray på, la virke i max. 5min. før plagget vaskes på vanlig måte. Varsom ved bruk på hvite tekstiler.

FJERNING AV HEKSESOT: Fukt en microfiberklut/lofri fille i rent vann, spray fettløser direkte på kluten, vask over området som er angrepet. Overmaling er ikke nødvendig.

RENGJØRING AV FELGER, SYKLER OG KJEDER: Spray på, la virke til olje og smuss løser seg opp. Bruk gjerne en børste for å oppnå best mulig effekt før middelet spyles av.

 

Plumbo PowerClean Fettløser – er et produkt basert på en prisvinnende biologisk avfetter/mikroemulsjon som er effektiv på alle typer fett i hus- holdningen: Vegetabilsk og animalsk, olje og smuss – også brent fett og sot.

Effektiv på tepper, møbelstoffer og som forbehandling av fett- tilsmussede tekstiler.

En sterk og unik sammensetning som samtidig er miljøriktig; inneholder kun biologisk nedbrytbare stoffer.’

 

Plumbo Clean Fettløser ligger som frivillig sortiment hos noen av butikkene, så dersom du ikke finner den har de mulighet til å ta den inn for deg!

Jernia
Megaflis
Staples
EuroPris
Ultra
Meny
EuroSpar
Monter
Vakre Hjem
Fargerike
Malia
Spar
Maxbo
Bunnpris

RELATERTE PRODUKTER


alle hvite støvler

timberland bottes pour enfants
botas negras para hombre Timberland
logoland logo
Gutscheincode
Hopp til innhold
 
Søk
Følg meg på Instagram

DEN HVITE GENSEREN I KK

Etter intervjuet i KK kom ut har jeg fått veldig mange spørsmål om jeg kan legge ut oppskriften på den stripete strikkegenseren mamma har på seg på bildet. Det er kanskje ikke så lett å se at den er stripete, men det er akkurat det som gjør den ekstra fin synes jeg. Denne er i offwhite og hvit, men kan selvfølgelig også strikkes i alle mulige fargekombinasjoner. Både mamma og jeg har strikket flere kombinasjoner; rød/rosa, muldvarp/armygrønn, svart/koksgrå og beige/lyseblå. Så her er det bare å være kreativ!

Her er mamma sin oppskrift på genseren;

Genseren strikkes i Påfuglgarn – hvitt og offwhite. Du trenger 4 nøster hvitt garn, og 3 nøster offwhite.

Legg opp på pinne nr 8 hvitt garn 94 masker.

Strikk vrangbord, en rett og en vrang 10 omganger. Skift til offwhite garn og strikk 10 omganger rett. Så hvitt garn 10 omganger rett. Så offwhite garn 10 omganger rett. Genseren er da ca 45 cm lang etter min strikkefasthet.

Arbeidet legges til side.

Armer: Legg opp 24 masker hvitt garn og strikk en rett og en vrang 10 omganger. Skift til offwhite garn og strikk 10 omganger rett. Så hvitt garn 10 omganger rett. Så 10 omganger rett offwhite. Så 10 omganger rett hvitt. Så 10 omganger rett offwhite. Det økes jevnt hver 3-4 omgang 2 masker til 50 masker fra du begynner med rettmasker til du er ferdig med siste 10 omganger offwhite .

Raglanfelling:

Sett den ene armen på pinnen der du har bolen, strikk 47 masker hvitt og strikk inn den andre armen på pinnen og helt til du har strikket hvitt på der du satte den første armen. Nå har du hele genseren på pinnen der du strikket bolen.

Fortsett så med raglanfelling. Dvs du feller to masker sammen på den ene siden av armen, strikker maskene på armen og feller de to siste maskene på armen og de to første maskene på bolen. (Hold tråden litt hardt sammen slik at det ikke blir stor glippe på der du feller. ) Gjør det samme på andre armside. Strikk to omganger uten å felle, så felles det, strikk to omganger uten å felle, så felles det. Dette gjøres hele veien opp til halsen felles av i sin helhet. Det skiftes mellom hvitt og offwhite garn som på bolen. Dvs 10 omganger hvitt, 10 omganger offwhite. Tilslutt avsluttes genseren med hvitt 1 rett og en vrang 12 omganger mens du samtidig fortsetter fellingen. Dette blir halsen.

