Träd Speglas I Vattnet Av Den Fredliga Strömmen. Royalty-Fria Stockfoton, Bilder, Symboler Och Stockfotografi. Image 10802719. skogsmark

Foton
Vektorer
FILM
LJUD
Discover EVO
01 53 43 51 87
Foton
Vektorer
FILM
LJUD
SE VÅRA PLANER OCH PRISER
01 53 43 51 87
logga in
Registrera dig
SE VÅRA PLANER OCH PRISER
Stockfoto - Träd speglas i vattnet av den fredliga strömmen.
Träd speglas i vattnet av den fredliga strömmen.
Dela
Bild-ID : 10802719
Mediatyp : Stockfoto
Copyright : Marjorie A. Bull
 
Stockbild sökord
bäck
klar
skog
färsk
bild
spegel
natur
ingen
utomhus
fredlig
reflektion
koppla
vilsam
flod
slät
ström
solljus
träd
vatten
skogsmark
trän
Visa fler
Visa mindre
Om 123RF
Our Team
Career
Our Partners
Press Room
Hör det!
Blogg
Handledningar
Företag+
123RF Partnerprogram
Abonnera
Köp Kredit
Likeboxar
Nedladdningshistorik
Vanligen Ställda Frågor (FAQ)
EVO FAQ
Redaktionella Frågor & Svar FAQ
Frågor och Svar gällande Videofilm (FAQ)
Stockljud Frågor och Svar (FAQ)
Sälj Bilder
Ladda upp
Historik
Inkomst
Hänvisning
Tax Center
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
Magyar
Nederland
Język polski
Русский язык
Português (PT)
Türkçe
日本語
한국어
繁體中文
Laglig
Licensiering
Sekretesspolicy
Användarvillkor
Behöver du hjälp? Kontakta din personliga kontakt
01 53 43 51 87
Kontakta
Live hjälp
Skype
botas forestales coloresr-top:1px solid #eeeeee">

skogsmark

timberland menn støvler
crianças de Timberland
ティンバーランド図書館
hvor man kan købe timberland støvler
kjøpe timberland støvler

OM VIAB

K ONTA KT

Vätterledens Invest är ett familjeägt industrikonglomerat med  huvudsäte i Göteborg. Bolaget står på fem ben: börsnoterade innehav, handels- & industrirörelser, fastigheter, vindkraft & skog samt övriga verksamheter.

1 0 0 %

3 2 %

Genomsnittlig

tillväxt sedan 1969

på eget kapital

Vätterledens verksamhet

drivs till 100 % av egenproducerad vindkraftsel

VÄTTERLEDENS

HANDEL & INDUSTRI

BÖRSNOTERADE

INNEHAV

VÄTTERLEDENS FASTIGHETER

VINDKRAFT &

SKOGSFASTIGHETER

ÖVRIGA

VERKSAMHETER

VÄTTERLEDENS HANDEL & INDUSTRI

Vätterledens Handel och Industri AB förvärvar, äger och utvecklar små och medelstora bolag. Tron på människors driv är central för oss, och därför ger vi största möjliga mandat och ansvar åt ledningen i varje bolag. Som ägare är vår ambition en långsiktig och hållbar utveckling av varje företag där vi aktivt stöttar och kompletterar bolagen i betydande frågor så att de får rätt förutsättningar att utvecklas till nästa nivå. Under "Läs mer" presenteras ett urval av våra bolag.

              LÄS MER

APLICATOR GROUP

 

Aplicator Group med varumärkena Aplicator, Barkvall och Scanrex utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och maskinanläggningar för 1-, 2- och 3-komponentmaterial. Aplicator Group är marknadsledande i Norden men är också en aktör att räkna med internationellt. Deras utrustningar används bland annat för tillverkning av båtar, bildetaljer, vattentankar, rör, vindkraftverk med mera.

 

Aplicator Group är sedan mer än 40 år en av världens mest innovativa producenter av teknik och automatisering av utrustning för flerkomponentmaterial. Ett resultat av företagets utvecklingsiver är ett världspatent på en anläggning för att förforma glasfiber på ett mycket avancerat sätt. P4 är namnet på den helautomatiska anläggningen och som idag levereras både till flyg- och fordonsindustrin. Hjärtat i P4-anläggningen är kuttern (huggverket) som är robotmonterad. Lösningen tillåter att förformens vikt optimeras och att hållfastheten ökar. Samtidigt minskar materialåtgången dramatiskt och cykeltiderna minimeras.