Fell av hele arbeidet og så er genseren ferdig.

BenteLangmoGenser1

Hele genseren er 62 cm fra halsen og ned, bredden er 52 cm og lengden på armene fra under armen og ned er 45 cm.

Denne genseren blir like fin dersom du vrenger den og bruker vrangsiden ut, altså som rettside.

Hvis garnet oppleves flatt etter å ha vasket den på 30 grader ullvask (uten sentrifugering) så børstes den opp med å bruke en natur hårbørste som får den lodden igjen. Dette garnet nupper ikke men kan loe dersom du bruker genseren til svarte klær.

Publisert i DIY

37 kommentarer

 1. Laila
  Svar

  Hei. Veldig fin, den har jeg lyst til å strikke. Men hvor mange nøster garn går det med til en genser?

  1. linelangmo
   Svar

   Jeg skrev det rett inn i oppskriften

   Finn din drømmeøy i Karibia

   Linae
   Medlem siden 2012, besøkt 38 land

   Foto: iStock
   Foto: Thinkstock
   Foto: Thinkstock
   De fleste av oss har drømt om å nyte livet og solen på ren hvit paradisstrand på en øy i Karibia. Charterarrangørene har gjort denne drømmen litt mer realistisk ved å tilby gode pakkereiser hit. Her får du en guide som hjelper deg med å finne øya som er perfekt for dine ønsker og behov.
   Publisert 10 juli 2017

   De fleste av de karibiske øyene byr på hvite strender, svaiende palmer, strålende sol fra en skyfri himmel, stemningsfull musikk - og en smilende lokalbefolkning. Men det kan være vanskelig å skille øyene fra hverandre. Hvilken øy er best hvis du ønsker god shopping eller hvilken øy har de mest barnevennlige strendene? Her hjelper vi deg med å finne din paradisøy i Karibia.

   St. Lucia

   Dette er øyen for deg som vil ha late dager på stranden, koble av med en god bok og stenge hverdagens stress ute. Her er det nok av steder hvor du kan være for deg selv. Skulle du ønske å komme ut av dvalen er det likevel mange aktiviteter å velge blant. På St. Lucia trives de fleste. Men hvis du er på jakt etter et pulserende natteliv bør du kanskje velge en av de andre øyene. Hit reiser du på egen hånd.
   Her kan du bestille flybilletter til St. Lucia.

   Cuba

   Cuba skiller seg ut blant de karibiske øyene. Øya er både større enn de andre øyene, og den har mye mer å tilby deg som turist. Enten du foretrekker å nyte dagen på langstrakte strender eller utforske øyas spennende kulturhistorie. Et besøk i Havanna med sine fargerike hus og biler er nesten et must. Varadero er et velkjent feriested med fine strender, men det er mange andre å velge mellom på Cuba. Hit kan du reise med Ving, Apollo eller på egen hånd.
   Les mer og se priser her.

   Guadeloupe

   På denne karibiske øya finner du mange flotte strender og innbydende turkist hav, som på mange av de andre øyene. Vil du ha en aktiv ferie vil du i tillegg finne mange spennende muligheter her. Du kan bestige vulkaner, snorkle blant koraller, utforske Guadeloupe eksotisk jungel eller fortape deg i Creole Zouk? Her trives de fleste uansett alder og interesser, men det er ikkeen partyøy. Hit kan du reise på egen hånd.
   Her kan du bestille flybilletter til Guadeloupe.


   Aruba

   Aruba er en av de mer kjente øyene i Karibia, og det er lett å forstå hvorfor. Her er det rene hvite strender, svaiende palmer og et innbydende hav. Eagle Beach er en av øyas mest berømte strender og en av de beste i verden. Aruba er svært populær blant par og nygifte, men her trives også vennegjengen som ønsker å sole seg, bade, spise og drikke godt. Arbua passer perfekt for deg som liker strandlivet og vil ha en rolig ferie. Men ønsker du deg fest og moro vil du også kunne nyte nattetimene på Aruba. Hit kan du reise på egen hånd med Ving eller så bestiller du fly og hotell selv.
   Her kan du bestille flybilletter til Aruba.


   Barbados

   Barbados er en av de karibiske øyene som lenge har vært populær. Øya byr på vakre strender, flott natur, et sydende uteliv og god mat. Den historiske byen Bridgetown, som er på UNESCOs verdensarvliste, byr på både shopping, et utvalg av museer, St. Michael katedral og spennende lukter og lyder. Ut over strandlivet og Bridgetown er det ikke så mye å finne på, så her trives du best hvis du liker stranden, fest og enklere shopping. Hit kan du reise med Ving eller på egen hånd.
   Her kan du bestille fly og hotell på Barbados.


   St Martin / St Maarten

   Mange diskuterer hva øya egentlig heter, men sannheten er at øya er delt mellom to nasjoner; Nederland og Frankrike. Derfor er både skrivemåte og øya delt i to, med slående forskjeller. Nederlandsk side føles mer turist tilpasset med store hoteller og kasinoer, mens den franske delen føles mer ekte med mindre bygninger og utrolig god mat. Her er det mange gode restauranter. Reiser du med Ving kan du velge å kombinere de to sidene. Hit reiser du på egen hånd.
   Her kan du bestille fly og hotell til St.Martin.


   Trinidad og Tobago

   Disse to øyene er begge svært vakre, men ganske forskjellig fra hverandre. For de som liker fart og action vil Trinidad med sin shopping og mange aktiviteter passe best. Foretrekker du hvite strender, turkist vann og frodig natur vil naboøya Tobago passe deg bedre. Ikke gå glipp av den utrolig vakre stranden Pigeon Point på øyas vestside. Du kan reise hit med Apollo eller på egen hånd.
   Finn charterreiser til Trinidad og Tobago

   Antigua og Barbuda

   Antigua er en av de vakreste øyene i Karibia, med hele 365 strender å velge mellom og et hav som er mer turkis enn noen andre steder. Dessuten har Antigua en rik historie, fascinerende kultur og en alltid smilende lokalbefolkningen. Naboøya Barbuda er også utrolig vakker, med sine unike rosa sandstrender, historiske ruiner og uberørt natur. Begge øyene har en romantisk og luksuriøs atmosfære, og passer for deg som setter pris på nettopp dette. Hit reiser du med Ving eller på egen hånd.
   Her kan du finne en flybillett til Antigua og Barbuda.

   Jamaica

   Det er umulig å si Jamaica uten å smile og tenke på hvite sandstrender, turkist vann, Bob Marley og fengende reggaemusikk. I tillegg til disse åpenbare attraksjonene, kan du besøke eventyrlig vakre fossefall. Montego Bay tilbyr bading, shopping og underholdning, mens den roligere Negril tilbyr paradisstrender som er langgrunne og barnevennlige. Jamaica er et sted hvor alle vil trives og du er nesten garantert å få den beste ferien du kan ønske deg. Du kan reise hit med Ving eller på egen hånd.
   Se alle charterreiser til Jamaica her.   Den dominikanske republikk

   På denne øya er også strendene og havet fabelaktig. Det som skiller Den dominikanske republikk fra de andre eksotiske øyene er at her kan du finne overnatting i alle prisklasse. Her finner du også vakre fossefall, regnskogkledde fjell og herlige merengue- og bachatatoner å danse til. I tillegg til fred og ro har du mulighet for shopping og golf, så her vil de fleste trives. Til Den dominikanske republikken kan du reise med Apollo, Ving, Star Tour eller på egen hånd.
   Se alle charterreiser til Den dominikanske republikk.   Grenada

   Denne lille og relativt uberørte øya er perfekt for deg som ønsker å stresse ned og slappe av. Her er tempoet rolig og alle du møter har et stort smil om munnen. Grenada er et romantisk reisemål som i tillegg til bading og soling byr på fantastisk snorkling og dykking, samt spennende fotturer gjennom frodig fjellterreng til vakre fossefall. Besøk gjerne naboøya Petit Martinique og City of St. George for flere gode opplevelser. Grenada er kjent for sine krydder som muskat, kakao og vanilje. Hit reiser du på egen hånd.
   Her kan du finne flybilletter til Grenada.