 

Med produktlinjerna Barkvall och Scanrex erbjuder Aplicatorgruppen idag ett stort sortiment av produktionsutrustningar för limning och gjutning av t.ex Epoxy, PU, Silikon, MS-polymerer, EPI, MUF

och smältlimmer.

 

Från och med januari 2009 finns Aplicator representerat i Danmark, Finland, Spanien och Storbritannien.

 

Inriktning: Tillverkning och försäljning av maskiner och anläggningar för komposit, limning och gjutning.

FAKTA

Antal anställda: 34

Etableringsår: 1974

Omsättning: 55 Mkr

Huvudkontor: Mölnlycke

VD: Peder Jönsson

 

Aplicator System AB

Metallvägen 6

SE-435 33 Mölnlycke

Tel: 031-750 30 00

Fax: 031-750 30 01

info@aplicator.se www.aplicator.se

ELFVERSON & CO

 

Elfverson i Småländska Påryd har utvecklats till Sveriges största svarveri. Här tillverkas den världsberömda jojon Kalmartrissan sedan början på 30-talet, men den stora produktgruppen utgörs av trähattar till spritflaskor.

 

Det blir allt vanligare att etablerade och nya spritmärken vill sätta trähatt på sina produkter, en trend som välkomnas av Elfverson, som är världens största tillverkare av trähattar. Företaget har sina kunder över hela världen och därmed en exportandel på 90 %. Självklart är det inte bara whisky som får trähatt på flaskorna utan även tequila-, cognac-, och romtillverkare har hakat på trenden.

 

Företaget är inom branschen känt för att leverera stora serier av produkter med en hög finish och ändå klara de höga krav på kvalitet och servicenivå som kunderna kräver.

 

Inriktning: Träsvarveri.

FAKTA

Antal anställda: 43

Etableringsår: 1894

Omsättning: 47 Mkr

Huvudkontor: Påryd, Småland

VD: Christer Johansson

 

Elfverson & Co AB

Industrigatan 6, 388 50 Påryd

Tel: 0480-44 36 30

info@elfverson.se www.elfverson.se

EUROFORM

 

Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av polymera system och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, utomhusprodukter, möbler och medicinteknik.

 

Företaget är i en expansiv fas med målsättning att inom sina segment bli ett av de ledande företagen i norra Europa. Idag har man verksamhet i tre anläggningar, en i Motala samt två i Tranås. Tjänsterna som erbjuds kännetecknas av kundnära samarbete, teknisk kompetens, flexibilitet och leveranssäkerhet.

 

Euroforms starka vilja att utvecklas är något som kommit såväl företaget som kunderna till godo, man strävar ständigt efter att bli en ännu bättre leverantör.

 

Inriktning: Polymera system och komponenter.

FAKTA

Antal anställda: 266

Etableringsår: 1968

Omsättning: 545 Mkr

Huvudkontor: Tranås

VD: Håkan Jimstad

 

AB Euroform

Box 397, 573 24 Tranås

Tel: 0140-38 59 00

Fax: 0140-38 59 90

www.euroform.se

HANTER INGENJÖRSTEKNIK

 

Hanter Ingenjörsteknik ser till att pengar och produkter kan transporteras säkert från en plats

till en annan. Företaget är idag ett av de ledande i Europa när det gäller rörpost inom sjukhus, industri och handel.

 

Tidsaspekten är av yttersta vikt när blod och prover ska transporteras från ett ställe till ett annat inom sjukhusmiljöer. För att spara tid och göra transporterna säkrare har Karolinska Sjukhuset i Stockholm låtit Hanter installera ett mycket avancerat rörpostsystem genom vilket blodprover, sterila instrument och andra objekt numera skickas. Systemet kan liknas vid ett tunnelbanesystem med olika stationer där man totalt klarar av att sortera omkring 1200 blodprov i timmen.