   Saint Vincent og Grenadinene

   Saint Vincent og Grenadinene består av 32 øyer, som alle er relativt uberørte og du kan finne overnattingssteder i alle prisklasser. I tillegg til soling på de vakre strendene, kan du glede deg til fantastiske dykking og snorkling. Ta en dagstur til Tobago Cays der strendene er så hvite at du vil bli blendet. Der finner du et av Karibias beste steder for snorkling. Du kan også vandre i regnskogen, seile blant øyene og gå på marked. Øyene er perfekt for familier, par eller venner som ønsker å ta det med ro. Hit reiser du på egen hånd via Barbados, Trinidad, St. Lucia.
   Her kan du bestille flybilletter til Saint Vincent og Grenadinene.   Martinique

   Denne vakre øya nord for St. Lucia byr på vakre hvite sandstrender og turkis vann med badekartemperatur. Hvis du ønsker å nyte en god bok eller døse av for en stund finner du behagelig skygge under palmene. Lev lykkelig i den sjarmerende lille byen Sainte-Anne med sine fargerike hus og fine hoteller. Her er noen av øyas beste strender. Blir du lei av bading og soling kan Martinique tilby mange aktiviteter, som turer opp til vulkanen Pelée og et besøk til den botaniske hagen til Balata. I Les Trois-Ilets du kan blant annet dykke, fiske og spille golf. Hit reiser du på egen hånd.
   Her kan du bestille flybilletter til Martinique.   Puerto Rico

   Øst for Den dominikanske republikk ligger den populære ferieøya Puerto Rico med strender, fosser, shopping og et heftig natteliv. På den populære Playa Isla Verde blandes partyglade unge mennesker som feirer Spring Break med familier og par. Det sies at denne stranden er Puerto Ricos svar på Copacabana. Blir du lei av strandlivet kan du besøke noen av øyas innsjøer og nyte den frodige naturen og vakre fossefall. I den store byen San Juan er det flere museer, mange gode restauranter og et natteliv hvor du kan barhoppe natten lang. I San Juan er det også flere fine sandstrender. Hit reier du på egen hånd.
   Her kan du bestille flybilletter til Puerto Rico.   Turks & Caicos

   Disse øyene er perfekte for de som ønsker å ta det med ro og nyte stranden og vannaktiviteter. Dykking her er blant verdens beste, så her kan du tilbringe en stor del av ferien sammen med Nemo og vennene hans. En av de vakreste strendene er Grace Bay Beach. Til tross for at stranden er populær kan du likevel enkelt finne din plass i solen. Øyene er en del av flere små paradisøyer sør for Bahamas. Lokalbefolkningen er svært vennlige og hjelpsomme, og det er nesten ingen kriminalitet. Hit du reiser på egen hånd.
   Her kan du bestille flybilletter til Turks & Caicos.   De britiske jomfruøyene og US Virgin Islands

   De britiske jomfruøyene danner den østlige delen av øygruppen, mens De amerikanske jomfruøyene utgjør den vestlige. På den britiske delen er en utflukt til den populære The Baths et must. Her går og svømmer du gjennom grotter for å komme til en kritthvit strand med fantastisk snorkling. Den vakre stranden i White Bay er blendende hvitt og vel verdt et besøk. De amerikanske jomfruøyene består av St. Thomas, St. John og St. Croix og hit reiser mange velstående amerikanere på ferie. Her finner du sjarmerende byer, restauranter med meget høy standard og et nesten uvirkelig turkis hav. St. Thomas byr på shopping og et bra uteliv, St. Johns har mange fine turstier og et helt ok uteliv. St. Croix er best kjent for dykking ved “The Wall”. Hit reiser du på egen hånd.
   Her kan du bestille flybilletter til De britiske jomfruøyene.   Dette er bare noen av Karibias mange paradisøyer. Det finnes mange flere, for eksempel St. Barth, Dominica og Anguilla. Uansett hvilken øy du besøker i Karibia, er det nesten umulig å bli skuffet. Nå er det bare opp til deg å finne din favoritt.