 

Det största affärsområdet inom Hanter är system för materialhantering och portalrobotar. Bolaget erbjuder väsentliga förbättringar av tung och tidskrävande gods- och lådhantering. Med hjälp av genomtänkt och utrymmeseffektiv teknik kan man erbjuda marknaden systemlösningar som ger hög driftsäkerhet och stor noggrannhet. Till exempel har Hanter levererat portalrobotar och automatiska lådlossare och lådlastare till Posten.

 

De företag som efterfrågar Hanters system har ofta behov av ett kostnadseffektivt sätt att transportera föremål. Det kan till exempel handla om att ett företags verksamhet är delat i två arbetszoner, exempelvis kontor – fraktterminal, kontor – produktion, laboratoriet – produktion, lager – kundförsäljning, försäljning – kassakontor osv. Det är i dessa sammanhang Hanters system kan erbjuda effektiva transporter.

 

Inriktning: Tillverkning av transport- och materialhanteringsutrustning

FAKTA

Antal anställda: 54

Etableringsår: 1966

Omsättning: 118 Mkr

Huvudkontor: Gånghester, Borås

VD: Per-Erik Gyllbrandt

 

Hanter Ingenjörsteknik AB

SE-507 15 Gånghester

Tel: 033-750 75 00

Fax: 033-750 75 99

info@hanter.se

www.hanter.se

HOBBY FRITID

 

För fjärde året i rad är Hobby Sveriges mest köpa husvagn. Från att ha varit ett varumärke i marginalen har Hobby gjort en fantastisk resa på den stentuffa svenska husvagnsmarknaden

och är nu marknads-ledande.

 

Strax söder om Jönköping, i husvagnsmetropolen Tenhult, har Hobby Caravan sin anläggning. Hobby Caravan är generalagent för tyskbyggda Hobby, som är Europas största tillverkare av husvagnar. Från Tenhult leds alltså den svenska verksamheten som omfattar 27 fristående återförsäljare runt om i landet. Hobby Fritid i Tenhult är dessutom det enskilt största försäljningsstället i Sverige. I Tenhult finns centrallager för reservdelar, Fiat-auktoriserad verkstad och en av landets mest moderna plåtverkstäder för husvagnar.

 

Sverige är husvagnslandet nummer ett i Europa. Ingen annat land har fler husvagnar per capita än just Sverige. De inhemska tillverkarna har av tradition varit mycket starka och det har historiskt varit tufft

för utländska varumärken att ta marknadsandelar.

 

Hobbys resa i Sverige började på allvar i början av 90-talet. Men försäljningen tog inte ordentlig fart förrän efter millennieskiftet. I grunden bygger framgångarna på stor valfrihet av modeller, planlösningar och inredning. Prisbilden har också alltid varit ett konkurrensvapen.

 

Inriktning: Försäljning och agentur av Hobbys husvagnar och husbilar samt Elnaghs och Hymers husbilar.

FAKTA

Antal anställda: 20

Etableringsår: 1974

Omsättning: 104 Mkr

Huvudkontor: Tenhult, Jönköping

VD: Mats Svensson

 

Hobby Fritid i Tenhult AB

Mjälarydsvägen 21

560 27 Tenhult

Tel: 036-39 02 85

Fax: 036-39 02 86

info@hobbyfritid.se www.hobbyfritid.se

LIBRO FASHION WORKS

 

Libro Fashion Works AB har genom åren framgångsrikt utvecklat sin position som ett ledande designföretag inom kvalitetssegmentet för fashion bags, alltifrån barnväskor till street fashion.

 

Vi hanterar design, produktion och distribution av alla typer av väskor med hög modegrad – från handväskor till axelväskor. Libro Fashion Work har licensen för Björn Borg och Disney globalt samt distributionsrätt för Marco Polo samt aunts & uncles inom Norden. Vi driver även ett framgångsrikt private label-projekt för externa företag. Våra egna varumärken är Pick & Pack för barn och Mist som

är ett high fashion-märke.

 

Huvudkontoret för Libro Fashion Works AB ligger i Västra Frölunda, men företaget finns representerat

i flera länder. Den operativa verksamheten inom väskbranschen i Norge och Danmarks drivs genom dotterbolagen Libro Denmark och Libro Norway.

 

Inriktning: Design och utveckling av väskor och accessoarer (distribution).

FAKTA

Antal anställda: 12

Etableringsår: 1960

Omsättning: 73 Mkr

Huvudkontor: Västra Frölunda

VD: Alexandra Adler Lundahl

 

Libro Fashion Works AB

E.A. Rosengrens gata 19

Box 221, 421 23 Västra Frölunda

Tel: 031-709 24 00

info@librogroup.com

www.librofashionworks.se

MARKSLÖJD

 

Markslöjd är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag och är mycket väletablerat på framförallt de nordiska marknaderna. Bolagets produkter finns brett representerade hos bygghandel, dagligvaruhandel, fackhandel etc. Varumärket är det mest kända inom sin bransch på hemmamarknaden Sverige.

 

Markslöjd finns representerat i en mängd olika länder med sina produktkategorier Hem-, Utomhus- samt Julbelysning, och har en stor geografisk spridning på sin omsättning. Majoriteten av försäljningen sker utanför Sverige, och betydande marknader utanför Norden är bland annat Tyskland och Polen.

 

Inriktning: Utvecklar, tillverkar och marknadsför skandinavisk hem- och julbelysning.

 

FAKTA

Antal anställda: 113

Etableringsår: 1963

Omsättning: 276 Mkr

Huvudkontor: Skene

VD: Peter Silvandersson

 

www.markslojd.com

NOKALUX

 

Nokalux AB utvecklar och producerar belysningsarmaturer för kontor, industri och offentlig

miljö. Med säte i värmländska Töcksfors riktar sig företaget till den nordiska marknaden.

 

Under de senaste åren har Nokalux genomgått en stor förändring med en mycket stor tillväxt. Företaget har styrt om sina säljkanaler och levererar numera via elgrossister. Nokalux är dock fortfarande duktiga på att hjälpa elinstallatörer med projekteringen av totalentreprenader.

 

Man har i dag en större säljkår som har banat väg för den tillväxt och omsättningsökning som nu upplevs. Genom effektiviserad produktion i fabrikerna i Töcksfors tillverkas det idag dubbelt så många armaturer på samma produktionsyta.

 

Nu fortsätter resan med ett riktigt stort teknikskifte. Under det senaste året har kvaliteten på LED-tekniken blivit så bra att den passar i företagets applikationer och produktionen av LED-armaturer ökar med en rasande fart.

 

Inriktning: Egen tillverkning belysningsarmaturer för kontor, industri och offentlig miljö.

FAKTA

Antal anställda: 65

Etableringsår: 1994

Omsättning: 139 Mkr

Huvudkontor: Töcksfors

VD: Magnus Jonsson

 

Nokalux AB

Sandviksvägen 1

670 10 Töcksfors

Tel: 0573-29650

Fax: 0573-21735

nokalux@nokalux.se www.nokalux.se

SCANDINAVIAN TRAVEL INNOVATION

 

Scandinavian Travel Innovation AB utvecklar och säljer högkvalitativa reseffekter och accessoarer under varumärkena EPIC, AIRBOX, XPAK, TITAN och KNIRPS.

 

Företaget grundades i januari 2013, men teamet bakom företaget har arbetat tillsammans sedan 2001. Företaget är koncept- och designdrivet med en kreativ och artistiskt passion, parad med teknisk kompetens och en förmåga att få jobbet gjort. I centrum för allt vi gör finns behoven hos användarna av våra produkter. Och här ingår vi själva med en ödmjuk beslutsamhet att skapa lösningar och göra produkter med miljön i åtanke som är bättre än någon någonsin sett.

 

Företaget har 14 anställda på huvudkontoret i Hovås, Sverige. Showrooms och säljkontor, antingen helägda eller i partnerskap, finns i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Hamburg, Seoul, Kuala Lumpur och Nordamerika.

 

Inriktning: Utveckling och försäljning av reseffekter.

FAKTA

Antal anställda: 14

Etableringsår: 2013

Omsättning: 115 Mkr

Huvudkontor: Hovås, Sverige

VD: Johan Närstad

 

Scandinavian Travelinnovation AB

Björklundabacken 10

436 57 Hovås

Tel: 031-749 24 00

info@travelinnovation.se www.travelinnovation.se

SALMING

 

Salming Sports AB är ett sportföretag som utvecklar, designar och marknadsför produkter för löpning, handboll, innebandy och squash under varumärket Salming, som man även är ägare till.