   På Reiseguiden kan du finne fler reise til Karibia:

   - Alle charterreiser til Karibia
   - De beste reisetilbudene til Karibia & Sør-Amerika


   Charter til Karibia

   Villa Taina
   Cabarete, Den dominikanske republikk
   - Apollo -
   fra 7 998 kr
   Grand Paradise Playa Dorada Beach Resort & Casino
   Playa Dorada, Den dominikanske republikk
   - Apollo -
   fra 9 698 kr
   Be Live Collection Marien
   Costa Dorada, Den dominikanske republikk
   - Apollo -
   fra 10 498 kr
   Viva Wyndham V Samana
   Santa Bárbara de Samaná, Den dominikanske republikk
   - Apollo -
   fra 15 488 kr
   Crown Point Beach Hotel
   Bon Accord, Trinidad og Tobago
   - Apollo -
   fra 16 198 kr
   Bacolet Beach Club
   Bacolet, Trinidad og Tobago
   - Apollo -
   fra 16 848 kr


   Reisetilbud til Karibia

   Les flere reiseguider

   Oppfyll den karibiske drømmen i januar

   Vi kjenner alle til følelsen. Jul- og nyttårsfeiringen er over, og vi møter det nye året med en visshet om at sommeren fortsatt er mange mørke måneder unna. Så hva nå? Jo, da er det på tide å oppfylle drømmen om Karibia! Her er de billigste charterreisene til turkise vibber og kritthvite strender.
   linae
   Linae
   Medlem siden 2012, besøkt 38 land

   Karibia

   Kart over Karibia

   1 / 31
   Foto: putte83, medlem siden 2009
   2 / 31
   Foto: scharly, medlem siden 2006
   I väntan på turister
   3 / 31
   Foto: tomas, medlem siden 2004
   4 / 31
   Foto: worldofmarie, medlem siden 2007
   Cool dam
   5 / 31
   Foto: mikaelh, medlem siden 2007
   6 / 31
   Foto: petteri, medlem siden 2009
   Sitter o spanar lite
   7 / 31
   Foto: cingelsson, medlem siden 2006
   8 / 31
   Foto: worldofmarie, medlem siden 2007
   Charmknutte
   9 / 31
   Foto: mikaelh, medlem siden 2007
   10 / 31
   Foto: worldofmarie, medlem siden 2007
   Färger
   11 / 31
   Foto: tomas, medlem siden 2004
   12 / 31
   Foto: cingelsson, medlem siden 2006
   Hästparkering
   13 / 31
   Foto: mikaelh, medlem siden 2007
   14 / 31
   Foto: robin90, medlem siden 2008
   Centrala Havanna - Plaza de la Cathedral
   15 / 31
   Foto: tima, medlem siden 2006
   Vy från enda restaurangen
   16 / 31
   Foto: cingelsson, medlem siden 2006
   Cayo Blanco, den vita ön.
   17 / 31
   Foto: switch, medlem siden 2007
   18 / 31
   Foto: worldofmarie, medlem siden 2007
   Havannas coco loco taxi
   19 / 31
   Foto: scharly, medlem siden 2006
   a Pink ride of Havana
   20 / 31
   Foto: dpahmp, medlem siden 2011
   21 / 31
   Foto: scharly, medlem siden 2006
   Utsikt över Viñalesdalen.
   22 / 31
   Foto: ellinor, medlem siden 2007
   Stranden i Varadero
   23 / 31
   Foto: zorrito, medlem siden 2006
   Hotel Nacional
   24 / 31
   Foto: cingelsson, medlem siden 2006
   Skönt med skugga
   25 / 31
   Foto: globen1, medlem siden 2006
   26 / 31
   Foto: scharly, medlem siden 2006
   dykargänget
   27 / 31
   Foto: svana, medlem siden 2008
   Hercules
   28 / 31
   Foto: monika, medlem siden 2006
   29 / 31
   Foto: erikah, medlem siden 2007
   Taget från bilen
   30 / 31
   Foto: cingelsson, medlem siden 2006
   31 / 31
   Foto: ildiko63, medlem siden 2007
   Populære reiser fra Haugesund til Karibia
   Fly
   per person
   fra 7 402 kr