 

Sverige är hemmaplan och huvudkontoret är beläget i Sisjön, Göteborg. Försäljning i Sverige sker genom sportfackhandel såsom Intersport, Stadium, Team Sportia, XXL samt specialister som till exempel Runners Store, Klubbhuset och Assist.

 

Export sker i dagsläget till ett 60-tal länder. I Tyskland, Kanada och USA sker detta genom egna dotterbolag. Egen detaljhandel sker genom Salming Running Store i Askim, Göteborg, Salming Concept Store på Kungsgatan 19 i Stockholm samt genom e-handel.

 

Inriktning: Utvecklar, designar och marknadsför produkter för löpning samt indoor sports, det vill säga handboll, squash och innebandy.

FAKTA

Antal anställda: 33

Etableringsår: 2008

Omsättning: 149 Mkr

Huvudkontor: Askim

VD: Tomas Solin

 

Salming Sports AB

Ekonomivägen 2

436 33 Askim

Tel: 031-730 00 10

Fax: 031-730 00 99

info@salming.com www.salming.com

QUALISYS

 

Qualisys AB är en av världens ledande tillverkare av höghastighetskameror och system för tredimensionell rörelseanalys. Bolaget har huvudkontor i Göteborg och försäljning över hela världen.

 

Qualisys avancerade lösningar inom ”motion capture” och ”3D positioning tracking” hjälper idag kunder inom tekniskt konstruktionsarbete, biomekanisk forskning och medicinsk rehabilitering. Ytterligare användningsområden är animation, VR (virtual reality) och robotik, samt avancerade rörelseanalyser för elitidrott.

 

2016 belönades Qualisys löpanalyssystem med ”Innovation of the Year Award” vid mässan Elite Sports Performance Expo i London i konkurrens med 180 andra utställare.

 

Med kontor i Europa, Nordamerika och Asien och med ett globalt distributörs- och partnernätverk är Qualisys idag ett i högsta grad globalt företag. Man är också certifierade i enlighet med ISO 9001:2015 och Medical Device Directive 93/42/EEC. Certifikaten återspeglar företagets kontinuerliga satsningar på teknik, effektiva processer och kvalificerade medarbetare.

 

Bolaget grundades 1989 och omsätter ca 100 MSEK på årsbasis. Man växer i Nordamerika och Asien inom kärnsegmenten och har tillväxtambitioner inom vissa kommersiella tillämpningar av sin teknik.

 

Inriktning: Högprecisions-kameror och system för tredimensionell rörelseanalys.

FAKTA

Antal anställda: 30

Etableringsår: 1989

Omsättning: 100 Mkr

Huvudkontor: Göteborg

VD: Henrik Wiberg

 

Qualisys AB

Kvarnbergsgatan 2

411 05 Göteborg

Tel: 031-336 94 00

Fax: 031-336 94 20

sales@qualisys.com

www.qualisys.com

BÖRSNOTERADE

INNEHAV

              LÄS MER

GUNNEBO

 

Gunnebo AB är en internationell säkerhetskoncern som levererar integrerade säkerhetslösningar inom områdena säker kontanthantering, säkerhetsskåp och valv, tillträdeskontroll, samt elektronisk säkerhet till banker, handel, värdetransportföretag, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella fastigheter samt industri- och högriskanläggningar.

 

Inom varje produktområde erbjuder Gunnebo en rad säkerhetstjänster som spänner över hela produktcykeln. Koncernen, med huvudkontor i Göteborg, är noterad på Stockholmsbörsen och har totalt 5 670 medarbetare i 33 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Stillahavsområdet och Amerika. Koncernen omsätter 5 557 Mkr.

 

Vätterledens Invest äger 19,9 procent av aktierna i Gunnebo AB.

 

Inriktning: Global leverantör med ett brett erbjudande inom kontanthantering, säkerhetsskåp och valv, tillträdes-kontroll och elektroniska tjänster samt säkerhetsrelaterade tjänster.

FAKTA

Antal anställda: 6200

Etableringsår: 1764/1995

Omsättning: 5557 Mkr

Huvudkontor: Göteborg

VD: Per Borgvall

 

Gunnebo Nordic AB

Askims Verkstadsväg 4

Box 9065, 400 92 Göteborg

Tel: 031-727 79 00

Fax: 031-727 79 79

info@gunnebo.se www.gunnebo.com

KOPPARBERGS BRYGGERI

 

Kopparbergs Bryggeri AB producerar, säljer och distribuerar öl, cider, spritdrycker och läskedrycker. Tillverkningen sker vid koncernens bryggerier i Kopparberg, Laholm, Sollefteå och Skruv. Förutom en rikstäckande distribution i Sverige levereras dessutom cider och öl till flera länder i Europa.

 

Kopparbergs arbetar med ett antal varumärken, däribland Sofiero som är det mest sålda ölmärket på Systembolaget. Ett annat välkänt märke är Kopparbergs Cider som finns i en mängd olika smaker. Cidern har tagit stora marknadsandelar, inte bara i Sverige utan även bland annat i Storbritannien.

 

Med cirka 370 anställda omsätter Kopparbergskoncernen cirka 2 626 Mkr inklusive dryckesskatter.

 

Vätterledens Invest AB äger 16,4 procent av Kopparbergs Bryggeri AB.

 

Inriktning: Producerar, säljer och distribuerar öl, cider, spritdrycker och läskedrycker.

FAKTA

Antal anställda: 370

Etableringsår: 1994

Omsättning: 2626 Mkr

Huvudkontor: Kopparberg

VD: Peter Bronsman

 

Kopparbergs Bryggeri AB

Klotenvägen 4

714 82 Kopparberg

www.kopparbergs.se

Vätterledens Invest har ett långsiktigt ägande i ett flertal börsnoterade bolag och har bland annat haft betydande aktieposter i Gunnebo sedan 1994. Annan stor ägarandel innehas i Kopparbergs Bryggerier (sedan 2002), där VIAB kom in som ägare redan före börsintroduktionen. Bolaget har även en aktieportfölj med kortsiktig förvaltning.

VÄTTERLEDENS

FASTIGHETER

Inom Vätterledens Fastigheter bedrivs sedan 2010 koncernens huvudsakliga fastighetsverksamhet. Denna innefattar fastigheter för utställning, industri, kontor, lager och logistik samt bostäder. Fastigheterna är till största delen belägna i Storgöteborg med omnejd och i Jönköpingsregionen. De har en sammanlagd uthyrd

yta om 130 000 kvadratmeter.

www.vatterledensfastigheter.se

VINDKRAFT &

SKOGSFASTIGHETER

I Vätterledens Invests vindkraftsbolag Smålandsvind finns idag vindkraftverk med en kapacitet på 6 MW.

Detta gör koncernen i princip självförsörjande på el.

Inom företagssfären finns cirka 2 400 hektar skogsmark.

smalandsvind@

www.smalandsvind.se

ÖVRIGA

VERKSAMHETER

Vätterledens Invest är delägare i en rad bolag som bedöms som intressanta och har utvecklingspotential. Bolagen som finns i portföljen idag arbetar i huvudsak med egenutvecklade tekniskt avancerade produkter och lösningar.

OM VÄTTERLEDENS

INVEST

”Har du entreprenörskapet i dig ser du möjligheter överallt, oavsett bransch. Viljan att åstadkomma något har alltid varit vår drivkraft.”

 

Nils-Olov Jö nsson, grundar e och ägare.

              LÄS MER

KAPITALETS

UTVECKLING

 

Justerade egna kapitalets utveckling sedan 1986 inkl. lämnade utdelningar.

Vätterledens Invest AB grundades av Nils-Olov Jönsson, som fortfarande idag står som ägare. Sedan starten 1969 har koncernen vuxit stadigt och verksamheten är i ständig förändring. De bolag som VIAB idag äger eller har andelar i finns inom vitt skilda branscher – formsprutad plast, belysning, vindkraft,

e-handel och avancerad nanoteknik är bara några exempel.

Bolaget blev industrikoncern på allvar 1985 då Traryds Fönster och Steelform förvärvades. Då gick inriktningen mot trä och stål, men verksamhetsområdena skulle snart utökas. Rösträttsmajoriteten

i Gnosjöbörsen (senare Gnosjögruppen, som arbetar mot fordons- och teknikindustrin samt med barn-säkerhet i bil) förvärvades. Detta blev senare också inkörsporten till Viabs investeringar i säkerhets-koncernen Gunnebo.

Idag omsätter VIAB totalt cirka 1,7 miljarder kronor.

KONTAKT

VÄTTERLEDENS INVEST AB

Box 53205

400 16 Göteborg

 

 

BESÖKSADRESS

Lennart Torstenssonsgatan 5

Tel. 031-60 49 50

Fax. 031-13 85 98

info@

VÄTTERLEDENS INVEST

NILS-OLOV JÖNSSON

Styrelseordförande

nils-olov.jonsson@

ALF EBENHAG

Finansdirektör

alf.ebenhag@

SOPHIE NILSSON

Sekreterare & ekonomi

sophie.nilsson@

MIKAEL JÖNSSON

Koncernchef

mikael.jonsson@

LARS SVENSSON

Redovisningschef

lars.svensson@

VÄTTERLEDENS HANDEL & INDUSTRI

DANIEL PETERSSON

Verkställande direktör

daniel.petersson@

HENRIK NYBERG

Finansdirektör

henrik.nyberg@

VÄTTERLEDENS FASTIGHETER

DANIEL UTBULT

Verkställande direktör

daniel.utbult@ Stock Photos and Images

 (34)
Narrow your search:
Page 1 of 1
 • Frozen wetland, Sweden - Stock ImageFrozen wetland, Sweden
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Small woodland glade of trees - typical of early summer in the English countryside and woodlands. - Stock ImageSmall woodland glade of trees - typical of early summer in the English countryside and woodlands.
 • Country trail in mountain landscape - Stock ImageCountry trail in mountain landscape
 • Wood anemone, Sweden - Stock ImageWood anemone, Sweden
 • House at the costline - Stock ImageHouse at the costline
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Small woodland glade of trees - typical of early summer in the English countryside and woodlands. - Stock ImageSmall woodland glade of trees - typical of early summer in the English countryside and woodlands.
 • Wide-angle fisheye view of small woodland glade of trees - typical of early summer in the English countryside and - Stock ImageWide-angle fisheye view of small woodland glade of trees - typical of early summer in the English countryside and woodlands.
 • Tree line at Caladonian canal - Stock ImageTree line at Caladonian canal
 • Sweden, Jamtland - High angle view of coniferous trees in a forest - Stock ImageSweden, Jamtland - High angle view of coniferous trees in a forest
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Caledonian Canal - Stock ImageCaledonian Canal
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • House at the coast - Stock ImageHouse at the coast
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • House with nature garden - Stock ImageHouse with nature garden
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • small village in scotland - Stock Imagesmall village in scotland
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Old castle in Scotland - Stock ImageOld castle in Scotland
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • House with garden - Stock ImageHouse with garden
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Old lappish sledge lean on the wall - Stock ImageOld lappish sledge lean on the wall
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Red cottage in spring garden - Stock ImageRed cottage in spring garden
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Winter tree in the forest - Stock ImageWinter tree in the forest
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
 • Skogskyrkogården / The Woodland Cemetery - Stock ImageSkogskyrkogården / The Woodland Cemetery
Recent searches:

Search Results for Skogsmark Stock Photos and Images

 (34)
Page 1 of 1
1

View images by category

 • Abstract
 • Agriculture
 • Architecture
 • Art
 • Australia
 • Autumn
 • Backgrounds
 • Black & white
 • Book covers
 • Business & technology
 • Christmas
 • Cities
 • Colors
 • Concepts
 • Cultures
 • Cut Outs
 • Entertainment & celebrity
 • Environment & green living
 • Everyday
 • Families
 • Fashion & style
 • Flowers, gardens & plants
 • Food
 • Germany
 • Movement, motion & action
 • News & entertainment
 • Health & beauty
 • Historical
 • Images for print
 • India
 • Industry
 • Landscapes
 • Lifestyle
 • Live news & reportage
 • Love
 • Middle East
 • Music, fans & memorabilia
 • Nostalgia
 • Pets
 • Royalty-free
 • Science & healthcare
 • Small business
 • Sport & fitness
 • Spring
 • Still life
 • Stockimo
 • Summer
 • Teaching & learning
 • Transport
 • Travel
 • UK
 • US
 • Vectors & illustrations
 • Wildlife
 • Winter
 • Wonders of the world
Connect with us

Check out our 91 reviews

Powered by

Accepted payment